ya aslında bu kadar takmamak lazım. ben her dakika uzamış mı yeni saç çıkmış mı diye kafayı yemeye başladım, şimdi hem kısalmış hem azalmış görünüyor gözüme :/ bakımı düzenli yapıp gerisini koyvericem artık =))
eiyissssopuyorumnanaktanuzuun sac meraklilariiiiiiiii napiyonuz bakem???? :))))
ahh ahhh ben kaynak bile yaptırmıştım 3 sene önce :)) 1 ay falan kullandım sonra cikarttirdim :))) çekmeceye attım sacları :) kaynak çok uyuz bir şeymiş hakatten ya..
kontes kaynak ve citcit diyince aklıma geldi :)))
slm kızlar saçlar uzayınca akıl boyaya gidiyo hemen dimi kaydirigubbakcemile2 ne süslüyüz ha sözde düzleştirici ile filan yıpratmayacaz kaydirigubbakcemile3 bende geçen aldım boya..kendim yapacam. palette bronz kahve aldım..ben pek kuaföre boyatmıyorum..rengim işte burda
http://images.google.com.tr/imgres?...e&start=40&um=1&hl=tr&sa=N&ndsp=20&tbs=isch:1
dökülmeyi durduruyor fakat saç uçlarını da kurutuyor.tarafımdan denenmiştir...iyi bi denge yapmak lazım saçı kurutmaması için..
Kontesçiim..Senin bu kürünü bademyağı değilde ,zeytinyağı ile yaptım..sarımsak şampuanı da kullanmadım..
8.kürü bugün yaptım..ama bende normal uzama şeklinde seyrediyor..öyle çok farkedilir bişey olmadı..:1no2:
acaba sarımsaklı şampuan ve bademyağında mı bu marifet.?.sanmıyorum ama, bana mucize etki etmedi.:çok üzgünüm:.
nedir..saçıma bakım yapmıştır..:smiley-cool:
çam terebentin zehirlidir ama.dikkatli kullan canım
aaa zehirli olduğunu bilmiyordum :S tamam canım dikkatli kullanayım da ne şekilde tehlikeli oluyo? yani ciltten mi emilimi mi zararlı yoksa solunması yada içilmesi falan mı?:1shok:
saclar cıtcıtilk bakısta anladım....
canlarım selammmmm ben dün 5. kürümü uyguladım şimdi saçlarım sarıydı dipten çıktı kendi saçım kumral...Ben çok kararsız kaldım bir yandan bırakayım böyle 2 renk kalsın diyom boyayla zarar vermeyeyim diğer yandan diyom kendi rengine boyayayım ya da röfle yine ama artık sıkıldım bir de koyu yapınca sarı saç görünce içim gidiyoooNe yapayım şimdi ben akıl verin ne olurrrrr :uhm::uhm:
bin kere söyledim kuzum; kullananlar var ama aynı derecede uzama oldu mu bilmiyorum,ben bemiksten başkasını kullanmadım diyeeeeeeeeeee
gözüne ,yüzüne filan değmesin canımaaa zehirli olduğunu bilmiyordum :S tamam canım dikkatli kullanayım da ne şekilde tehlikeli oluyo? yani ciltten mi emilimi mi zararlı yoksa solunması yada içilmesi falan mı?:1shok:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?