yok canım ne bitlenmesi ben bazen bilerek saçımı yıkamıyorum kendi yağı ile beslensin diye
günaydın kızlarrrrrr:icecream:
bugün cilt ve saç bakım günüü :dance:
bunu 1 çay bardağı sinameki ve 1 tatlı kaşığı badem yağı ile karıştıracaksın canım bir kapta
öyle süreceksin saçına
öyle yaptimda sadece merak etdigim 1ml kadar az degilmi ?CADIARZU
neye göre az?
az gelse bu kadar uzama elde eder miydim?
vitaminin fazlası saç döker diye diye bi hal oldum...
neden az olsun?
böyle sorular aklınıza nerden geliyor :1ninca:
ya alttarifi bir soru sorduk!
gözüme az geldi dogrusu bu mu diye bilmek istedim pardon
bu nasil bir öfke
ortaya bir soru sordum yaniltlamasaydin madem böyle sinirlerin tepene firlayacakti :umursamaz:
ben almanyada yasadigim icin zor buldum bunu o yüzden dogru büyüklükde oldup olmadigini bilemedim
ve ilk defa böyle birsey aldigim icin azligini coklugunu kestiremedim:kedi:
ok şimdi sorun çözüldü.
bu bemiks değil
başka bir b vitamini.
az önceki ters cevabımı geri alıyorum pardon.
çünkü Türkiye'de tüm bemiks ampüller aynıdır ve 2ml'dir.
Almanya'daysan durum farklıdır a.s.
2şişe kullan 1 kür için.
ok unutdum gittikaydirigubbakcemile2
iyi ozman iki sise kullaniyim ya bide acayip pahali burda 10 sisesi yaklasik 17-18 liraya geliyor :bbo:
abowwohaoldumsmile Türkiyeden getirtsene? bi kaç arkadaş öyle yapmıştı
kızlar sac bakım yagının sacımı daha cok doktugunu fark ettım sızce bu dokulen saclar gucsuz olanlar mı? hanı dıolar ya gucsuz dokulur yerıne guclusu cıkar... sızce bole mıdır? cunku barselona dıe bı yag alıcam kararsız kaldımmm acıl lutfen
kızlar sac bakım yagının sacımı daha cok doktugunu fark ettım sızce bu dokulen saclar gucsuz olanlar mı? hanı dıolar ya gucsuz dokulur yerıne guclusu cıkar... sızce bole mıdır? cunku barselona dıe bı yag alıcam kararsız kaldımmm acıl lutfen
Barcelinoyu 2 bucuk aydır kullanıyorum.Hala kullanmaya devam etmekteyim. Sacımı besledi saclarım kapatıcıdan yanmıştı cok iyi geldi uzamasınada katkı sağladı bu yönlerden çok güzel fakaat gerçekten döktüğü doğru. ben haftada 2 yada 3 defa kullanıyordum bu yağı. Her banyo sonrasında dökülme normalden biraz fazla olunca yağı sadece haftada bi kullanmaya başladım. Tabi saç tipine göre de değişiklik gösterebilir canım ama gerçekten gzüel bi ürün barcelıno yalnız tavsiyem kuaförlerden alma cokii kazıklıyolar aktardan al mutlaka
saç kapatıcısı ne demek ohaoldumsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?