dha küre basLayaLı 2 hafda oLdu ama sonuç inanıLmıycak gibii Kendm bLe inanamdm Simdi 2.Ci Kürümü yapıp Duja Grdim cıdkıkdan snra Hemen Fotograf çekiLdimm dha önceki fotoLarımLa krjıLşdrdmm Sonuççç Çok Çok ii KesnLkLe devamm edicemm ..
mine rengini ne yapıcan canım valla merak ettim
ama koyu kahverengi birşey oluyor bilgin olsun sempatiksalakcinni
hımm anladım canım yok yanmamış o
su kaynamaya başladığı
gibi rengi değişiyor zaten
eğer vaktin varsa en iyisi en az 2 saat beklemek ama
vaktin yoksa yarım saatte deriye nüfuss etmesi için yeterli olucaktır olumunekankayizsmile
şahsen ben 2-3 saat bekletiyorum saç derimde
arada açıp saçıma masaj yapıyorum falan
açıyorum derken mecbur saçlar toplu duruyor onu kastettim :)sempatiksalakcinni[/Q]
işim yok uyarmış bazı arkadaşlar yarm saatten fazla tutmayın diye söylemişler korktum ama iki saat bekliyim ama saçımı sardım açıp masaj yapılmaz şimdi sırnaşık şey
yok canım ne kadar uzun tutarsan o kadar faydası var
hatta bazıları gece yatıp sabah yıkıyor saçlarını
bu arada sadece saç diplerine uyguladığın için saçı sarmana gerek yok aslında
ne ile sardın bilmiyorum ama hane başörtüsü yazma falansa mesele değil de
şu streç filmlerle saçı sıkı sıkı uzun süre sarmak ii değil bilgin olsun
saçın havasız kalmasına yol açıyor özelliklede saç derisinin :)
benimde 2.kürümdü dün yaptım,onun dışında mayalı süttede 4.günüm,ayrıca 10 tane yağ karışımından oluşan yağlarla haftada 2 kerede öyle bakım yapıyorum son durulama suyunuda zencefilli suyla yaptım artık uzasın şu saçlar daha ne yapayım bilemiyorum ama dikkat ettimde var biraz uzama:)
piyasada sarımsaklı şampuanda mı varmış ???
canım onu alacağına kendi şampuanının içine sarımsak rendelesene ben ööle yapıyorum
çok ta faydasını gördüm
badem yağm olmadığında çeşitli yağlar kullanıyorum .. ama uzamam gerçekleşiyor sçlarıma çok yklenmiş oluyormuyumdur ?
Aynı durumdayız yani...Ben şampuanıma ampül ve sarımsak koydum ama ne fayda iyice azıttı..Güzelim şampuanı da attım..Şimdi plesantaya başladım...Dökülmede azalma var...Çok korktum valla kel kalacağım diye...Çünkü normal bir dökülme değildi...Demek ki bazı saçlara yan etkide bulunuyor.
ben de anlamadım valla.
sıcak bir şey var mutlaka bu işin içinde.
yoksa yumurtanın kesinlikle pişmemesi lazım.
en iyisi siz bir daha yapmayın.
a.s.
sarımsaklı şampuan çok piyasada...macitefendi otacı nival marka şampuanlar ben şimdi bu kutu bitiryor bunlardan birini alıcam bakalım dökülme ne olacakk?*
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?