Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

kafamda kür yine busefer bal evigen bemix zeytin yagı badem yagı karısımı kazık gibi oldu sac yarın yıkarım hayırlısı haftaya yine sinemaki ve bu karısım bayanssulusmile

bn 4 kez uyguladım bu kürü ama az uzadı üstelik saçlarımda hiç kırık yok bana göre az uzadı acaba diyorum sarımsaklı şampuan uygulamıyorum ondan olabilirmi?

benim bu haftalık yeter cuma akşamı sinamaki cumartesi akşamı ölesine bi karısım yaptım haftaya yine aynılarından yapcam ama sacımda kırık coktu sanki ucları yumusadı cok hos oldular maşallah kesim yapacaktım az kala artık kür yaparım ümit var sacta oleyyyyyyyy

e yaz geldi ben zaten hergün hatta bazen günde 2 yıkıyorummm ben bi denymm en iyisi bu işii :sm_cool:

bu işi ilk söyleyen arkadaş haftada 2 veya 3 demişti yanlış hatırlamıyosam..2 nin üstüne çıkma derimm...çünkü içinde herşeyden öte bemiks var..nihayetinde vitamin -ilaç ve içinde kimyasal var..kaldı ki günlük saç yıkamak aslında saça yarr değil zarar.bence 2 günde bir bile olsa sakıncalı...

kürü haftada 1 kere yapıyoruz diye biliyorum daha etkili olması için.ben 2 kere uyguladım şuana kadar bugün 3.kez yapacağım bende sarımsaklı şampuan uygulamıyorum çünkü havalar çok sıcak kışın başlayacağım.
inş.hepimizin saçları istediğimiz gibi uzar..hala gliserin almadım tembelliğimden kırık uçlar için olan kürü bir türlü yapamadım daha..:çok üzgünüm:

Neyce bu :1closedeyes:
Düzgün yazsanda bizde düzgün bi şekilde okusak:1closedeyes:

Daha küre baslayalı 2 hafta oLdu ama Cok memnunm.. 2.ci kürümü yaptıktan snra sonuç daha net belli olduu çok menunum kesinlikle küre devam edicem ..delikafadulden
Bu sefer okuyabilmişsindir umarım

dört gndür tatildeydim çoğu şey aksadı saçlarmda malum deniz yarn hepisni yyenden düzne sokucam inş.

kızlar ya biraz konu dışıu olcak ama bişey sorcam..cevap yazarken 2-3 tane alıntıyı nası yapıyoruz acaba??bilmiyorumkismile

kızlar ya biraz konu dışıu olcak ama bişey sorcam..cevap yazarken 2-3 tane alıntıyı nası yapıyoruz acaba??bilmiyorumkismile

2-3 alıntı yapamazsınız arkadaşlar..o şöyle oluyor benim yazdığım msj a aynı anda 2-3 tane arkadaş alıntı yaparak cvp yazdıkları zaman bende onları alıntı yaparak yazarsam 4-5 tane alıntı alt alta oluyorzemuszemus

bu arada 2 aydır mecitefendinin sarımsaklı şampuanını kullanıyordum,konntessin bemiksli karışımı sayesinde mükemmel saçlara sahip olmaya başladımmmm,teşekkürler kontesscimm...

hayır canım oluyor ya istediği kişinin yazdığını aradan seçip seçip altına yorum yapıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…