Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

Hehe sen sormadan ben demişim zaten :) avene cnm daha önce numunesini almıştım.nemlendirici aldım sonra o zaman kalan setin de bisürü numunesii verdiler.temizleyici tonik güneş koruyucu bi de diacneal die bi ürünü var lekeler sivilceler için..onlardan 2 şer numune verdiler.temizleyici numunesi 25 ml ama daha 1/3 bile bitmedi gibi .1 ayı geçti alalı..ilk fırsatta orjinal boy istiom..çok bereketli çıktı kıs..bedava ondan mı kaliteli ondanmı bilemem artıkın :))

burda hiç yok numune filan deli oluyorum alsanaalsanasmile

selamlar canlar :)

yaa gliss almadım yaa bugun gıttım yıne kokladım ama yok yanı yıne almadım heheh:) lorealın aldım bı tane seysını kokusu pek guzel :)) glısse benzıyor dıs gorunumu :)

ossun canımcım ha gliss ha loreal..memet ali haa ali memet..neticede saçlarımızı güsel güsel kokutcez.o değilde ben lavanta istiyom hem yağı güzel kokuyomuş hem saça iyiymiş.menekşe de ii dediler ama kokar mı bilemem..malum aldığımız üsünlerde ki kimyasallar çok..parlasın derken hasta etmeyelim saçcağızımızı..
kontesim nie yokmuş numune..aman olsun elindekileri bi dene bakalım.etki eder biraz zaman geçsinde.olmazsa yaz geldi memlekete gidince kralını bulursun.o zaman alırsın istediklerinden numuneler :) benim duyduklarım avene , la roche,vichy ,murad gibi ürünler var eczanellerde.ben de burda la roche istedim bi eczanaeden yok diyip duruyo numune..

ztn bi gideim memlekete
anasını aalatıcam her bi yerin kaydirigubbakcemile3 :roflol:
vichy kullanıyorum işte ben 1hafta olmadı henüz
bi sonuç almak için erken

sednacım valla dogru dedın menekse yagı saclar ıcın ben de cok duydum canım kokusu da guzel dıyorlardı gıdıp koklamak lazım valla:))

Kıslar yaa dün iş yerinden dışarı çıkan abiye aldırttırmıştım Bemiksi..Sölemedim tabi ampül olacağını tablet almışşşşş:çok üzgünüm: O olmaz değil mi???

kkontess merhaba ben bişey sormak istiyorum sana.tarifin çok hoşuma gitti tabi aldığın sonuç da gerçekten mükemmel. ben de yapmaya karar verdm ama saçlarımın gürlüğüyle ilgili bi sıkıntım yok sadece hızlı uzasın istiyorum.sarımsaklı şampuanın uzamaya bir etkisi var mı acaba.sadece sinamekili kürü yapsam da uzar mı o kadar, yoksa sarımsaklı şampuan da olmazsa olmaz mı?

değil canım
uzamaya sinameki daha çok etki ediyor
sarımsak olayı gürleşmesi için

selam kontescim ben 3. kürü uyguladım ama bu sefer bi gece kaldı kafamda yıkamaya üşendim bugün yıkayınca çok döküldü saçlarım çok tuttum ondan olabilirmi

2. uydurma kurumu yapmış bulunuyorum :)))))
bemix+bepathen+badem yağı+yılan yağı
ya bu yılan yağını bugün kakaladilar bana:) nedir bilen kullanan var mı?

selam kontescim ben 3. kürü uyguladım ama bu sefer bi gece kaldı kafamda yıkamaya üşendim bugün yıkayınca çok döküldü saçlarım çok tuttum ondan olabilirmi

sac diplerin sac derin yani hava almadığı için uzun süre dokulmesi bence normal..
kontess e sormussun gerçi ben atladım ama kusura bakma:) sac derisini havası birakmamakta fayda var:)

bal köpüğü rengine ne dersin?
tenine de yaşına da uyar bence

ve nihayet kararımı verdim bu cuma bal köpüğüne boyatıyorm saçlarımı kontess çok tskler renk konusunda çok yardımın oldu.kuaförde denemek için bi tane balyaj attılar çok güzel göründü umarım tamamını boyayınca kötü durmaz.bu arada kaşların rengini nasıl açıyorlar kızlar bi bilginiz var mı?? kaş boyanınca dökülme olur mu acababilmiyorumkismile. tabi küre de son hız devamm herkes soruyor nasıl bu kadar hızlı uzadı diyeeopuyorumnanaktan

aynı soruyu bende sormuştumm cnm.. sarımsağın uzamayla ilgisi yok.. yaz geldiği için başlama kokarr terledikçe.. kkontess öyle dedi:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…