Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

ben de anlamadım yaaa.
sen zencefilin etkisini gördün mü canm uzamada?
gürleşmede olur :)

evet canım ya zencefilim hala var. sinamekiyi özel günlerde yapıyoruz ya. boş kalan günlerde zencefil yapıyorum ben. yani haftada 1 kere yapıyorum. kök zencefili kaynatıp suyunu fısfıslı şişeye koyup saç diplerime sıkıyorum. durulamaya gerek yok. çok güzel kokuyor zaten. (bence)

geçen yaz yana perçem kestirmiştim. sonra pişman oldum. zencefil kullandım. saçlarımı tarakla ayırıp ayırıp diplere zencefil sıktım. daha çok tepelere yoğunlaştım perçemlerim uzasın diye. yana perçem bırakmak istemiyorum artık. ortadan ayıracağım göbeğime kadar gelsin istiyorum. epey uzama elde etmiştim 3 ayda. 4 parmak falan uzamıştı. (bence çok)

haftada 1 uyguluyordum. şişem yanımdaydı hep. saçlar kurudukça sıkıyordum gün boyu. bu yaz yine devam edeceğim boş günlerde. zemuszemus

he onları aldım kaydirigubbakcemile2
lipcare yerine bepanten sürüyorum ben geceden,sabah pamuk gibi uyanıosssolumunekankayizsmile dene derim

bütün gün nasıl idare ediyorsun canım peki benim dudaklarım hemen kuruyor ya
kurumasa da takıntı oldu bende
gün boyu yemek ye su iç konuş, geceden sürdüğün bepanthen sayesinde pamuk gibi olan dudaklardan eser kalmıyor yine kuruyor
lipcare hep cebimde durur günde 8-10 kere sürerim

hee bi de zencefil hakkında bir şey daha söyleyeceğim
dışarı çıkacaktık arkadaş geldi ben hazırlanıyordum
saçlarımı tutam tutam ayırıp diplerden başladım, bütün saça sıktım
her tutama uyguladım bu işlemi
saçlarım güneşte çok parlıyordu ve fönlü gibi dümdüz durdu çok şaşırdım
neyse gezdik geldik arkadaşın evinde gittik
annesi evdeydi
saçına fön mü çektirdin ne güzel olmuş dedi
ama bir daha o fönlü görüntüyü elde edemedim :gitme:

zencefilden sonra olmuo mu tekrar öyle?
ben de zencefil alıcam, mayalı süte başlıcam, ısırganda içiyorum, sinameki de var
bakalm inşallah bu sefer olcak :)

bilmem ki yetiyor bana :sm_confused:

zencefilden sonra olmuo mu tekrar öyle?
ben de zencefil alıcam, mayalı süte başlıcam, ısırganda içiyorum, sinameki de var
bakalm inşallah bu sefer olcak :)

saçımın her yerine zencefil sürüp çıkmıştım dışarı, o gün çok süperdi, ertesi gün yine sıktım her tarafına, ama bi daha öyle güzel olmadı maalesef, parladı ama düz olmadı, o gün nasıl düz olmuştu anlayamamıştım zaten :1ninca:

kaç kök zencefil?
be kadar su ?
kolaymış o,ben de yabiyim a.s

benim fısfıslı şişem 1 çay bardağı su alıyor, o da bana bi gün yetiyor
1 çay bardağı suya 3 kök zencefil atıyorum, 5-7 dk kaynatıp soğumasını bekliyorum, kök zencefiller içindeyken soğutuyorum ama. özü çıksın diye iyice
sonra tülbent gibi bir şeyle süzüyorum. çünkü içinde toz gibi şeyler oluyor.
bu kadar basit kaydirigubbakcemile5

ylüle kadar uzasa hepmizin saçları bellerimize kadar, sonra bu yazdıklarımıza bakıp oh desek gülsek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…