baktım canım
kesinlikle uzama var,tebrik ediyorum senii opuyorumnanaktan
bana inanmayanlar utansın :jeyyar:
ela baktım cnm uzama var evet:))) ama keşke arkadan çekilmiş foton olsaydı daha net görünürdü:)) bu arada şu mayalı sütün zararı yoksa bide kilo aldırıyosa içmeyi istiyorum ben yaa:)))
ilk günler olur şekerim
elacım saçların gerçekten fark etmiş :)
mayalı süt ben denedim tüm gün ve sonraki gün mide yanmasından duramadım.dikkatli olun.
merhaba arkadaşlar sırf bu konuya yazabiilmek için üye oldum siteye a.s.
bu konuyu nette saçla ilgili araştırma yaparken buldum ve sürekli takip ettim..en baş sayfadan itibaren çoğu yazıyı okudum sayılır..attladığım oldu tabiküü çünküü 400 sayfa kolay değill :1shok: gözlerim şaşaı oluyodu bakarken ..neyse ki üye oldum..benim saçım doğum yaptığımda belimdeydi ve birhayli uzundu fakat 2 sene araksız döküldü heryer saç uzunda tabi dökülenler acayip içim gidiyodu..banyoda ayrı saç topluyodum tararken ayrı....
yağ bakımları yaptım..ve geçen sene belime gelen saçımı kuaför gazıyla kestirdim nasıl kıydım o salaklığı nasıl yaptım halen anlamış değilim :bbo: fakat sanırım saçım yenileniyodu araştırmalarıma göre saç 6 seneden sonra köklerini yeniliyormuş..ve bende sürekli yağlarla bakım yaptığım için yeni saçlar çıkmıştı..sürekli döküldüğü içinde uçlar cılız kaldı kestirmeden öncxe fön çektirdiğimde makinayıu tuttuğu yerden kısa saçlar fışkırıyodu birkaç şey söyledim şöyle kessek tabi dinlermi kuaför bu sana uyuz şey önden burun altından başlıyan ve rrkaya sizri bir şekilde (ona göre oval anlamı bu ) baya bayğı v şeklinde kısalttı saçımı bide sonunda beğendinmi diye sormazmı nasıl kaçtığımı şaşırdım ve tam 1 ay saçımı karışık bir şekilde topladım hiç salmadım evde bilee..çünkü alışmışım uzun saça seviyorumda delidim resmen..neyse 1 senede bayağı uzadı ama tabi dökülme azaldı sayılsada uçlar sürekli inceldi v şekli oluncada cılız durdu..
saçımı ucunda 4 parmakkestirdim arkadaşıma tabii (kendisi kuaför ama çalışmıyor) istediğim gibi yaptı ...bide saçıma hint kınası yapıyodum 6 ayda bir..galiba saçımıda oda döktü zaten döküldüğü için farkedememiştim..sinemakili kürü yaptım 5 defa fakat şimdi yeni kestirdim yalnız saçıma çok iyi geldiğini hissediyoum..ve gliss kremi aldım ve süper bişeymiş..hiç saçımı taramıyodum şimdi hiçten taramıyorum..çünkü gerek kalmıyor..yumuşacık yapıyor..
iki gündürde saçıma demlediğim ısırgan suyunu döküyorum yorumlarda hep sertleşti falan diyen olmuş ama bende olmadı son durulama suyu ısırgan suyunu döküyorum..yumuşuyor..sonrada gliss krem sıkıyorum ohh miss ..ha sarımsaklı şampuanımda var 1 aydır falan kullandım halen arada devam edicem ..bıoxın şampuan kullanıyodum bitti tresan ısırgan otlu şampuana başladım..saçlarım yumuşak ve mis gibi..inşallah uzucakta yeni kesildiği için anlayamadım ama kesmeden önce biraz uzamıştı..kesin sonuç için bunlara devam edim kontes gibi olucam inşallah :teytey:
hg canım aramızaa opuyorumnanaktan
dediğin gibi saçın yenilenmiş galiba
kendine gelmesi için kestirmen biraz da şart olmuş sanki,öyle anladımm
neyse ki artık daha sağlıklılar
uzunluk tabiki de morali etkiliyor ama öncelik sağlıklı olmaları , dökülmemeleriboshayallersmile
sen de bunu sağlamış gibisin
darısı başına canımmzemuszemus
aynı soruyu bende sormuştumm cnm.. sarımsağın uzamayla ilgisi yok.. yaz geldiği için başlama kokarr terledikçe.. kkontess öyle dedi:))
kızlar kafanızı karıstırmak istemem ama bana aktar sarımsagın da sacı hızlı uzattıgını söylemişti..şimdi benim de kafam karıstıboshayallersmile
profilime bakanlar yorumsuz geçmeyin amaa:umursamaz:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?