canım son yaptığımızı babam komşulara akrabalara sattı baya, şimdi bize yetecek kadar var olsa ücretsiz gönderirim tatlım ya lafı mı olur :içelim:
kontesse sormuşsun ama dayanamadım cevap vericem:kedi:
canm yenisini alıyorsun bemiksin, buradaki herkes 8 uygulamadan sonra ara verdi bir hafta, sonra devam ediyorsun.
iki gün üstüste bakımla saçını yorarsın, vitaminin fazlası zaten saçı döküyor.
Bana kalacak olursa iki gün üstüste yağ da saçı yorar.
eğer çok yapmak istiyorsan bi gün sinamekili bakım, başka bi gün de yağ bakımı yap bir hafta içinde. Üstüste yapma, ama belki tek ot bakımı yapabilrsin.
mesela başka topiklerde ısırganla zencefille bakımlar var, sadece ot bakımı, hergün yapılıyor.
tamam cnm benim cok saol cvbın için dogru diyosun yorabilir sacı ben yine dün basladıgım gibi her pazartesi yapsam daha ii olucak tekrar saol:teytey:a.s.
aklıma gelmedi tatlım bilmiyorumkismile
Arkadaşlar yaptığım sarımsaklı şampuan çok kötü kokmaya başladı...İçine ne koysam kokusu azalır?a.s
bal koyanlar oluyor ama sarımsak + bal ne olur bilemiyorum sempatiksalakcinni
yazın sarımsaklı şampu yapmaın diom niçin dinlemionus siz beni yaaaaaaaaaamafoldumben
:1rolleyes::1rolleyes::1rolleyes::1rolleyes: Bu ara hep evdeyim işe de gitmiyorummm..O yüzden kullanıyım dedim...Kimsecikler beni görmezkennn...Ama kocişi hesaba katmadımNeyse yapcak bişey yok..Balı koyuyum barii. Kafam yapış yapış olmaz di mi kontesciiiiim? :1hug:
ben hiç kullanmadım öyle ama yapış yapış olmuyormuş,kullananlardan öyle duydum a.s
annem aktardan bir kağıt getirmiş canım. bütün çayların otların ne işe yaradığı yazıyor. zihin açıcı olarak: Ginko Bloba macun-çay-süzen poşet varmış. yani ister macununu alıp yiyorsun ister çayını alıp içiyorsun.
beyin damarlarında kan pıhtılaşmasını önler.
konsantrasyonu sağlar.
unutkanlığı önleyicidir.
hafıza kaybında, stres hallerinde ve zihinsel yorgunluklarda beyne daha fazla kan ve oksijen ulaşmasını sağlar. bunlar yazıyor.
sağol cnm bu ottan da almıştım :dance: ama tadı berbattı bende yine doğadan aldım(ne reklam yaptım 2 gündür ya bu sayfaların linkini doğadana göndersem kesin bi yıllık beleşe çay alırım ha :sm_cool: )
normal çayın içine 2-3 tane karanfil at
(çaydanlık içine atıcaksan 5-6 tane)
dikkatini toplamana yardımcı olur
opuyorumnanaktan
canım sağolasın..meyan kökü ile karanfil duymuştum aslında...
sana ii tatiller...bende çok kararsızım..bende bu kadar makyaj malzemesi yok ama bende de takılar var eksiği tamamlıyo yani..bilemiyorum şunu mu taksam bunu mu elime geçeni atarım bazen bikaç tanesi dışında takmadan gelirim...makyajlarda ayrı alem..neyse bu sene bana bırak tatili şehir dışı bile yok..izin almışken sınava çalışayım..bi daha ki izin ancak ramazandan sonra belki yılbaşına doğru olur..kalmadı pek.13 gün hakkım filan var..
merhaba kızlar uzun bir süredir uğramıyordum. yaklaşık 2 aydır sıcaklardan dolayı kürü yapmıyorum. evde çok zaman geçiremiyoeum çünkü. organicum şampuanım bitti bir daha onu almayı düşünmüyorum. saç dökülmelerim biraz arttı. elseve ve gliss alıyım diyorum sizde fikir verirseniz çooooooookkkk sevinirim
ooo bi gün girmedik coşmuş topik..maşallah :enbuyukkk:
bende değiştirmeyi düşünüyorum şampuanımı. bu benim için çok büyük bi karar çünki senelerdir aynı şampuanı kullanıyorum değiştirince çok zor alışıyo saçım cesaret edemiyodum süprizzzzz
bende elseve i düşünüyodum CADIARZU küçük boyunu alıp denicem ilkşakkıdı
saat 00:00 itibari ile bugünün doğum günü kızçesi olmuş bulunuyorum:kedi:
KK'ya attığı mailden dolayı teşekkür ederimmmm:asigim:
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
Merhaba kkontess,
Gelemedik ama unutmadık da;
Bugün bizi göremeseniz de bilin ki yanınızdayız...
Hayatın tüm kötülüklerinin sizden ve sevdiklerinizden uzak olmasını diliyoruz.
İyi ki varsınız ve iyi ki bizimlesiniz.
Hep birlikte nice senelere ... Doğum gününüz kutlu olsun : )
Saygilar,
Kadınlar Kulübü, Kadın, Kadınca Yönetimi
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
ii ki doğdunn kontesss lalalalalalaaa ♪♪
:roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?