bende senin gibi düşündüm hatta benm ilk yapışım şundan fazla koyayım bundan fazla derken abarttım olayı ben :1rolleyes:
ama 1 cay bardagı kadar sinemakiye badem yagı ile cam terebentin yetiyormus sadece diplere uclara sürmesende olur sayfadaki her yazıyı ayrıntısıyla okudumda ondan biliyorum
az önce yıkadım saçımı acaba çeyrek cm uzamışmıdır :kaydirigubbakcemile3
offf fotolar cidden süpermiş yaaaa eyvahedigeldismileCilt doktorum izin vermedi. alsanaalsanasmile
Cildim çok hassasmış. :bbo:
Bir de ben kısa sürede çok kilo verip saçlarımın yarısını kaybettim, tellerim inceldi vs.. :a015:
Onun verdikleriyle düzeltmeye çalışıyorum şimdi. a.s
offf fotolar cidden süpermiş yaaaa eyvahedigeldismile
bence düzelirrAhh ahh :asigim:
Saç derim kendini toparlasın çok kararlıyım devam edicem ben sinamekiye a.s
Hep soruyorum ama sizce düzelir mi saçlarım? :kedi:
Eskisiyle arada o kadar fark var ki, bakıp bakıp iç çekiyorum :a015:
bence düzelirr
hele bi sağlıklarına kavuşsunlarr:Saruboceq:yerimseniben
benim babam ben kendimi bildim bileli öyle kaydirigubbakcemile3işte bu ya hedefim bu benim kızlar görceniizz bu kadar olcak.. ahanda bura yazıyom--------- ekime kadar 4 ay sonra bukadar olması için elimden geleni yapcam işallah uzuyacak canlarımopuyorumnanaktan böyleydi bi sene önce ve böyle doğal dalgaya bayılıyorum elime ne zaman maşa alsam annem başımda bitiyodu..1 saat bunla uğraşcan şimdi kaç soru çözersin bunla uğraşasıya kadar falan filan senağlamasenağlama uzun saçın keyfini çıkaramadan kestirmek zorunda kaldım ya ona yanarım senağlama
o zaman sana avatarımdaki bakımsız ama idarelik saçlarımı yolluyorum heheheh sempatiksalakcinnibu kizin saclari citcit:) ama yinede cok güzel duruyo
allammm yaa dayak istiyo bu kiz vallaaaaa:mymeka:o zaman sana avatarımdaki bakımsız ama idarelik saçlarımı yolluyorum heheheh sempatiksalakcinni
basligi gördüm ve hemen yazayim dedim benim saclarim pek cabuk uzamaz ama kahküllerim normalde hemen uzar ama simdi kac ay gecti hala ayni yerde diyebilirim normalde ötekilere hemen yetisrdi artik neden bilmiyorum gurbete gelnce psikoljimmi bozuldu ondanmi sinir strestenmi nedense ya kiz kardesimin sacini 1 yila yakn kesik omuzlarndaydi simdi belinde ya:S cok sik banyo yapincada uzuyomus ama okadarad yok sarimsaki kasim ciskin diye yapiyom artik etkide etmiyo sen sarimsaki normal sampuana mi koyuysn??
eed normal şampuana koyuyordum,bi kaç aydır kullanmıyorum ama.
bana oldu eyvahedigeldismileniye kizz orda havalar cok sicak dimiiii
burda hala buz gibi :umursamaz:
o yüzden iki hafta öncesine kadar ben hala sampuanla yikiyodum saclarimi aklinialirimsmile
yaa sizdede oldumuu ben psikolojikmen sarimsak kokuyomusum gibi geliyo bana :2:
hatta sarimsak katmadigim sampuanimda kokuyomus gibi geliyodu bana
gittim yeni sampuan aldim (baska marka) delikafadulden
benim babam ben kendimi bildim bileli öyle kaydirigubbakcemile3
hiç oralı değilim vallaa,
senin yok diye kıskanıyosun dimiii laelaelaelaelae diyip geçiyorummm
kendisi azcuk saçsız da:kedi:
bana oldu eyvahedigeldismile
ne alaka bilmiyorum ama olmuştuubilmiyorumkismile
ayh şu smileyların kafamı döndürdü ayolll du zıplamaaa :1ninca: kaydirigubbakcemile3kontes kontes kontes kontes kontes kontes kontes konteeeeeeeeeeeeeeeesssdelikafadulden
bugün ilk kürümü yaptim yikadim saclarimi fln kurumak üzereler
ellerimi sacima bi götürdüm anammmmmmmmmm sac diplerimde minicik saclar cikmisssssssss
kizzz bu psikolojikmi yoksaaaaaa yafffffffdelikafadulden
ayh şu smileyların kafamı döndürdü ayolll du zıplamaaa :1ninca: kaydirigubbakcemile3
e hayırlı olsun madem yeni saçların sempatiksalakcinni
azcuk koku oluversinn,rapunzel olucen kolay deel :hulya:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?