Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

cnm senin saçında okadar var yaa uzun upuzun
cnm saç bakım masken ne? adı nasıl uyguluyorsun
Ben şampuan ve saç kremi kullanıyorum
glisi de burda sayfanda okuyup aldım pembesinden fön suyu (mavi) oda var bazende onu kullanıyorum
maskeni merak ettim
bir de saçlarımızın uçları hani kırılıyor ya çatallaşıyor beyaz felan kırıklar oluyor bunları önlemek için bişi yapabilirmiyiz
yeni aldırdım mesela kırıklarımı hani kırılmaması için felan nasıl bi bakım yapim önerin var mı?

saclar cıtcıt ilk bakısta anladım....

demekki biseyden anladigin yokmus
kendimde citcit kullandim
hemde baya arastirdiktan sonra aldim citcitlarimi
o yüzden ilk bakista citcitmi degilmi hemen anlarim aklinialirimsmile
kkontess'in saclarinin neresine bakipta citcit oldugunu anladin hayret dogrusu sempatiksalakcinni

kıskançlar çokkk karpuz gibi çatlasınlar
Ben ilk buraya saçlarım için geldim baya da misafir olarak takip ettim ilkde yazmasamda dikkatimi bu sayfa çekti
Üye olmadan önce başladım sinameki ve sarımsağa çevremde herkes aaa saçların ne kadar uzamış dediler..
Örneği bizlerizz ben çok seviniyordum herkez böyle deyince ve üye oldum yazmasamda bu sayfayı hep takip ediyordum ve paylaşmak istedim..
Lütfen kötü yorumlarınız içinizde kalsın bizim huzurumuzu bozmayınız..
çekemeyen antek taksınnn çift çanak tavsiyemdir..

hahhaha anten we karpuz olayına bittim:roflol:
destek için saol canımmm:kedi:

merci bebikkk:kedi:
ben de anlamadım nerden çıkardı çıt çıt işini
40 yıl düşünsem aklıma gelmez,çıtçıt takıcam da burdan bi sürü kızı keklicem flnn:bbo:
la havlee...

Bişi diyim mi kontes, ben 8.kürü de evigenle yapmışım meğer:kedi:..bemiks yerine..kafamçokkarıştımafoldumbenmafoldumben
aman olsun..aklinialirimsmilebemikse geçerim bende..kaydirigubbakcemile3

maskemin adı dove çok yıpranmış saçlar için yoğun bakım maskesi...
2 keredir kullanıyorum ama uçlar gerçekten daha akıcı , yumuşak ve kuruluk görüntüsü yok...
şampuanla yıkadıktan sonra özellikle uçlara olucak şekilde saça sürülüyor
3dk bekletiliyor ve yıkanıyor
üstünde yazıyor zaten uygulanışı... sositososito
ayrıca avondan ,yine kırılmaları onarıcı bi sprey aldım (durulanmayan) ama henüz kullanmadım...

saç uçları için zeytinyağı + yaş maya kürü var
ama ben üşendim 1-2 uygulama sonrasında bıraktım:kedi:
yeni arayışlardayım,netten araştırıyorum,buldukça sizlerle paylaşıcamopuyorumnanaktan

Bişi diyim mi kontes, ben 8.kürü de evigenle yapmışım meğer:kedi:..bemiks yerine..kafamçokkarıştımafoldumbenmafoldumben
aman olsun..aklinialirimsmilebemikse geçerim bende..kaydirigubbakcemile3
sadece 8. yi mi yaptın yoksa 8'ini de mi evigenle yaptın canım eyvahedigeldismile

bu zeytin yağı ve sarımsak olayına taktım bi de ben şampuanıma katıp (kontes gibi) yaptım..
Ayrıca sadece ezipde kullanıyorum direk saçıma
Ama zeytin yağıyla karıştırıp bekletip ısıtıp sürmekde iyi geliyor mu?

ben zeytinyağı ile sarımsağı karıştırmadım hiç
zeytinyağını ılıştırık saç uçlarıma sürdüm,2saat bekletip yıkadım
bu kürü cosmopolitan dergisinde de okudum
öneriliyor bayaa
ayrıca yumurta ve mayonez'in adı çok geçiyor kırıklar için olan bakımlarda...

Ben yumurta olayına turplu sudan dolayı takığım aramız hiç iyi değil
Turplu suyuda yapıyordum saçlarımı açamdım kaskatı oldu
sinameki ve sarımsağa devam başka şeyle bulandırmim aklımı en iyisi bildiğimden şaşmim saol canımcım

sevgili rapunzel kontes can bir sorum olacakti bu kur nasil yapiliyor heheh anam carpacak simdi kacin:) canim saka bi yana da yas maya demissin onu anlayamadim kuru maya +zeytinyagi olmasi gerekmiyor mu acaba

@MAVI SU FON SUYU KULLANAN CAN ARKADAS canim nasil etkisini gordun mu acaba ben de almayi dusunuyorum da glissin yani sira

amaninnnnnnnnn kontescim kusummmmmm hosbuldukk balim bi seyler yazmasam da her gun giriyorum valla pek cok seviyorum ben senin topigini yahu:)))

haftaya turkiyedeyim insallah 3 kutu bemiks alacagim yuppi :)

bu arada 15gunden azicik fazla oldu sanirim maya+sut iciyorum hergun duzenli hatta cizelgem de var yahuuu gosteririm:) ilk 10 gun hergun ictim sonra 1 gun ara simdi yine iciyorum 7 gun falan olduysa 17gundur iciyorum diyebiliriz :))

kuru maya mıydı la yoksa
anam yapmaya yapmaya karıştırdım demek ki:gitme:
sen uygulayanlardansın,kuru diyosan kurudur kuşşşzemuszemus

merci bebikkk:kedi:
ben de anlamadım nerden çıkardı çıt çıt işini
40 yıl düşünsem aklıma gelmez,çıtçıt takıcam da burdan bi sürü kızı keklicem flnn:bbo:
la havlee...
hiç şaşmam güzelim saclar cıtcıtyerimseniben
nekadar komiksin sen cnm benim ya....kıskanacak insanın sacları belinde güzelim haberin varmı sizin sahip olmak istediğiniz ve cıtcıt takarak elde eden müvekkilinizin saclarından uzunyerimseniben SEN O ANTENİ SACINA TAK ŞEKİL OLURSUNşakkıdı

göz var nizam var bi gözlük kullansanız?şakkıdı

uçların kurumasına engel olmak için ;

bebe yağı'nı çok öneriyorlar bebiklerimm

banyodan sonra azcık bebe yağını biraz sulandırıp (çok yoğunmuş o )
uçlara sürüyormuşuz...
sonrasında durulamıyoruz...
mis gibi de kokarmış.
boyadan ve düzleştiricilerden yanan saçlara çok iyi gelmiş,uygulayanlar yazmışlarr
ne dersiniz ? deneyelim mi?

bu konuda bilgisi olanlar paylaşırlarsa memnun olurum

ayyyy cvp vermeye değmez görmüyorum kör oldummm amannn amannnn
Yesa bu mavi suyu fön suyunu ben kullanıyorum gliss pembe de var fön suyunu kuaförümde görüp aldım saçın yumuşacık oluyor ve kolay taranıyor bilginize..

inanmıyorsan,inanmıyorum der geçersin
karalamanın lüzumü yok
ya da sen bilirsin ne dersen de
günahı senin boynunasositososito

kızlar tek bişey soracam iki çocuktan fırsat bulup sayfaların bi kısmını ancak okudum cevabını bulamadım,bu sinamekili kürü hazırladık ya en sonunda süzüp suyunu sürüyoruz dimi kalanı ot oluyo zaten,ben öyle yapıp sürdüm şimdi inşallah yanlış olmamıştır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…