Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

ender saraçtır, onu ben de duydum.
uzun ama seninki kadar hızlı uzamıyor canm, sen iki aya yakalarsın beni

yok canım ibrahim saraçoğlu, benim saçlarım bence belli bir uzama kapasitesine ulaştı, artık uzamıyor ya da çook yavaş uzuyor :gitme:

cildemi faydası var cnm ne sıklıkla kullanılması gerek biraz bilgi verirmisin

15 gün boyunca her gün 1 su bardağı lavanta çayını içiceksin sonra 15 gün ara vericeksin bi 15 gün daha yapıcaksın ws ws bu şekilde
dikkat etmen gereken şey : lavantayı tam tamına 10 dk kaynatmak.
cilde iyi geliyor
karaciğeri temizleyen bir kür zaten
saça da iyi geliyor(muş)
ben de yeni öğrendim kaydirigubbakcemile3

cildemi faydası var cnm ne sıklıkla kullanılması gerek biraz bilgi verirmisin

lavanta karaciğeri temizler. bu da cilt güzelliğini sağlığını beraberinde getirir. cezvede 1 tutamını kaynat, şekersiz iç. geceleri iç genelde. 15 gün iç. 15 gün ara ver. yerimseniben

heh aynen böyle :lepi:

tamam kızlar teşekkürler denicem yasakkelime buarada ben saçıma hakiki zeytinyağıyla bir yumurta karıştırıp 1 saat kadar bekletiyorum çok fazla yumuşatıyo ve parlatıyo kızlar saçımı

tamam kızlar teşekkürler denicem yasakkelime buarada ben saçıma hakiki zeytinyağıyla bir yumurta karıştırıp 1 saat kadar bekletiyorum çok fazla yumuşatıyo ve parlatıyo kızlar saçımı

önemli değil canım yerimseniben ben de yapıyorum o kürü arada, o da güzel, evde her zaman bulunan malzemeler, zeytinyağı başlı başına bi nimet zaten a.s

önemli değil canım yerimseniben ben de yapıyorum o kürü arada, o da güzel, evde her zaman bulunan malzemeler, zeytinyağı başlı başına bi nimet zaten a.s

evet cnm bizdeki fazla hakiki sanırım feci bi kokusu var hatta annem kokudan dolayı kullanmıyor bende saç için kullanıyorum=)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…