Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

tmmdr saol :kedi:

Giysilerinizi düzgün bir şekilde yuvarlayarak rulo yapın, böylece hem daha az yer kaplayacak hemde daha az kırışacaklardır ayrıca kırışıklıklar daha iyi görünen kırışıklıklar olacaktır. Giysilerinizi rulo yaparken aynı gün içinde giymeyi planladığınız giysileri 3 kat üst üste gelecek şekilde sarıp rulo yapın, örneğin aynı gün 2 gömlek 1 tşhirt giyecekseniz bunları üst üste getirip rulo yapın , böylece her seferinde valizinizi karıştırmak zorunda kalmasınız.

hhaah süper fikirmiş :roflol: gugıl ın da bilmediği yok haa

aa süpermiş:lepi:

ben biliyordum gerçekten işe yarıyor

Riviera zeytinyağı; rafine ve naturel yağların belli oranlarda karışımından elde edilen özel olarak harmanlanmış saf zeytinyağıdır. Asit derecesi 0.5'i geçmez . Sızmanın özelliklerine sahiptir ama daha hafiftir Yemeklerde sağlık ve haififlik arayanlar için idealdir.

böyle bişey okudum nette, evde genelde riviera oluyo yemeklerde kullanıldığı için, saça kullanmamızda bi fark yok galiba sızmaylabilmiyorumkismile

ben bilmem.
biz kendimiz yapıyoz yağımızı , kendi tarlalarımızdaki zeytinlerden :1shok:

rica ederim canım.içinde 5 ampül var.yani 5 hafta idare edecek seni o 4tl'lik kutu.baya hesaplı opuyorumnanaktan

merhaba kontes sacların cok güsel grünüyor cnm ee fotografladda kanıtlamıssın :) bişiy sormak istiyorum sana 5 ampul varya hafta bir kez yapılıyosa 5 haftada biticek ondan sonra yenimi almak lazım ampul yoksa o kadar kullanım yeterlimi uzuyomu yoksa sen 3 ay boyunca yaptınmı cnm ..mesela ben dun hepsini aldım malzemelerin karıstırdım yaptım bugunde bemiks kullanmadan otla bademi karıstırdım

kontesse sormuşsun ama dayanamadım cevap vericem:kedi:
canm yenisini alıyorsun bemiksin, buradaki herkes 8 uygulamadan sonra ara verdi bir hafta, sonra devam ediyorsun.
iki gün üstüste bakımla saçını yorarsın, vitaminin fazlası zaten saçı döküyor.
Bana kalacak olursa iki gün üstüste yağ da saçı yorar.
eğer çok yapmak istiyorsan bi gün sinamekili bakım, başka bi gün de yağ bakımı yap bir hafta içinde. Üstüste yapma, ama belki tek ot bakımı yapabilrsin.
mesela başka topiklerde ısırganla zencefille bakımlar var, sadece ot bakımı, hergün yapılıyor.

:)
aslında çok cddiyim canm, ücretini gönderirim, en azından gerçek olduğunu bile bile kullanırım.
canım son yaptığımızı babam komşulara akrabalara sattı baya, şimdi bize yetecek kadar var olsa ücretsiz gönderirim tatlım ya lafı mı olur :içelim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…