olmuyo çünkü ortada kuruluk kalmıyo.saç kuru eed ama gliserin sulu yerimsenibensaçlar kuruyken gliserin uygulanması saçı kuruturmuş ya canım
işte senin dediğin gibi gliserin ve bebe yağını 1 çay bardağı su ile karıştırınca ve kuru saça uygulayınca bi sakınca olup olmucağını soruyorum tatlım .)
ben duştan çıkınca gliserini sürüyorum
her gün yatmadan önce de senin verdiğin bu karışımı uygulayım diyorum canım
teşekkürlerrr bayanssulusmile
iyi yapmışsın canımmmrhbkontescim küre devam ediyrm az bi zaman ara vermiştim şaka yapmıyrm 4 haftada bile gözle görülür fark oldu ama çok cansızdı saçlarım sağlıklı uzasın die kestridm uçlarndan çok az şimdi devam edyrm....
Ben bayılıyorum bu kızın saçlarına :asigim:
Keşke devam edebilsem ben de kürüme
Uzasaydı saçlarım, olmadı parlasaydı :çok üzgünüm:
Burayı takip edip, uzayan saçlarla seviniyorum ben de olumunekankayizsmile
bu resimlere görünce içim gidiyo ya eski saclarım böyleydi şimdi :1no2: güzelleşmek ugruna saclarım kac defa işlem gördü yıprandı işte bu yazılanları okuyunca daha çok gaza geldim ama hala cevap beklemekteyim hatay yanıyoo cok sıcak sarımsak rendelesemmi sampuanıma
evetttt tam 2 saatlik bi okumamdan sonra sanki seni kırk yıldr tanıyomuş gibi hissine kapıldım kontes :) öncelikle samimi paylaşımların için çok tesekkür ederim siteye yeni üyeyim ve basını çok şişirecem sac konusunda :roflol:
benim 18 yaslarında öle bis aclarım vardıki gür zuun parlak canlı ama boyadr röfledir ac kapa mahvoldu saclarım ben 2 aya yakın barcelıno yagını kullandım bugun senin yazını okumadan önce sinemaki bemiks ve badem yagı karısımını sürdüm.. hala sacım sarılı :) düşünüyorumda hatayda yasıyorum malum sıcak memleket ya şampuanımdada az badem yagı ile çam terebentin var sarımsak rendelesemmi rendelemesemmi cevap gelene kadar sacımı yıkamıcam :1rolleyes:
neden devam etmiyosun ki?
ay kürü yaptim suanda bekletiyorum ama bu sacimin hicbiyerine yetmedi yaaa:S:S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?