Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

ya aslında bu kadar takmamak lazım. ben her dakika uzamış mı yeni saç çıkmış mı diye kafayı yemeye başladım, şimdi hem kısalmış hem azalmış görünüyor gözüme :/ bakımı düzenli yapıp gerisini koyvericem artık =))

uzuun sac meraklilariiiiiiiii napiyonuz bakem???? :))))
ahh ahhh ben kaynak bile yaptırmıştım 3 sene önce :)) 1 ay falan kullandım sonra cikarttirdim :))) çekmeceye attım sacları :) kaynak çok uyuz bir şeymiş hakatten ya..
kontes kaynak ve citcit diyince aklıma geldi :)))

ben resmen kafayı yedim saclarimla..
gecen gün kuaföre gittim,saclarım yıprandı diye kerastase ürünlerini alicaktim,set seklinde aliyim diye gittim..gözümü kararttım..kuafordeki cocuğa diyorum ki; ya benim saclarım çok yıprandı ver ne varsa diyorum cocuk inatla; ya ben ne saclar gördüm sende problem yok çok fazla 2 ürün yeter diyor ben hayır yetmez ver sampuan falan diyorum :)))) normalde onlar satmak için binbir takla atar ben almak için takla attım resmen :)) ama 2 üründen fazla vermedi :)))) o zaman inandım zaten cocuğa :)))

eiyissssopuyorumnanaktan

bu renk şahaneeeeeeeeee
ben boyamıştım herkes hayran kalmıştı
ama sanki palette saçı kurutuyor ya castingle boyuyom saçlarım daha parlak bakımlı oluyo
ama bu renk yok malesef kieyvahedigeldismile
canım senin alt tonun ne?canım çekti şimdi bu rengi yaf

evet canım saç uçlarını kurutuyor biraz

aaa zehirli olduğunu bilmiyordum :S tamam canım dikkatli kullanayım da ne şekilde tehlikeli oluyo? yani ciltten mi emilimi mi zararlı yoksa solunması yada içilmesi falan mı?:1shok:

saç derisi ya da yüzle direkt temas ettiginde zararlı diye biliyorum ben.yanma vs. yapabiliyomuş.guclubacismile

canlarım selammmmm ben dün 5. kürümü uyguladım şimdi saçlarım sarıydı dipten çıktı kendi saçım kumral...Ben çok kararsız kaldım bir yandan bırakayım böyle 2 renk kalsın diyom boyayla zarar vermeyeyim diğer yandan diyom kendi rengine boyayayım ya da röfle yine ama artık sıkıldım bir de koyu yapınca sarı saç görünce içim gidiyooo Ne yapayım şimdi ben akıl verin ne olurrrrr :uhm::uhm:

bende 2 gün oncesine kadar aynı kararsızlığı yasıyordum..malum bir de uzatmaya çalışıyorum sacları :))) o yüzden her ay dip boyaya veya gölgeye falan gidemem doye düşünüyordum..benim saçlarımda kumral..gölge yaptırdım,cok diplerden yapmadı azıcık pay bıraktı diplerde,dipler bir ton daha koyu uçlar daha açık sarı gölgeler yaptırdım..fotograf koyabilsen daha net anlasilicak ama beceremiyorum diplerdeki sarılar sac rengime çok uyumlu olduğu için uzasa da kuaföre gitmem gerekmiyecek..bu tarz bir şey yaptırırsan hem degisiklik olur hem de her ay kuaföre gitmek zorunda kalmazsınız :))
5. kuru yapmissin,ne kadar uzadı sacın?
benim şimdi omuzlarımın biraz altında bı karış uzasa yaza kadar daha dogrusu Temmuz'a kadar yeter bana..

okadar uğraşıo uzatmak için nie çıtçıt taksa uzatmaya kırık aldırmaya uğraşsın bi insan anlamıorum..alır en usununu takar kafaya..mantıksızz

kontescim bende kürünü hemen uygulamaya koyuldum eşimle berabar
500 ml sampuan içinee 3-4 tane rendeledim kullanıyoruz ama çok koyuyor normal sampuan birde saç kremi kullanıyorum genede koyuyor acaba sampuana çok mu oldu sarmısak acabaaabilmiyorumkismile

aaa zehirli olduğunu bilmiyordum :S tamam canım dikkatli kullanayım da ne şekilde tehlikeli oluyo? yani ciltten mi emilimi mi zararlı yoksa solunması yada içilmesi falan mı?:1shok:
gözüne ,yüzüne filan değmesin canım
bi de oranını iyi ayarlamalısın
eğer şampuanın içine çok koyarsan
saç için de tehlikeli oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…