saol bebeim inşallahhhh :Saruboceq: :Saruboceq:
valla ben de pek bi mutlu oldum
Allah nazarlardan saklasın
çünkü gittiğim doktor roaccutane kullansan bile geçmez bunlar demişti :dilcikar:
tartı kilo konusunda aynı sayıda bebişim ama ilk fotoda regl dönemi gelmek üzereydi
ondan olabilir belkim :kedi:
her yıkamada değil de belki haftada 1 kullanılabilir diye düşündüm ben bilmiyorumkismile
yoksa saça sabun sevmiyorum dediğin gibi sertleştiriyor...
ben beğenmedim yaseminin kokusunu eyvahedigeldismile
belki az miktarı koklandığında hoştur ama şişeden gelen koku çok keskin...
yaprak gibi kokuyo
ben yasemin li bitki çayı aldım..sakinleştiriyomuş..dün çok ağrım vardı...çok yorgundum..faydası olur diye içtim..bilemiyorum ama uyuyunca mı geçti çaydan mı ?ama aratın nette var..doğadan çayın yeşil çay yaseminlisini içtim..
olabilir o zaman ben de şişiyorum regl dönemlerinde aynenlmaz:
şimdi bu çok bilen doktor hanıma gidip göstermek lazım o zaman baaaakkkk geçiyo naberrrryerimseniben :dilcikar: diye :icecream:
peki sen hangi ilaçları/ürünleri kullanmıştın canım?
ben de aklıma geldikçe kullanıyorum ısırgan sabununu, başlarda saçım belki alışır diye sürekli kullandım ama ı ıh, şampuan şart, yoksa saç kuruyup uçlardan kopuyo, uzuycağına kısalıyor sempatiksalakcinni
yasemin yağını değil de otunu almaya niyetlenmiştim bi ara, kokusu kötüyse içemem çayını lülülülülülü
vücut için killi sabun tavsiye edebilirim bi de, aklında olsun canım bayanssulusmile
o ne işe yarıyormuşşş aklinialirimsmile
ayh o deil de kükürtlü sabunum ve kayısı özlü sabunum var
zamanında yüzüm için almıştım ama kullanmadım
onları ne şekilde değerlendirebilirm ki acepp bilmiyorumkismile
kızzz .Feriha.
ısırgan sabunu saç için demiyordu ki benim okuduğum yerlerdee
sen niden saça sürdün onuu :1shok:
anca düştü jetonum :1ninca:
ben şöyle okudum bebişimm ;benim aldığım ısırgan sabunu otacı nındı. üzerinde saç için yazıyodu eyvahedigeldismile
ben de ısırganı kaynatıp sürüp beklemekle uğraşmaya üşendiğim için onu almıştım bilmiyorumkismile
hangisi doğru yaww :roflol:
aman neyse ben elime sürcem zten :sm_cool:
14 gün tetradox antibiyotik kullandım kuşum
yaklaşık 1 hafta önce bitti onlar.
benzamycin krem kullanıyorum hala
bitince bi daha alıcam,bırakmam onu aklinialirimsmile
11 gündür de vichy'nin normaderm serisinin temizleme jelini ve toniğini kullanıyorum.
sebamed +50 güneş losyonum var,dışarı çıkacağım günlerde onu sürüyorum.
çıkmayacağım günler ise vichy Aqualia Thermal nemlendirici krem sürüyorum olumunekankayizsmile
tetradox evet ben de kullanmıştım önce pörtletiyo daha sonra da kurutuyo sivilceleriboshayallersmile benzamycin de kullanmıştım ama o benim cildimi çok fena kurutmuştu. Haaa sahi benzamycin cilt rengini ve hatta yastık kılıfının rengini açıyo bi de sırnaşık şey
vichy'yi herkes çok methediyo ben de deniycem temizleme jelini
en güzeli kaydirigubbakcemile5
yaseminin tadı fena değil..tütsülü çay içiyomuşum gibi geldi..tütsüm galiba o şekilde kokuyodu eskiden..:))
ısırgan genellikle saç için kulllanılır kontesim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?