Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

ilk günler olur şekerim
elacım saçların gerçekten fark etmiş :)
mayalı süt ben denedim tüm gün ve sonraki gün mide yanmasından duramadım.dikkatli olun.

baktım canım
kesinlikle uzama var,tebrik ediyorum senii opuyorumnanaktan
bana inanmayanlar utansın :jeyyar:

evet ama 1 cm daha uzun şimdi 20 gün önceki hali o resim...inanmayanların sorunu canım ya sonuçta kimsenin boğazını sıkmıyoruz yapın diye...

ela baktım cnm uzama var evet:))) ama keşke arkadan çekilmiş foton olsaydı daha net görünürdü:)) bu arada şu mayalı sütün zararı yoksa bide kilo aldırıyosa içmeyi istiyorum ben yaa:)))

evet canım ama arkadan resmim malesef yok ...mayalı süt kilo yapar diye korkuyorum

slm kızlar okudum bende mayalı süte başladım bugün kiloda yapar inşallah ihtiyacım var diger bemixli kürüde yapıyorum 2 aydır biraz fark var sanki hadi bakalım bu mayalı süt cildede iyi geliyormuş ayrıca emziriyorumda sütte yapar maya ohh her yönden karlıyım işe yararsasositososito

merhaba arkadaşlar sırf bu konuya yazabiilmek için üye oldum siteye a.s.
bu konuyu nette saçla ilgili araştırma yaparken buldum ve sürekli takip ettim..en baş sayfadan itibaren çoğu yazıyı okudum sayılır..attladığım oldu tabiküü çünküü 400 sayfa kolay değill :1shok: gözlerim şaşaı oluyodu bakarken ..neyse ki üye oldum..benim saçım doğum yaptığımda belimdeydi ve birhayli uzundu fakat 2 sene araksız döküldü heryer saç uzunda tabi dökülenler acayip içim gidiyodu..banyoda ayrı saç topluyodum tararken ayrı....
yağ bakımları yaptım..ve geçen sene belime gelen saçımı kuaför gazıyla kestirdim nasıl kıydım o salaklığı nasıl yaptım halen anlamış değilim :bbo: fakat sanırım saçım yenileniyodu araştırmalarıma göre saç 6 seneden sonra köklerini yeniliyormuş..ve bende sürekli yağlarla bakım yaptığım için yeni saçlar çıkmıştı..sürekli döküldüğü içinde uçlar cılız kaldı kestirmeden öncxe fön çektirdiğimde makinayıu tuttuğu yerden kısa saçlar fışkırıyodu birkaç şey söyledim şöyle kessek tabi dinlermi kuaför bu sana uyuz şey önden burun altından başlıyan ve rrkaya sizri bir şekilde (ona göre oval anlamı bu ) baya bayğı v şeklinde kısalttı saçımı bide sonunda beğendinmi diye sormazmı nasıl kaçtığımı şaşırdım ve tam 1 ay saçımı karışık bir şekilde topladım hiç salmadım evde bilee..çünkü alışmışım uzun saça seviyorumda delidim resmen..neyse 1 senede bayağı uzadı ama tabi dökülme azaldı sayılsada uçlar sürekli inceldi v şekli oluncada cılız durdu..
saçımı ucunda 4 parmakkestirdim arkadaşıma tabii (kendisi kuaför ama çalışmıyor) istediğim gibi yaptı ...bide saçıma hint kınası yapıyodum 6 ayda bir..galiba saçımıda oda döktü zaten döküldüğü için farkedememiştim..sinemakili kürü yaptım 5 defa fakat şimdi yeni kestirdim yalnız saçıma çok iyi geldiğini hissediyoum..ve gliss kremi aldım ve süper bişeymiş..hiç saçımı taramıyodum şimdi hiçten taramıyorum..çünkü gerek kalmıyor..yumuşacık yapıyor..
iki gündürde saçıma demlediğim ısırgan suyunu döküyorum yorumlarda hep sertleşti falan diyen olmuş ama bende olmadı son durulama suyu ısırgan suyunu döküyorum..yumuşuyor..sonrada gliss krem sıkıyorum ohh miss ..ha sarımsaklı şampuanımda var 1 aydır falan kullandım halen arada devam edicem ..bıoxın şampuan kullanıyodum bitti tresan ısırgan otlu şampuana başladım..saçlarım yumuşak ve mis gibi..inşallah uzucakta yeni kesildiği için anlayamadım ama kesmeden önce biraz uzamıştı..kesin sonuç için bunlara devam edim kontes gibi olucam inşallah :teytey:

hg canım aramızaa opuyorumnanaktan
dediğin gibi saçın yenilenmiş galiba
kendine gelmesi için kestirmen biraz da şart olmuş sanki,öyle anladımm
neyse ki artık daha sağlıklılar
uzunluk tabiki de morali etkiliyor ama öncelik sağlıklı olmaları , dökülmemeleriboshayallersmile
sen de bunu sağlamış gibisin

darısı başına canımmzemuszemus

sağol tatlım hoşbulduk..evet gerçektende yenilendi..ama neysekii şu an iyi durumdalar.. bende en sonunda öyle düşünüp kabullendim ve şidi sağlıklı uzatmak için uğraşıyorum..geçende hint kınası aldım tekrar yapayım dedim ama vazgeçtim..biraz araştırdım sanırım hint kınasıda döküyor zaten çıkan saçım hiç belli olmuyor kendi saçım gibi duruyor
ben sırf parlasın saçım beslensin saç tellerim kalınlaşsın diye yapıyorum şimdide boyatsammı diye düşünüyorum ama kararsızım zaten boyarsamda kestane boyarım

kızlar kafanızı karıstırmak istemem ama bana aktar sarımsagın da sacı hızlı uzattıgını söylemişti..şimdi benim de kafam karıstıboshayallersmile

kızlar kafanızı karıstırmak istemem ama bana aktar sarımsagın da sacı hızlı uzattıgını söylemişti..şimdi benim de kafam karıstıboshayallersmile

ben de o niyetle başlamıştım
2-3ay kadar sadece onu kullandım
ama öyle abes bi uzamam olmadı
sonra sinameki + sarımsaklı şampuan yaptım ve sonuç bu...

profilime bakanlar yorumsuz geçmeyin amaa:umursamaz:

tatlım ben özel mesaj yazamıyorum cevap yollayamadım burdan cevap vermek istedim..
saçlarım %50 çoğaldı ve eski gürlüğüne ulaştı şu anda..zaten bakınca belli oluyor toladığımda diplerin gürlüğünü elimlle hissedebiliyorumhihoyyyt

bu arada bişey daha paylaşmak istiyorum..bemix in kokusu kötü diye yazanlar olmuş..

ben bemix in kokusunu çok sevdim ya hoşuma gitti..:dance:

evet canim ben de bemiksin kokusuna hayran olanlardanimm hehhe:)) yasasin bemiks kardesligi

ben de bugün yapıcam sinameki
yine aksattım :bbo:
salı günü yapmam gerekiyordu...
ama perçem kısmımda kabuklanma olduğundan ertelemiştim...

benm 8.uygulama bitti ara verdim 2. haftamdayım ..bnde parmak uzadı sanırım 4 cm e denk geliyo..bana yettiş bile göğüs hizamı geçti ya yeter yazın ortasına kadar belde olur gibi geliyo..herkes saçlarımın ne çabuk uzadıgını soruyo kontesçigime sonsuz tşekkürlerra.s.a.s. biara eski foto bulursam yenisini de çeker koyarım görürsünüz kızlar:lepi:

bende az önce beni sinir eden kırıkları biraz topladım..bikaç hafta idare ederim. :))2 hafta ara verdim bende ..dinlenmedeyim..yağ bakımı yapsam problem olurmu ki ya :???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…