saclar cıtcıtilk bakısta anladım....
yoo çok koymamışsın aslında kuşummbilmiyorumkismilekontescim bende kürünü hemen uygulamaya koyuldum eşimle berabar
500 ml sampuan içinee 3-4 tane rendeledim kullanıyoruz ama çok koyuyor normal sampuan birde saç kremi kullanıyorum genede koyuyor acaba sampuana çok mu oldu sarmısak acabaaabilmiyorumkismile
aslaaaaa boyatmacanlarım selammmmm ben dün 5. kürümü uyguladım şimdi saçlarım sarıydı dipten çıktı kendi saçım kumral...Ben çok kararsız kaldım bir yandan bırakayım böyle 2 renk kalsın diyom boyayla zarar vermeyeyim diğer yandan diyom kendi rengine boyayayım ya da röfle yine ama artık sıkıldım bir de koyu yapınca sarı saç görünce içim gidiyoooNe yapayım şimdi ben akıl verin ne olurrrrr :uhm::uhm:
bilmiyorum ki canım,ben kullanmadım hiçayy canım ben haftada bir kez lavantalı suyla durularım saçlarımı bebeğimede öyle yapıyorum saçları gürlesstiii acaba sampuanın içine koysam lavantayıı olur mu denemek lazım saol canımm
saclar cıtcıtilk bakısta anladım....
bu renk şahaneeeeeeeeee
ben boyamıştım herkes hayran kalmıştı
ama sanki palette saçı kurutuyor ya castingle boyuyom saçlarım daha parlak bakımlı oluyo
ama bu renk yok malesef kieyvahedigeldismile
canım senin alt tonun ne?canım çekti şimdi bu rengi yaf
kızcağız hiç bi mecburiyeti olmamasına rağmen denediği formülü bizimle paylaştı, saç bakımıyla ilgili bilgisi dahilinde bi sürü sorumuzu yanıtladı, saç uzatma konusunda motivasyon sağladı sen gelip kıza çamur atıyosun. topiğe kontesi karalamaya geldiğin çok belli, bende ilk bakışta bunu anladım.
Kontescim canım sana bi kaç şey sorucam..
sinameki ve sarımsakdan başka bişey uyguluyormusun saçına?
saç bakım kremi vs bişi kullanıyormusun?
saçlarını kestiriyormusun ya da kaç ay da bir? kırıklarını felan temizletiyormusun?
Kırıklarını temizlettim hani kuaförüm uzamaz dedi yaa sinameki ve sarımsağa devam edicem ona inat
öğrenim bakim senden bişiler..
Bilgilendirirsen sevinirim canım..
sevindim canım,tebriklerrvereliniortakilk konuyu okuduğum zaman 4 hafta önceydi ve uyguladım evet saçlarım 4 cm uzadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?