Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

bu kürün çok faydasını gördüm ama uzun zamandır yapamıyorum yoğunluktan
pazar günü tekrardan başliim ben..mayalı süte de başladım zati

mrh kızlar yaa 1 aydır falan saçlarımı hiç düzleştirmiyodum kırıklarımı da aldırmıştım bugün baktım yine hep kırık sinir oldum yaa sonra saçlarımı düzleştirdim hemen uzasın istiyorumm kürü 1 kez yaptım düzenli kullanıcam umarım etkisini görürüm ama kırıklar için napıcammm yaa tekrar kestirirsem iyice kısalıcakkk (((

ya kızlar gerçekten bu saçlar insana göre dğişiyorr...
almanyadan akrabalar geldi 3 ay önce kestirdim annemle 1 hafta konuşömadık dedi kızz göğüs hizasında kestirmiş..şimdi nerde derseniz belindee...ablasınında tam tersi nerdeyse hiç uzamıyor zorlaa yaniii...diyorum napıyosun hiçbişeyynormal şampuan kullanıyor okadar..yemek yemeside öyle düzenli değil yaniii...
işteee kendimizi yırtsakta ancak fazlası olmuyoorrr .:gitme:

kızlarr benim de saçlarım hiç uzamaz. neler denedim ne yaglar entelelerr çam terebentinler sürdümm tık yok :) şimdi bu karışımı denemek istiyorum da bişey sorucam. sonuçta saçların uzaması için yapıyoruz bu kürleri en son yıkanırken bütün vücudumuza akıyoo. vucuttaki mesela sırt yüz gögüs bölgesindeki tüyleri de uzatmaz mı ben çok korkuyorumm o durumdan:) saçma olmuş olabilir sorum ama merak ettim:9

canim icinde yag oldugu icin tuyleri besler tabi.yikarken basini asaga egip saclarini yika oncelikle.ben oyle yapiyorum a.s.

canim icinde yag oldugu icin tuyleri besler tabi.yikarken basini asaga egip saclarini yika oncelikle.ben oyle yapiyorum a.s.

haklısın ben de öyle yapıyordum ama sırtımdaki tüyler de bi uzama farketmiştim sonra da bıraktım hiç bakım falan yapmadım. neyse bunun başka yolu yok saçlarım uzasın da gerisini sonra düşüncez artık:)

saclari uzaticaz derken tuylerle bozusmayalim.zaten buyuk sorunlar. klava:
dikkatli bakimlar bize o zaman :)

kızlarr mayalı sütü nasıl yapıyosunuz malzemeler nelr anlatabilir msinizzzzz........??????a.s

ay pardon aynı msjı iki defa yollamışım diğerini görmedim yollamadım sandım da o yüzden :S sempatiksalakcinni

mesajların birçoğunu okudum ve pazartesi günü gereken malzemeleri alıp hemen başlayacağım. umarım faydası olur. ben ilk 2 hafta haftada 2 defa uygulamayı planlıyorum. 2. haftadan sonra haftada 1 yapacağım. hadi bakalım. :)

kızlar kür dün yaptım bugn sabah yıkadım ama az değilmi sizce yetmedi bana oda sacımda hemen kurudu posedi gecirene kadar eyvahedigeldismile
sizdedemi öyle oluyo

tüm saça sürmeyeceksin zaten canım sadece diplere sürmen yeterli. o da kurur haliyle bu havada. sabaha kadar da beklemen şart değil 4-5 saat ideal.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…