Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

tamam cnm benim cok saol cvbın için dogru diyosun yorabilir sacı ben yine dün basladıgım gibi her pazartesi yapsam daha ii olucak tekrar saol:teytey:a.s.

Arkadaşlar yaptığım sarımsaklı şampuan çok kötü kokmaya başladı...İçine ne koysam kokusu azalır?a.s

Arkadaşlar yaptığım sarımsaklı şampuan çok kötü kokmaya başladı...İçine ne koysam kokusu azalır?a.s

bal koyanlar oluyor ama sarımsak + bal ne olur bilemiyorum sempatiksalakcinni
yazın sarımsaklı şampu yapmaın diom niçin dinlemionus siz beni yaaaaaaaaaamafoldumben

bal koyanlar oluyor ama sarımsak + bal ne olur bilemiyorum sempatiksalakcinni
yazın sarımsaklı şampu yapmaın diom niçin dinlemionus siz beni yaaaaaaaaaamafoldumben

:1rolleyes::1rolleyes::1rolleyes::1rolleyes: Bu ara hep evdeyim işe de gitmiyorummm..O yüzden kullanıyım dedim...Kimsecikler beni görmezkennn...Ama kocişi hesaba katmadımNeyse yapcak bişey yok..Balı koyuyum barii. Kafam yapış yapış olmaz di mi kontesciiiiim? :1hug:

ben hiç kullanmadım öyle ama yapış yapış olmuyormuş,kullananlardan öyle duydum a.s

sağol cnm bu ottan da almıştım :dance: ama tadı berbattı bende yine doğadan aldım(ne reklam yaptım 2 gündür ya bu sayfaların linkini doğadana göndersem kesin bi yıllık beleşe çay alırım ha :sm_cool: )

normal çayın içine 2-3 tane karanfil at
(çaydanlık içine atıcaksan 5-6 tane)
dikkatini toplamana yardımcı olur
opuyorumnanaktan

normal çayın içine 2-3 tane karanfil at
(çaydanlık içine atıcaksan 5-6 tane)
dikkatini toplamana yardımcı olur
opuyorumnanaktan

canım sağolasın..meyan kökü ile karanfil duymuştum aslında...
sana ii tatiller...bende çok kararsızım..bende bu kadar makyaj malzemesi yok ama bende de takılar var eksiği tamamlıyo yani..bilemiyorum şunu mu taksam bunu mu elime geçeni atarım bazen bikaç tanesi dışında takmadan gelirim...makyajlarda ayrı alem..neyse bu sene bana bırak tatili şehir dışı bile yok..izin almışken sınava çalışayım..bi daha ki izin ancak ramazandan sonra belki yılbaşına doğru olur..kalmadı pek.13 gün hakkım filan var..

ay kötü olmuş bilmiyorumkismile neyse sınav işlerini hallet de tatili sonra da yaparsın kuşummopuyorumnanaktan

merhaba kızlar uzun bir süredir uğramıyordum. yaklaşık 2 aydır sıcaklardan dolayı kürü yapmıyorum. evde çok zaman geçiremiyoeum çünkü. organicum şampuanım bitti bir daha onu almayı düşünmüyorum. saç dökülmelerim biraz arttı. elseve ve gliss alıyım diyorum sizde fikir verirseniz çooooooookkkk sevinirim

ben bunu kullanıyorum şimdi. çok güzel. yerimseniben

ooo bi gün girmedik coşmuş topik..maşallah :enbuyukkk:
bende değiştirmeyi düşünüyorum şampuanımı. bu benim için çok büyük bi karar çünki senelerdir aynı şampuanı kullanıyorum değiştirince çok zor alışıyo saçım cesaret edemiyodum süprizzzzz
bende elseve i düşünüyodum CADIARZU küçük boyunu alıp denicem ilkşakkıdı

waliz hazırladık bebiklerimlen :kedi:

saat 00:00 itibari ile bugünün doğum günü kızçesi olmuş bulunuyorum:kedi:
KK'ya attığı mailden dolayı teşekkür ederimmmm:asigim:

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Merhaba kkontess,

Gelemedik ama unutmadık da;

Bugün bizi göremeseniz de bilin ki yanınızdayız...

Hayatın tüm kötülüklerinin sizden ve sevdiklerinizden uzak olmasını diliyoruz.

ıyi ki varsınız ve iyi ki bizimlesiniz.

Hep birlikte nice senelere ... Doğum gününüz kutlu olsun : )

Saygilar,
Kadınlar Kulübü, Kadın, Kadınca Yönetimi

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

ii ki doğdunn kontesss lalalalalalaaa ♪♪

:roflol:

Son düzenleme:

canıımm olumunekankayizsmile nice mutlu yıllara hadi kızlar hobaaa :sm_cool: :dance: hihoyyyt
yandan yandan ohh sefamız olsun ....
eee pasta nerde kim getçeeedi bekliyom cokacimcoook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…