Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

kontes ya senin şu gliserinli karışımının ölçüsünü verebilirmisin ne kadar bebe yağı koyucam ne kadar gliserin ne kadar su?? birazdan alıp gelicem de aktardan..

1 çay bardağı su
1 kapak gliserin yağı
2-3 damla bebe yağı:hulya:

temamdır:jeyyar:

bugün alıp kullanayım..inşallah gliserin pahalı değildir..
bal karışımını falan okudum da çok uğraştırcak şimdi beni ya...sinemaki karışımı sonra senin şu karışımın...kendimi bıktırmayayım ki bırakmayam demisempatiksalakcinni

walla 3-4 tl civarı bi şeydi yanılmıyorsam :kedi:

ben cevap vereyim yok kuuzum biikaç lira bişi..bi de bişey demişsin aslında onu sormak için yazdım..kür gibi yapmıcakasın dimi..ya saçın ıslakken saf gliserin süreceksin yada kuru saça sulandıırıp süreceksin.akşamları arada yapabilirsin.sabahları yapmıyorum saç gliserini alana kadar hoş durmuyo o sürede....v_reyhan bu konuda epey yardımcı oldu sağolsun sora sora bıktırdım kızı kaydirigubbakcemile2

cnm bi denemek lazım ama sözkonusu balo olunca aklıma hep saf olup olmadığı gelir :bbo: bilemiyorum bunu ya..acaba aynı etkiyi gösterir mi(sanmam)
bu arada ısırgan suyuna kafayı taktım acaba kuru veya taze farkeder mi?

ısırganı taze nulabilirsen daha iyi ama kurusuda aynı işi görürü bencekaydirigubbakcemile5

ben bahçede olduğu için koparıp kullandım olmasadı aktardan kurusunu alcaktım..papatyanında kurusunu kullandığında aynı etki bitkiler kurutulursa etkisini kaybetmiyora.s.

hee süpermiş tatlım ya sağol bilgi için..nerden bulacam ısırganı..küççükkene bahçede batardı ama yaklaşmazdıım..şimdide arıyom bulamıyom kaydirigubbakcemile3 topicleri aratırsanız raastlarsınız ben google a kadınlar kulubü ısırgan yazdım çıktı
kkontes kız bu gacının her yanı güzel nesine bakmammızı istedinki kaydirigubbakcemile3

ısırganı bulamıyorum artık markelerde çok ii oluyordu içiyordum ama 2 aydır ısırganımsızımmohaoldumsmile

anammmmmmm kontes neyttiiinnn baciiiiiiiiiiiiiiiiiim
su saca su endama bak
öfff yaaaa sirf sac degilki heryeri güzel bu kadinin
erkek olsam yazardim bu kadina heee

bu arada kontess kizz sonunda sinameki, bemix ve badem yagim varrrrrr :sm_cool:
bugün yapicaktim aslinda ama saclarimda sprey fln vardi o yüzden yapmadim:/
yarin yikayip ilk defa yapcam ay cok heycanliyimmmmmmmmmmmm

kontes ya senin saçlar şu koyduğun fotoğraftakiler kadar vardır anacım..baktım da epey uzun senin saçlar...hem acayip sağlıklı duruyolar bu fotolara bakıcağına kendi saçına bak valla seninkinin hem rengi muhteşem hem de uzunluğu...ay ya benimkisi uzasa bile kısalıcak..kıvırcık ya...sempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…