Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

ısırganın faydası varsa içeyim ben de, faydası oldu mu uzamada?
yan etkisi falan yoksa 2 3 bardak da içerim

benim dökülmeme yardımcı oldu canım ya daha az dökülüyor. kepeklenmem azaldı neredeyse sıfır. uzamaya da etkisi vardır heralde sinameki de yapıyorum ya hangisi etki ediyor bilemiyorum. her gece iç canım zaten pekçok şeye faydası var. saçı başı geçtim sıcak sıcak içtiğim için rahat bir uyku uyumamı sağlıyor. ama çok içme her şeyin fazlası zarar. mesela lavanta kürü uyguluyorum ben. cildin güzel olması için. lavanta karaciğeri temizliyor. bu da cildin güzel olmasını sağlıyor. 15 gün içiliyor. 15 gün ara veriliyor. yoksa karaciğer iflas eder. aman diyim. fazlası zarar. yerimseniben

Son düzenleme:
ısırgan suyunda boğarım kız seni sempatiksalakcinni
hala uzun saç sayıklıyo
aforoz edicem sizi topikten :roflol:

canım bizim saç uzun da, kaç senedir uğraşıyoruz. senin maşallah 3-5 ayda çok uzadı.
ilk sayfada ilk resimle 2. resim arasında çok fark var. benim o kadar uzasa sevinçten havalara uçarım.

ya kızlar hakikaten çok faydalı ısırgan..bende çayını aldım doğadanın var çayı..onu içecem arada..bide ısırgan tohumu aldım arada aklıma gelince yiyom..aslında tatildeyken düzenli yesem ii olacak...gerçekten çok çok faydalı

şimdi gttm demledm hemen, baya bi koydm ama :) sen nekadar koyuyosun?

bence aktardan ısırgan otu al canım onu demle cezvede, aktardan alınan daha doğal geliyor bana hem daha ucuz olur kaydirigubbakcemile5

şimdi gttm demledm hemen, baya bi koydm ama :) sen nekadar koyuyosun?

cezveye bir tutam atıyorum canım ya hiç önemli değil o, ama şekersiz iç, bu tarz çaylar şekersiz içilmeliymiş yoksa etkisi olmuyormuş neydi şu saraç diye bir adam vardı o demişti televizyonda bilmiyorumkismile

ender saraçtır, onu ben de duydum.
uzun ama seninki kadar hızlı uzamıyor canm, sen iki aya yakalarsın beni

içmesi değil de yapmasına üşeniyom bazen kaydirigubbakcemile3 ama dediğin gibi 15 gün ,sonrasında mola filan.yapılabilir zemuszemus

hiiç üşenme tatlım, mevsim yaz zaten, işimiz gücümüz yok, gündüz gezsek bile, gece evdeyiz, yatmadan önce yapıp içebiliriz, demlemek 5 dk zaten zor değil kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…