Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

saclar cıtcıt ilk bakısta anladım....

o zaman bu 'anlama' konusunda kendine bu kadar güvenmemelisin canım.
lakin ben ömrümde çıt çıt saça el sürmedim.
ayrıca elalemin saçını da kafama sürmem tiksinirim

özel albümümde saçlarımın uzaması kare kare fotolu halde bulunuyor...

insana iftira atmadan önce,daha dikkatli ol derim

yoo çok koymamışsın aslında kuşummbilmiyorumkismile
demek ki sizin burnunuz azucuk hassasboshayallersmile
durulama suyuna elma sirkesi eklemeyi denesen?
ya da lavanta suyu ekleyen arkadaşlarımız var...
onu da deneyebilirsin

aslaaaaa boyatma
sakın sakınnnnn!!!
ben boyattım,uçlar yandı,6-7 cm kestirdim,şimdi yeniden uzasın diye deliriyorum...

ayy canım ben haftada bir kez lavantalı suyla durularım saçlarımı bebeğimede öyle yapıyorum saçları gürlesstiii acaba sampuanın içine koysam lavantayıı olur mu denemek lazım saol canımm

ayy canım ben haftada bir kez lavantalı suyla durularım saçlarımı bebeğimede öyle yapıyorum saçları gürlesstiii acaba sampuanın içine koysam lavantayıı olur mu denemek lazım saol canımm
bilmiyorum ki canım,ben kullanmadım hiç
bi dene bakalım
sonuçlarını bize de söylersinnopuyorumnanaktan

kontescimm mşhh çok güzel uzamışlar ve gürleşmişler =)=)
arkadaşlık talebi yolladım rica etsem kabul edermsn resimlerine bakmk istiorum da :kedi:

saclar cıtcıt ilk bakısta anladım....

kızcağız hiç bi mecburiyeti olmamasına rağmen denediği formülü bizimle paylaştı, saç bakımıyla ilgili bilgisi dahilinde bi sürü sorumuzu yanıtladı, saç uzatma konusunda motivasyon sağladı sen gelip kıza çamur atıyosun. topiğe kontesi karalamaya geldiğin çok belli, bende ilk bakışta bunu anladım.

Kontescim canım sana bi kaç şey sorucam..

sinameki ve sarımsakdan başka bişey uyguluyormusun saçına?
saç bakım kremi vs bişi kullanıyormusun?
saçlarını kestiriyormusun ya da kaç ay da bir? kırıklarını felan temizletiyormusun?

Kırıklarını temizlettim hani kuaförüm uzamaz dedi yaa sinameki ve sarımsağa devam edicem ona inat
öğrenim bakim senden bişiler..
Bilgilendirirsen sevinirim canım..

hadi ya heves ettim bak şimdi :dance: benim saçlarım röfleliydi üstüne kahve .sonra fındık kabuğu ile boyadım.kürü uyguladıkça boya aktı arkadaşlar çikolata kahve oldu demişti.parlak olsun istiyom ben olur mu benneyaptımki

ağzına sağlık kuşumm :1hug:a.s.

saçlarım ince telli olduğundan kolay dolaşıyor ve tararken canım yanıyor(du).bunu için gliss saç bakım spreyi kullanıyorum...

ayrıca ; son boyamdan sonra uçlar zarar gördü,kurudu,çatallaşmalar oldu
bu yüzden de saç onarıcı maske kullanmaya başladım...

kırıklarımı da düzenli kestiriyorum (1,5-2 ayda bir) ama artık kestirmiycem. çünkü sonuncusunda çok kestiler,üzüldüm çokmafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…