Hehe sen sormadan ben demişim zaten :) avene cnm daha önce numunesini almıştım.nemlendirici aldım sonra o zaman kalan setin de bisürü numunesii verdiler.temizleyici tonik güneş koruyucu bi de diacneal die bi ürünü var lekeler sivilceler için..onlardan 2 şer numune verdiler.temizleyici numunesi 25 ml ama daha 1/3 bile bitmedi gibi .1 ayı geçti alalı..ilk fırsatta orjinal boy istiom..çok bereketli çıktı kıs..bedava ondan mı kaliteli ondanmı bilemem artıkın :))
selamlar canlar :)
yaa gliss almadım yaa bugun gıttım yıne kokladım ama yok yanı yıne almadım heheh:) lorealın aldım bı tane seysını kokusu pek guzel :)) glısse benzıyor dıs gorunumu :)
ztn bi gideim memleketeossun canımcım ha gliss ha loreal..memet ali haa ali memet..neticede saçlarımızı güsel güsel kokutcez.o değilde ben lavanta istiyom hem yağı güzel kokuyomuş hem saça iyiymiş.menekşe de ii dediler ama kokar mı bilemem..malum aldığımız üsünlerde ki kimyasallar çok..parlasın derken hasta etmeyelim saçcağızımızı..
kontesim nie yokmuş numune..aman olsun elindekileri bi dene bakalım.etki eder biraz zaman geçsinde.olmazsa yaz geldi memlekete gidince kralını bulursun.o zaman alırsın istediklerinden numuneler :) benim duyduklarım avene , la roche,vichy ,murad gibi ürünler var eczanellerde.ben de burda la roche istedim bi eczanaeden yok diyip duruyo numune..
olmaz sanırım bacım ya... değiştirirler sanıım bilion mu aldığın yeri..
kontes yaza korkulur senden anam:)
kkontess merhaba ben bişey sormak istiyorum sana.tarifin çok hoşuma gitti tabi aldığın sonuç da gerçekten mükemmel. ben de yapmaya karar verdm ama saçlarımın gürlüğüyle ilgili bi sıkıntım yok sadece hızlı uzasın istiyorum.sarımsaklı şampuanın uzamaya bir etkisi var mı acaba.sadece sinamekili kürü yapsam da uzar mı o kadar, yoksa sarımsaklı şampuan da olmazsa olmaz mı?
olmaz canım,değiştirisin onuopuyorumnanaktanKıslar yaa dün iş yerinden dışarı çıkan abiye aldırttırmıştım Bemiksi..Sölemedim tabi ampül olacağını tablet almışşşşş:çok üzgünüm: O olmaz değil mi???
değil canım
uzamaya sinameki daha çok etki ediyor
sarımsak olayı gürleşmesi için
selam kontescim ben 3. kürü uyguladım ama bu sefer bi gece kaldı kafamda yıkamaya üşendim bugün yıkayınca çok döküldü saçlarım çok tuttum ondan olabilirmi
bal köpüğü rengine ne dersin?
tenine de yaşına da uyar bence
kkontess merhaba ben bişey sormak istiyorum sana.tarifin çok hoşuma gitti tabi aldığın sonuç da gerçekten mükemmel. ben de yapmaya karar verdm ama saçlarımın gürlüğüyle ilgili bi sıkıntım yok sadece hızlı uzasın istiyorum.sarımsaklı şampuanın uzamaya bir etkisi var mı acaba.sadece sinamekili kürü yapsam da uzar mı o kadar, yoksa sarımsaklı şampuan da olmazsa olmaz mı?
selam kontescim ben 3. kürü uyguladım ama bu sefer bi gece kaldı kafamda yıkamaya üşendim bugün yıkayınca çok döküldü saçlarım çok tuttum ondan olabilirmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?