Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

kontesim sağol inan hala toplayamadım desem yeridir.dediğin gibi kendim gibi biliyorum herkesi...biri bişey yaparsa derse ben morali bozuktur derim alttan alırım.varadır derdi der susarım.amainsanlar en küçük bişeyde azarlamaya kalkıyo ben böyle yapınca.anladım ki benim ii niyetim yanlış anlaşılıyo.pısırıklık olarak mı görülüyor acaba halbuki biliyorum kendmi.kızarsam kırarım karşımdakini.çünkü geri dönüş olmaz bi kere o tartışma başlarsa..geri dönüş yapmam..eskisi gibi olamam.o noktaya getirmemek için ilişkilerimde dikkatli olmaa çalışırım

ıı bıŞe sandım saÇımı berbat ettı.rengı kızıl gıbı bozbulanık Çok kÖtÜ oldu..
Kımseye tavsıye etmıorum.uzuo bı yerde tıkanıo gıtmıo..YANı UZAMIO

Artık baŞlardakı o resımlere ınanmıorum..kesın bı ıŞ var o saÇlarda ama anlamadım.ÇÜnkÜ uzamıo..baŞka hıÇ o kadar uzayan oldu mu ben gÖrmedım zaten.

Mayalı sÜt ıÇıorum haftada 1 cm uzatıo.cıldı kaymak gıbı yapıp saÇı yumuŞacık yapması da cabası..baĞırsaklarımı dÜzene soktu saÇlarım ellerımın arasından kayıp gıdıo.gusel saÇlı demeye baŞladı herkes..dolgun dolgun.saÇımıda boyadım dÜn artık sınamekıye tÖvbeee!!!

olabilir tabi sizin fikriniz.ben memnunum albume de resim ekledim 1.5 ay oldu 4cm uzadı bile.mayalı süt kilo aldırıyor mu??

ii ama mayalı sütten mi sinamekiden mi ?buraya benzer şeyler yazan çok oldu.birkaç yöntemi birden denemişler.yazan arkadaşların tamamı da özellikle eklemiş hangisinden oldu bilmiyorum die.kaldı ki sinamekinin tembellik yapacağı 7-8 haftadan sonra ara verileceği yazıldı.ilk başlarda da alışma dönemi olduğu.günlük avuç avuç aldığımız ilaçlar bile kaç gün geçmeden etki etmez.kaldı ki haftada 1 uygulanan sinameki 2-3 haftada upuuzuunnn yapmaz...senle ben aynı dönemlerde başladık.ben bile etkisini bikaç haftadır görüyorum.sanırım sen o kadar uzun süre kullanmadın.mayalı süte takıldın genelde..bu arada boyalı saçta renk değişikliği yaptığı defalarca anlatıldı.bende de yaptı.ama itirazım yok..uzun zaman çikolata kahve istiyodum..herhafta herkes saçını mı boyattın saçların çik kahve olmuş diyodu :)

Bemiks bulamayan olabilir cünkü Kalktı onun yerinen ben bepanthene kullanıorum etkisi aynıymış onun yanında bide süte maya katıp içiorum bakalım sonucunu sizinle paylaşıcam şuanda saclarım kısacık mafoldumben :)

Süper ötesi bir değişim. çok güzel uzamış canım tebrik ederim.
Ama saç renginde biraz koyulaşma var gibi geldi bana? Resimden mi?

kişiden kişiye uzaması değişiyordur bence... ben kullanıyorum bu kürü ama mucizevi bişey beklemiyorum.. normalinden biraz daha uzasın yeter.. peki sen bu mayalı sütü nasıl yapıyosun? gerçekten etkisi varsa bunu da denemekte fayda var:))

ela baktım cnm uzama var evet:))) ama keşke arkadan çekilmiş foton olsaydı daha net görünürdü:)) bu arada şu mayalı sütün zararı yoksa bide kilo aldırıyosa içmeyi istiyorum ben yaa:)))

bu cuma boyatıyorm sonucu söylerim tsk tekrarolumunekankayizsmile

kızlar cumayı bekleyemedim gittim boyattım bugün ama çok açık oldu sanki yaa gözüm alışmadı bi türlü bal rengine çoğu kişi beğendi ama bnm garibime gidio mafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…