Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

kız kır dizini otur annenin babanın dizinin dibinde ne barı
10 dk demleyince çok acı oluyor ya benneyaptımki

ay yok gezicim ben aklinialirimsmile
aa bilmem ki bana normal geliyorbilmiyorumkismile
o önemli ama ,karaciğer için 10 dk başka bir şey için 8 dk kaynatılcak diyordu kitabındaeyvahedigeldismile

saçlarım belime gelene kadar beyninizi kemireceğim :)
yaaa bu saç kırıkları ne olacak, hep kırık hep kırık benimkiler, üstelik uçlarda da deil sadece..

saçlarım belime gelene kadar beyninizi kemireceğim :)
yaaa bu saç kırıkları ne olacak, hep kırık hep kırık benimkiler, üstelik uçlarda da deil sadece..

yaz boyu fön maşa gibi şeylerden uzak dur canım ve her ay 1 cm kes, çok kafaya takma, yoksa gidip kuaföre kestiresin gelir o da çok kısaltır, yaptığın bakımlar bundan sonra daha az kırılmasını sağlayacak, içtiğin çaylar saçlarını kuvvetlendirecek yerimseniben

sedna'cım başarılar
ben de giricem kpss'ye
inş kazanırım
yoksa ne halt edicem bilemiyorum

ALLAH yardımcın olsun cnm..ben dgs ile kpss ye giricem..atandım ben de uzmanlık için şansımı denicem..umarım senin de gönlüne göre olur başarılar :) opuyorumnanaktan

bence aktardan ısırgan otu al canım onu demle cezvede, aktardan alınan daha doğal geliyor bana hem daha ucuz olur kaydirigubbakcemile5

sağol cnm aldım aslında ama doğadan çaylar çok güzel oluyo..bide ayarında koyuyolar bitkileri..kimisi hazır çayların raf ömrü uzun olsun diye içine kimyasal attıklarından zararlı derken kimisi de aktarlarda satılan bitkilerin ayarını bilemediğimizden zarar görebileceiğimizi söylüyo..şaştım ya bilmiyorumkismile ya hafıza açıcı bişeyler bilen yok mu ben meyan kökü duymuştum bi de karanfil gamyoncuiremsu

aynı şeyi yapmayı bende düşünüyorum ya..az önce yaptım sabaha kadar beklicme son durulama suyuna ısırgan suyu katıcam.. senin nasıl oldu saçların fayda etti mi ısırgan? CADIARZU

evet hemde çok etkisi oldu dökülmeyi azaltan en etkili yöntem ısırgan otu oldu bende..hatta ısırganın içine yeşil cevizde attım 4 e bölüp o rengini koyulaştırır diye ama pek anlayamadım..hatta kalan çayıda içine dökmüştümmm:roflol:

kızlar bende doğadan form çağ içiyorum yalnızz sürekli içmemek lazım günde an fazla 2 tane..ve kutu bittikten sonra hemen almayın alışkanlık yapıyor..bağırsakları felaket çalıştırıyor ilk seferde..

içeriğine bakınca aslında saçıma süresim geliyorrr ama içtiğim için o kusur kalsınn şakkıdı

annem aktardan bir kağıt getirmiş canım. bütün çayların otların ne işe yaradığı yazıyor. zihin açıcı olarak: Ginko Bloba macun-çay-süzen poşet varmış. yani ister macununu alıp yiyorsun ister çayını alıp içiyorsun.
beyin damarlarında kan pıhtılaşmasını önler.
konsantrasyonu sağlar.
unutkanlığı önleyicidir.
hafıza kaybında, stres hallerinde ve zihinsel yorgunluklarda beyne daha fazla kan ve oksijen ulaşmasını sağlar. bunlar yazıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…