saclar cıtcıtilk bakısta anladım....
kıskançlar çokkk karpuz gibi çatlasınlar
Ben ilk buraya saçlarım için geldim baya da misafir olarak takip ettim ilkde yazmasamda dikkatimi bu sayfa çekti
Üye olmadan önce başladım sinameki ve sarımsağa çevremde herkes aaa saçların ne kadar uzamış dediler..
Örneği bizlerizz ben çok seviniyordum herkez böyle deyince ve üye oldum yazmasamda bu sayfayı hep takip ediyordum ve paylaşmak istedim..
Lütfen kötü yorumlarınız içinizde kalsın bizim huzurumuzu bozmayınız..
çekemeyen antek taksınnn çift çanak tavsiyemdir..
merci bebikkk:kedi:demekki biseyden anladigin yokmus
kendimde citcit kullandim
hemde baya arastirdiktan sonra aldim citcitlarimi
o yüzden ilk bakista citcitmi degilmi hemen anlarim aklinialirimsmile
kkontess'in saclarinin neresine bakipta citcit oldugunu anladin hayret dogrusu sempatiksalakcinni
dökülmeyi durduruyor fakat saç uçlarını da kurutuyor.tarafımdan denenmiştir...iyi bi denge yapmak lazım saçı kurutmaması için..
Kontesçiim..Senin bu kürünü bademyağı değilde ,zeytinyağı ile yaptım..sarımsak şampuanı da kullanmadım..
8.kürü bugün yaptım..ama bende normal uzama şeklinde seyrediyor..öyle çok farkedilir bişey olmadı..:1no2:
acaba sarımsaklı şampuan ve bademyağında mı bu marifet.?.sanmıyorum ama, bana mucize etki etmedi.:çok üzgünüm:.
nedir..saçıma bakım yapmıştır..:smiley-cool:
maskemin adı dove çok yıpranmış saçlar için yoğun bakım maskesi...cnm senin saçında okadar var yaa uzun upuzun
cnm saç bakım masken ne? adı nasıl uyguluyorsun
Ben şampuan ve saç kremi kullanıyorum
glisi de burda sayfanda okuyup aldım pembesinden fön suyu (mavi) oda var bazende onu kullanıyorum
maskeni merak ettim
bir de saçlarımızın uçları hani kırılıyor ya çatallaşıyor beyaz felan kırıklar oluyor bunları önlemek için bişi yapabilirmiyiz
yeni aldırdım mesela kırıklarımı hani kırılmaması için felan nasıl bi bakım yapim önerin var mı?
sadece 8. yi mi yaptın yoksa 8'ini de mi evigenle yaptın canım eyvahedigeldismileBişi diyim mi kontes, ben 8.kürü de evigenle yapmışım meğer:kedi:..bemiks yerine..kafamçokkarıştımafoldumbenmafoldumben
aman olsun..aklinialirimsmilebemikse geçerim bende..kaydirigubbakcemile3
ben zeytinyağı ile sarımsağı karıştırmadım hiçbu zeytin yağı ve sarımsak olayına taktım bi de ben şampuanıma katıp (kontes gibi) yaptım..
Ayrıca sadece ezipde kullanıyorum direk saçıma
Ama zeytin yağıyla karıştırıp bekletip ısıtıp sürmekde iyi geliyor mu?
saç uçları için zeytinyağı + yaş maya kürü var
ama ben üşendim 1-2 uygulama sonrasında bıraktım:kedi:
yeni arayışlardayım,netten araştırıyorum,buldukça sizlerle paylaşıcamopuyorumnanaktan
amaninnnnnnnnn kontescim kusummmmmm hosbuldukk balim bi seyler yazmasam da her gun giriyorum valla pek cok seviyorum ben senin topigini yahu:)))
haftaya turkiyedeyim insallah 3 kutu bemiks alacagim yuppi :)
bu arada 15gunden azicik fazla oldu sanirim maya+sut iciyorum hergun duzenli hatta cizelgem de var yahuuu gosteririm:) ilk 10 gun hergun ictim sonra 1 gun ara simdi yine iciyorum 7 gun falan olduysa 17gundur iciyorum diyebiliriz :))
hiç şaşmam güzelim saclar cıtcıtyerimsenibenmerci bebikkk:kedi:
ben de anlamadım nerden çıkardı çıt çıt işini
40 yıl düşünsem aklıma gelmez,çıtçıt takıcam da burdan bi sürü kızı keklicem flnn:bbo:
la havlee...
nekadar komiksin sen cnm benim ya....kıskanacak insanın sacları belinde güzelim haberin varmı sizin sahip olmak istediğiniz ve cıtcıt takarak elde eden müvekkilinizin saclarından uzunyerimseniben SEN O ANTENİ SACINA TAK ŞEKİL OLURSUNşakkıdıkıskançlar çokkk karpuz gibi çatlasınlar
Ben ilk buraya saçlarım için geldim baya da misafir olarak takip ettim ilkde yazmasamda dikkatimi bu sayfa çekti
Üye olmadan önce başladım sinameki ve sarımsağa çevremde herkes aaa saçların ne kadar uzamış dediler..
Örneği bizlerizz ben çok seviniyordum herkez böyle deyince ve üye oldum yazmasamda bu sayfayı hep takip ediyordum ve paylaşmak istedim..
Lütfen kötü yorumlarınız içinizde kalsın bizim huzurumuzu bozmayınız..
çekemeyen antek taksınnn çift çanak tavsiyemdir..
demekki biseyden anladigin yokmus
kendimde citcit kullandim
hemde baya arastirdiktan sonra aldim citcitlarimi
o yüzden ilk bakista citcitmi degilmi hemen anlarim aklinialirimsmile
kkontess'in saclarinin neresine bakipta citcit oldugunu anladin hayret dogrusu sempatiksalakcinni
hiç şaşmam güzelim saclar cıtcıtyerimseniben
nekadar komiksin sen cnm benim ya....kıskanacak insanın sacları belinde güzelim haberin varmı sizin sahip olmak istediğiniz ve cıtcıt takarak elde eden müvekkilinizin saclarından uzunyerimseniben SEN O ANTENİ SACINA TAK ŞEKİL OLURSUNşakkıdı
göz var nizam var bi gözlük kullansanız?şakkıdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?