Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

alla alla bilmiyorumkismile oryal çok zarar weriyor evet ama kapatıcıyı hiç duymamıştım.
bence deiş sen o kuaförü kuşumboshayallersmile
haram olsun pis kuaföre alsanaalsanasmile

saçlarım uzuyoo uygun fotolar bulabilsemde koysam keşke ama hiç çekinmemişim kürü yapmadan önce saçımı dizleştirdiğim bi fotom var kürü yaparken hiç düzleştirmedim düşünmüyorumda kıyamıyorum uçları kuruyo gliserine başladım
umarım gliserin işe yararda düzleştirip bi foto koyarım:))

mafoldumben
bıktım bu saç kırıklarından, uzamamasından, ince telli olmasından, rapunzel saçlılara bakıp da iç geçirmekten, son bi 5 cm'i saçlarımın bana çok görmesinden

ayy belime gelmesine 5 cm diyorlar yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa benim daha offfffff offfffffffffffff (

ayy belime gelmesine 5 cm diyorlar yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa benim daha offfffff offfffffffffffff (

hiç üzülme tatlışım, uzama hızı iyiyse uzar gider o, ben ne zamandr aynı boydayım, kırıkları aldrıyorum sadece, bi uzayamadı, inan bu daha berbatbenneyaptımki

saolun kzLar vazgectm aLmıcam yag faln... sarımsagnda bazı topıclerde doktugunu yazanlar var memnun olnlarda var .. cok kararsız kaldım Çok üzgünüm çoook
kısa bı sure sonra sınemakıyle aranıza katılcam :CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…