saçı için paylaşıyorum,ne şarkısını bilirim ne giyim tarzını ne de mesleğini
görücez inşşş kuşummm :1hug:
hiç bu kadar uzun saçım olmadıı
zor olmuyo di mi kullanımı?
dolaşmasın kollarıma filan :roflol:
görücez inşşş kuşummm :1hug:
hiç bu kadar uzun saçım olmadıı
zor olmuyo di mi kullanımı?
dolaşmasın kollarıma filan :roflol:
ayy dolaşsın kızz dolaşsın böle eline koluna....savuttura savuttura yürürken rüzgar karşıdan püfür püfür eserken opuyorumnanaktan
wışşş delikafaduldenayy dolaşsın kızz dolaşsın böle eline koluna....savuttura savuttura yürürken rüzgar karşıdan püfür püfür eserken opuyorumnanaktan
sınav uğruna ben de bakıma ara vermiştim kuşummmmerhaba kızlaaaaaaarrr uzun zamandır girmiyordum foruma hepinizi çok çok çok özledim. bu hafta sınavlarım bitiyor daha sık girerim artık.
gelelim saç mevzusuna2 haftadır kürü yapamıyorum derslerimden dolayı haftaya pazar yapacağım inşallah. yaklaşık 3-4 haftadır mayalı süt içiyorum hafta içleri hafta sonları yumurta yiyorum ve saçlarımda acayip bir uzama var. haftaya cumartesi sonunda resimleri koyucam bir sürü fotoğraf birikti ve kontescim saçlarının son halini görmek için sabırsızlıkla bekliyorum hepinizi çok seviyprum görüşmek üzereeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
ayy az önce banyo yaptim sarimsaki rendeledimbu topicte biri yazmisti basim kasiniyo diye yaw benim zaten hormonal bozuklugum var kil ciksin dedgm yerde cikmz cikmasn dedgm yerde cikr simdi heryerm kasiniyo
sınav uğruna ben de bakıma ara vermiştim kuşummm
o yüzden extra bi uzamam olmadı :sinifsinif:
şu mayalı şeyi ben de mi denesem ayol bilmiyorumkismile
ayyy dimiii dolassin yeterki uzasin
ayy kizlar su evcilik oyunundaki baharin saclarini gördünüzmü yaa olamaz böyle bisey ne kadar uzun ne kadar saglikli ne kadaar güzel saclar onlar öyle yaaaaaaaaaaaaaa boshayallersmile
nası oluyodu o tam olarak anlatsanıza bana :kedi:bence dene kontescim çünkü hem vakit almıyor hem de çoğu kişi memnun.
saçlarımı boyayınca sinamekili kürü mecburen bıraktım geçen gün mayaya başladım ben de inş. işe yarar:Saruboceq:
azıcık jölelemeye ne dersin?:kedi:kontes ya ...benim saçlar kıvırcık tel tel oluyo:sinifsinif:
bugün şampuanın içine bal koydum yumuşak yaptı ama hala tel tel yafisfisfis
kremler de yağlandırıyo hemencik sevmiyorum...tellenmese o kadar güzel ki saçlarım...:kedi:
gliss alıcaktım yokmuş bende mavi su aldım..o da yumuşattı güzel de kokuyo ama telleniyo hala deliricemeyvahedigeldismile napiyim ya??
azıcık jölelemeye ne dersin?:kedi:
bi denemen lazım,bilemedim şimdi eyvahedigeldismilebuldum yaa...konualrı okurken gördüm...
senin gliserin varya çok iyi geliyomuş nem sağlıyomuş meğer yaa.s
bileydim nem vediğini o gün alırdım..neyse alayım artıkın...yani nem olursa derli toplu dururlar demi:lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?