canım benim saclarımn doğalı koyu kumral röfle yaptrdım tabi saclarımın rengini oryal ile sanırım önce açtılar daha sonra üzerine röfleyi yaptılar o güzelim saclarımdan eser kalmadı tabi incecik bişe oldu 2 sene öyle sarışın kaldım sonra 2 ay önce kumrala dönmek istedim sarıdan.. kuaförüm illaki sarıları kapamadan boya olmaz dedi güvendim tabi 5 senelik kuaförüm nede olsa. bana sarıları akıtmak için renk kapatıcı kullandığını söyledi. bende o zaman ilk defa duydum sacı besler daha tok gösterir yeşil gibi durmasını engeller dedi ... o kapatıcı dediği şeyi sürdükten sonraki o anı hala unutamıyorum saçlarımın öyle tel tel kopup elimde kaldığı o anı .... :1no2:
saç konusundan ne kadar cektiğimi belki anlamısındr kkontesscim kuaförümün kapatıcı dediği şeyden öyle dilim yandı benim
alla alla bilmiyorumkismile oryal çok zarar weriyor evet ama kapatıcıyı hiç duymamıştım.
bence deiş sen o kuaförü kuşumboshayallersmile
haram olsun pis kuaföre alsanaalsanasmile[/QUOTE
Bende hiç duymamıştım.. kötü bi deneyim oldu benim için . Saçlarımı iki defa 5 cm kestirmek zorunda kaldım bu iki ay içinde. Bide kabullenmedi ya saçlarımı yaktığını...Zor kendine geldi saçlarımm
Bence bu hayatta iki seçim çok önemli
Birincisi eş seçimi diğeri kuaför yerimseniben
ha bi de herkesin uzamıyo diye yakınınca bana kızmasından da bıktım:çok üzgünüm:
haha o bana da oluyor :roflol:
anlamıyolarki beni, uzun saç anlayışımı, ama ama ama biz belimize kadar istiyoruzzzkaydirigubbakcemile
evet ya evet uzun ya daha ne istiyosun diyolar
5 cm istiyorum 5 cm cik:Saruboceq:
şimdilik :)
benim arkaların belime gelmesine 5 cm kaldı aynen.ama ön taraflarda yana perçem vardı.önler de uzasın göbeğime kadar gelsin istiyorum
ayy belime gelmesine 5 cm diyorlar yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa benim daha offfffff offfffffffffffff(
ayy belime gelmesine 5 cm diyorlar yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa benim daha offfffff offfffffffffffff(
sinameki saçımı hiç uzatmadı ya
7. kürüm oldu,2 defa daha yapıp bırakcam.yağ karışımlarını denemeyi düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?