Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

hadi geçmiş olsunkaydirigubbakcemile3
yarın ve öbürsü gün saç bakımı için verimli günler.
bemiksinle badem yağınla tam bir karışım yapar bu günlerde uygularsın kuşum:hulya:

evet cnm haklısın...kokusu olması neyse de sıcaklarda ağır geliyo..kokusu ağır olduğu için tek başına kullanmıyorum ben..az önce dediğim gbi başka yağlarla karıştırıyorum..ama yine de kokuyo çok :sinifsinif:

aaaaaaaaaaaaaaaa yarin ve pazartesi sac bakimi icin verimli gunler mi ben dun yapmistim yarin ya da pazartesi bi kur daha yapsam nolur ki :)

sampuana degil de son durulama suyuna elma sirkesi ekleyenleri biliyorum saca canlilik parlaklik verip kepek olusumunu engelliyormus:)

aaaaaaaaaaaaaaaa yarin ve pazartesi sac bakimi icin verimli gunler mi ben dun yapmistim yarin ya da pazartesi bi kur daha yapsam nolur ki :)

kız o kdr diyorum
kafana göre uygulama,verimli günlerde yap diyorum
topik linki weriyorum bi okuyun şurayı diyeee
hala daha ne diyor yawwwalsanaalsanasmile
hiç dinlemiyosun beni hiçççççççççççç :1no2:
küstüm

amaninnnnnnnnnnnnnnnnnn kusummmmmmmmmmmmm kusme valla billaaaaaaaa dinlicem 3 tane bemiksim kaldi zaten topu topu sen ne zaman dersen onlari o zaman yapicam :)) gel opuyum barisalim:)

ayyy yirimmmm:))) hemen de tamam der:)) tamamdir canim pazartesi yapayim :))

ayy bi sac fotografi koyayim da icimiz acilsin":))

bak benimki bu kadar olsun yeter:) ya da bundan azicik daha uzun tam gogsumu kapatacak kadar

Uploaded with ImageShack.us

Son düzenleyen: Moderatör:
ayyy benimki bi bole olsun da sonra dusunuruz uhuhuhu en kisa benimm heralde bu topikte uhu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…