ylüle kadar uzasa hepmizin saçları bellerimize kadar, sonra bu yazdıklarımıza bakıp oh desek gülsek
benim fısfıslı şişem 1 çay bardağı su alıyor, o da bana bi gün yetiyor
1 çay bardağı suya 3 kök zencefil atıyorum, 5-7 dk kaynatıp soğumasını bekliyorum, kök zencefiller içindeyken soğutuyorum ama. özü çıksın diye iyice
sonra tülbent gibi bir şeyle süzüyorum. çünkü içinde toz gibi şeyler oluyor.
bu kadar basit kaydirigubbakcemile5
ylüle kadar uzasa hepmizin saçları bellerimize kadar, sonra bu yazdıklarımıza bakıp oh desek gülsek
feda etmelisin bikaç parça :roflol:
ben kol çantama kadar doldururum eşyayla kıyafetle falan :)
hatta iki tane kol çantası al:)
tmmdr saol :kedi:
Giysilerinizi düzgün bir şekilde yuvarlayarak rulo yapın, böylece hem daha az yer kaplayacak hemde daha az kırışacaklardır ayrıca kırışıklıklar daha iyi görünen kırışıklıklar olacaktır. Giysilerinizi rulo yaparken aynı gün içinde giymeyi planladığınız giysileri 3 kat üst üste gelecek şekilde sarıp rulo yapın, örneğin aynı gün 2 gömlek 1 tşhirt giyecekseniz bunları üst üste getirip rulo yapın , böylece her seferinde valizinizi karıştırmak zorunda kalmasınız.
hhaah süper fikirmiş :roflol: gugıl ın da bilmediği yok haa
Giysilerinizi düzgün bir şekilde yuvarlayarak rulo yapın, böylece hem daha az yer kaplayacak hemde daha az kırışacaklardır ayrıca kırışıklıklar daha iyi görünen kırışıklıklar olacaktır. Giysilerinizi rulo yaparken aynı gün içinde giymeyi planladığınız giysileri 3 kat üst üste gelecek şekilde sarıp rulo yapın, örneğin aynı gün 2 gömlek 1 tşhirt giyecekseniz bunları üst üste getirip rulo yapın , böylece her seferinde valizinizi karıştırmak zorunda kalmasınız.
hhaah süper fikirmiş :roflol: gugıl ın da bilmediği yok haa
ben biliyordum gerçekten işe yarıyor
Riviera zeytinyağı; rafine ve naturel yağların belli oranlarda karışımından elde edilen özel olarak harmanlanmış saf zeytinyağıdır. Asit derecesi 0.5'i geçmez . Sızmanın özelliklerine sahiptir ama daha hafiftir Yemeklerde sağlık ve haififlik arayanlar için idealdir.
böyle bişey okudum nette, evde genelde riviera oluyo yemeklerde kullanıldığı için, saça kullanmamızda bi fark yok galiba sızmaylabilmiyorumkismile
ben bilmem.
biz kendimiz yapıyoz yağımızı , kendi tarlalarımızdaki zeytinlerden :1shok:
e nie sölemion
göbeim çatladı burda sempatiksalakcinnikaydirigubbakcemile3
akıl oyunu oynar gibiyim,o oraya sığar mı ki hımmmCADIARZU onu şurdan buraya alsam oraya şunu koysam CADIARZU hımmmCADIARZU
ben bilmem.
biz kendimiz yapıyoz yağımızı , kendi tarlalarımızdaki zeytinlerden :1shok:
rica ederim canım.içinde 5 ampül var.yani 5 hafta idare edecek seni o 4tl'lik kutu.baya hesaplı opuyorumnanaktan
aynen :lepi:
sen iste canım
merhaba kontes sacların cok güsel grünüyor cnm ee fotografladda kanıtlamıssın :) bişiy sormak istiyorum sana 5 ampul varya hafta bir kez yapılıyosa 5 haftada biticek ondan sonra yenimi almak lazım ampul yoksa o kadar kullanım yeterlimi uzuyomu yoksa sen 3 ay boyunca yaptınmı cnm ..mesela ben dun hepsini aldım malzemelerin karıstırdım yaptım bugunde bemiks kullanmadan otla bademi karıstırdım
canım son yaptığımızı babam komşulara akrabalara sattı baya, şimdi bize yetecek kadar var olsa ücretsiz gönderirim tatlım ya lafı mı olur :içelim::)
aslında çok cddiyim canm, ücretini gönderirim, en azından gerçek olduğunu bile bile kullanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?