Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

saçlar kuruyken gliserin uygulanması saçı kuruturmuş ya canım
işte senin dediğin gibi gliserin ve bebe yağını 1 çay bardağı su ile karıştırınca ve kuru saça uygulayınca bi sakınca olup olmucağını soruyorum tatlım .)

olmuyo çünkü ortada kuruluk kalmıyo.saç kuru eed ama gliserin sulu yerimseniben

ben duştan çıkınca gliserini sürüyorum
her gün yatmadan önce de senin verdiğin bu karışımı uygulayım diyorum canım

teşekkürlerrr bayanssulusmile

mrhbkontescim küre devam ediyrm az bi zaman ara vermiştim şaka yapmıyrm 4 haftada bile gözle görülür fark oldu ama çok cansızdı saçlarım sağlıklı uzasın die kestridm uçlarndan çok az şimdi devam edyrm....

iyi yapmışsın canımm
uzun olucak diye sağlıksız grünümlü sçlarla gezemeyiz snçtakaydirigubbakcemile2
yukardaki hatun gbi...

sonuç almana sevindimmopuyorumnanaktan

evetttt tam 2 saatlik bi okumamdan sonra sanki seni kırk yıldr tanıyomuş gibi hissine kapıldım kontes :) öncelikle samimi paylaşımların için çok tesekkür ederim siteye yeni üyeyim ve basını çok şişirecem sac konusunda :roflol:
benim 18 yaslarında öle bis aclarım vardıki gür zuun parlak canlı ama boyadr röfledir ac kapa mahvoldu saclarım ben 2 aya yakın barcelıno yagını kullandım bugun senin yazını okumadan önce sinemaki bemiks ve badem yagı karısımını sürdüm.. hala sacım sarılı :) düşünüyorumda hatayda yasıyorum malum sıcak memleket ya şampuanımdada az badem yagı ile çam terebentin var sarımsak rendelesemmi rendelemesemmi cevap gelene kadar sacımı yıkamıcam :1rolleyes:

AYYY ben raziyim bakimsiz ama uzun saclara dur aklima gelmisken bi KUR daha yapayim kaldi 6 KUR:)) 10 TEMMUZA kadar:))

Ben bayılıyorum bu kızın saçlarına :asigim:

Keşke devam edebilsem ben de kürüme

Uzasaydı saçlarım, olmadı parlasaydı :çok üzgünüm:

Burayı takip edip, uzayan saçlarla seviniyorum ben de
olumunekankayizsmile

ben de dün aktara gittim..gliserin alıcaktım..adam dedi bu saçı kurutur dedi tek başına kullanılmaz falan dedi..tereddüt ettim almadan çıktım...şimdi okudum yazılmış ''kuruyken yapılır gliserin sulu nasılsa'' diye....tuuh.. dün sorsam iyimiş...neyse sonra alırm artık...

gliss alıcaktım bi de yokmuş ben de mavi su aldım....mis gibi kokuyo ya...

bu resimlere görünce içim gidiyo ya eski saclarım böyleydi şimdi :1no2: güzelleşmek ugruna saclarım kac defa işlem gördü yıprandı işte bu yazılanları okuyunca daha çok gaza geldim ama hala cevap beklemekteyim hatay yanıyoo cok sıcak sarımsak rendelesemmi sampuanıma

çok pis kokar bence...kışın yap sarımsağı...kürün içindeki badem yağı zaten besliyo saçları ..dipteki küçük saçları besliyo onalr da gürleşip uzuyo...sarımsaklı şampuan alabiilrsin ama rendelersen kötü kokar...sempatiksalakcinni

heheh hg kuşumm
barcelona yağ nasıl ? memnun musun?
görmüştüm bi kaç yerde merak ediyorum açıkcasıı

sarımsak rendeleme,sıcakta çok kokar o.
onu kışın kullanıorum ben :kedi:

güsel söslerin için de çok saoll bebikkk :asigim:a.s.

Sacım sarılı senden yanıt bekliyodum artık duşa girebilirim teşekkürler :Saruboceq:
2 ay önce kullanmaya basladım röfleden kumrala dönerken en cok güvendiğim kuaförümün saclarıma kapatıcı kullanıp yakması sonrasında baslamıstım. Haftada 3 kullandım ilk ay cok hızlı bi uzama oldugunu gördüm boya oldugu için saclarımda 2. ayda aynı seyi farketmedim yada gözümmü alıştı bilmiyorum hatta ben içine 4 , 5 tag daha katmıstım bunlar az diyerekten sırnaşık şey
saclarımı eskiye oranla canlandırdı hakkını yiyemem barcelinonnun ama sık kullanımda sacı döküyo ara vererek kullanmalı bence şampuanımdada cam terebentin ve badem yagı var
pazarteside gliserine başlıcam adım adım okudum yazdıklarını sana çok dua edcem ben

benkii 26 yasındayım ve 26 yıl boyunca deil sarımsağı yemek evde annem yemegin içine kattığında kokusundan yanaşmayan biriyim ama saç ugruna ahh ahhh keşke kışın üye olsaymışım bu siteye neyse kışı beklicez artık teşekkür ederim :)

ay kürü yaptim suanda bekletiyorum ama bu sacimin hicbiyerine yetmedi yaaa:S:S

ay kürü yaptim suanda bekletiyorum ama bu sacimin hicbiyerine yetmedi yaaa:S:S

bende senin gibi düşündüm hatta benm ilk yapışım şundan fazla koyayım bundan fazla derken abarttım olayı ben :1rolleyes:
ama 1 cay bardagı kadar sinemakiye badem yagı ile cam terebentin yetiyormus sadece diplere uclara sürmesende olur sayfadaki her yazıyı ayrıntısıyla okudumda ondan biliyorum
az önce yıkadım saçımı acaba çeyrek cm uzamışmıdır :kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…