İİ bİŞe sandım saÇımı berbat ettİ.rengİ kızıl gİbİ bozbulanık Çok kÖtÜ oldu..
Kİmseye tavsİye etmİorum.uzuo bİ yerde tıkanıo gİtmİo..YANİ UZAMIO
Artık baŞlardakİ o resİmlere İnanmıorum..kesİn bİ İŞ var o saÇlarda ama anlamadım.ÇÜnkÜ uzamıo..baŞka hİÇ o kadar uzayan oldu mu ben gÖrmedİm zaten.
Mayalı sÜt İÇİorum haftada 1 cm uzatıo.cİldİ kaymak gİbİ yapıp saÇı yumuŞacık yapması da cabası..baĞırsaklarımı dÜzene soktu saÇlarım ellerİmİn arasından kayıp gİdİo.gusel saÇlı demeye baŞladı herkes..dolgun dolgun.saÇımıda boyadım dÜn artık sİnamekİye tÖvbeee!!!
mrb kızlar.3 aydır kullandığım sarımsaklı şampuan ve sinameki+bemiks+badem yağı 3lü kürü ile elde ettiğim sonucu sizlerle paylaşmak istedim.sinamekili kür için de japongülü nickli arkadaşımıza çoookkk teşekkür ederim.senelerdir istediğim saçlara kavuşmama ramak kaldı , sayesinde....hihoyyyt
buyrun farkı kendi gözlerinizle görün:kedi:
sarımsaklı şampuan : 400ml'Lik şampuanınıza 5-6 diş sarımsağı rendeleyerek elde edebilirsiniz.
sinamekili kür: 1tutam sinamekiyi yarım çay bardağı suda kaynatın,ılıyınca içine 1çorba kaşığı badem yağı ve 1 bemiks ampül ekleyin.saç diplerinize sürün.4-5saat bekleyin ve yıkayın.
rutin saç yıkamamı sarımsaklı şampuan ile yapıyorum,sonrasında da mis kokulu bir şampuan ile yıkıyorum ki sarımsak kokmasın.saçınızda boya yoksa durulama suyuna bir kaç damla sirke damlatarak(elma sirkesi) kokudan kurtulabilirsiniz.ya da gliss saç bakım spreylerini öneririm
sinamekili kürü ise haftada1 kez uyguluyorum.sinameki ve badem yağı aktardan,bemiks eczaneden alınıyor
darısı başınıza can'lar =)
olabilir tabi sizin fikriniz.ben memnunum albume de resim ekledim 1.5 ay oldu 4cm uzadı bile.mayalı süt kilo aldırıyor mu??
İİ bİŞe sandım saÇımı berbat ettİ.rengİ kızıl gİbİ bozbulanık Çok kÖtÜ oldu..
Kİmseye tavsİye etmİorum.uzuo bİ yerde tıkanıo gİtmİo..YANİ UZAMIO
Artık baŞlardakİ o resİmlere İnanmıorum..kesİn bİ İŞ var o saÇlarda ama anlamadım.ÇÜnkÜ uzamıo..baŞka hİÇ o kadar uzayan oldu mu ben gÖrmedİm zaten.
Mayalı sÜt İÇİorum haftada 1 cm uzatıo.cİldİ kaymak gİbİ yapıp saÇı yumuŞacık yapması da cabası..baĞırsaklarımı dÜzene soktu saÇlarım ellerİmİn arasından kayıp gİdİo.gusel saÇlı demeye baŞladı herkes..dolgun dolgun.saÇımıda boyadım dÜn artık sİnamekİye tÖvbeee!!!
Süper ötesi bir değişim. çok güzel uzamış canım tebrik ederim.
Ama saç renginde biraz koyulaşma var gibi geldi bana? Resimden mi?
baktım canım
kesinlikle uzama var,tebrik ediyorum senii opuyorumnanaktan
bana inanmayanlar utansın :jeyyar:
sana inanmayan fatih ürek gibi olsun cnmm:)))):roflol:
bu cuma boyatıyorm sonucu söylerim tsk tekrarolumunekankayizsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?