yazdığını okudum teşekkür bile etmeden banyoya koştummm kaydirigubbakcemile3
çok tesekkür ederim kontescimm beni hafta sonu kokmaktan kurtardın bu yaşıma kadar sarımsak sürmediğim için hemen çıkar diye düşündüm kokusu hatırlarsan ilk üye olduğumda sana şampuanmın içine katabilirmiyim diye de sormuştum
saclarımı hemen yıkdaım 3 defa sampuanladım kremledim şimdi de sac bakım serumu sürecem kokulu artık bugun badem yagı alır yarın yaparım tuh ya hint yagıda vardı bende keşke onla yapsaydımmm tekrar teşekkür kontes acil durumda başvurulacak ilk kişisin alkisalkisalkis
aaaaaaaaaaaaaaaa yarin ve pazartesi sac bakimi icin verimli gunler mi ben dun yapmistim yarin ya da pazartesi bi kur daha yapsam nolur ki :)
amaninnnnnnnnnnnnnnnnnn kusummmmmmmmmmmmm kusme valla billaaaaaaaa dinlicem 3 tane bemiksim kaldi zaten topu topu sen ne zaman dersen onlari o zaman yapicam :)) gel opuyum barisalim:)
sampuana degil de son durulama suyuna elma sirkesi ekleyenleri biliyorum saca canlilik parlaklik verip kepek olusumunu engelliyormus:)
ayyy yirimmmm:))) hemen de tamam der:)) tamamdir canim pazartesi yapayim :))
ayy bi sac fotografi koyayim da icimiz acilsin":))
bak benimki bu kadar olsun yeter:) ya da bundan azicik daha uzun tam gogsumu kapatacak kadar
Uploaded with ImageShack.us
heh çıktı
kısacık kız bu :icecream: :roflol:
pazartesi sinameki günüü hihoyyyt
ben yarın yapcam :kedi:
ben bugün banyo yaptım da canım yarın hemen yıkamayayım diye pazartesi yapıyım dedimdi zemuszemus
hee o zaman sen öyle yap evet a.s
ben yarın yapıcam diye bitlencem de kaç gündür :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?