Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

Kızlar ya ben sarımsaklı şampuana başladım içine badem yağı susam yağı hint yağı çörek otu yağı çam terabentin ve zeytinyağıda kattım...

Ama sinamekiye cesaret edemiyorum saç rengini açar dediler ben saç rengimin açılmasını istemiyorum hiç doğrumuki bilmiyorumkismile

sinameki saç rengini açmıyor
eğer saçın boyaysa alttaki rengi gün yüzüne çıkarıyor
yani boyanı akıtıyor

kızlar konuyla alakasız olucak ozr dılerm ama sınemakı harıcınde daha az sacda bekletılen bı tarıf uygulayıp snuc alan varsa yardmcı olablr mı

cnm diğer yağlarda saçlarda bekletilmeli ki sonuç alınabilsin.sen bakma biz biraz fazla bekletioz..aslında bu formül yarım saatlik..daha kısa sürede etkili bişey istiyosan hazır satılan maskeleri deneyebilriisin..

merhaba kızlarrr dün 6. sinemaki maskemi yaptım...1kez sarımsaklı şampuanla yıkadım kokusuna dayanamıyorum şampuanım azdı benm sarımsak fazla geldi aşırı kokuyor..sinemakinin içine zeytinyağı koydum badem yağım yoktu..son durulamayıda yine ısırgan suyuyla yaptım..kendi halinde kurudu..
ohh mis gibi oluyor saçlarım yumuşacık yaaa...

yalnız ben boyamak istiyorum araştırdımda loreal castıng boya amanyaksızmış..bide gönülçelendeki tubanın saçları hoşuma gidiyor çok kızılı sevmiyorum.. siyaha baksın istiyorum..hangi renk öyl eolur kestiremedimde
koyu kestane olurmu acaba??

günaydın fıstıklar profilime yeni resim koydum 1cm daha uzun hali 20 günde 1 cm daha uzadı maaşallah.diiim.bakabilirsiniz....

Bende son boyamdan sonra diyorumki neden bukadar boya akiyor niye boyam bu sefer fazla kalmadi matlasti kendi rengim cikti ortaya. Boya kötü cikti sandim meger sinamekidenmisssss....... iyi oldu ögrenmem.

gördüm canım gerçekten uzunluğu çok iyi gözüküyor..bende dün altıncıyı yaptım fakat geçen hafta mecburen 3-4 parmak kadar kesildi..ama olsun sağlıklı saç kırık ve cılız saçtan iyidirr..ben köküne gerekli bakımı yapayımda dimi amazemuszemus

hele bi bakın kızçelerrr:icecream:

az önce mavi su gördüm bi dükkanda
21 tl idi
uygun mu fiyatı?
kendisi şöyle bi tipte oluyorr;

silikon filan varmış içinde
saçı güçlendiriyormuş bla bla
fısfıslı bi şey
baya da gider gibi...

kullanan gören bilen var mıdurr?

genelde kuaförlerin kullandığı bi şey canım
saça sağlık kazandırma amaçlı
bi de fönden önce kullanılıyor
saç daha az zarar görsün ısıdan,diye
fön suyu olarak da geçiyor ismi

birazdan 3. kürümü sacıma sürecegim...
sanki iki uygulamada bile uazama hissettim psikolojiktir belki bununla 3 olacak ..
ela sacların cok güzel görünüyor hiç de seyrek de degil canım gayet saglıklı ve cok güzel masalaah...

ewet her yerde aynı fiyatta mavi su.. bende biliyorum bunu benim kuaförüm de önermişti .. ama almamıştım. saçına iyi gelir demişti. o zamanlar evde düzleştiriyordum saçımı düzleştirici kullanmadan önce bunu kullan demişti..almama nededimde evde saç düzleştirmekten vazgeçmemdi..gerek yok die düşündüm.

AYYYYYYYY evet canim mavi suyu tum kuaforler oneriyor ozellikle surekli duzlestirici masa falan kullanan insanlar icin (bir zamanlar ben de oyleydim ama su an sacma sapan geziyorum hehe:) al bence canim gule gule kullan ben de gecenlerde yaptim yine kurumu

su an SADECE 11(ON BIR) adet BEMIKSim kaldi yani 11 hafta

temmuzun 11ine kadar yapacagim insallah bazi haftalar 2 olacak artik hayirlisi:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…