Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

ya düzgün yazsana konuşurken de mi böyle konuşuyorsun ya emo musun nesin amacın ne. HAFDA, DUJA ne demek ya yazık yazık...

mine rengini ne yapıcan canım valla merak ettim
ama koyu kahverengi birşey oluyor bilgin olsun sempatiksalakcinni

mine rengini ne yapıcan canım valla merak ettim
ama koyu kahverengi birşey oluyor bilgin olsun sempatiksalakcinni

rengini bişey yapmıycm biraznfazla kaynamış koyu kahve fln oldu bnde yandı die bidaha kaynattım o yzden mrk ettim
ve bide bşy sorucam şuan kafamda yarm saatmi bkliim 3-4 saatmi bkliimCADIARZU

hımm anladım canım yok yanmamış o
su kaynamaya başladığı
gibi rengi değişiyor zaten

eğer vaktin varsa en iyisi en az 2 saat beklemek ama
vaktin yoksa yarım saatte deriye nüfuss etmesi için yeterli olucaktır olumunekankayizsmile

şahsen ben 2-3 saat bekletiyorum saç derimde
arada açıp saçıma masaj yapıyorum falan

açıyorum derken mecbur saçlar toplu duruyor onu kastettim :)sempatiksalakcinni

yok canım ne kadar uzun tutarsan o kadar faydası var

hatta bazıları gece yatıp sabah yıkıyor saçlarını

bu arada sadece saç diplerine uyguladığın için saçı sarmana gerek yok aslında
ne ile sardın bilmiyorum ama hane başörtüsü yazma falansa mesele değil de
şu streç filmlerle saçı sıkı sıkı uzun süre sarmak ii değil bilgin olsun
saçın havasız kalmasına yol açıyor özelliklede saç derisinin :)

poşet üstündede başörtüsü var ama yanlardan hava alıyo peki sn kaç kere kullandın faydasını gördünmü

benimde 2.kürümdü dün yaptım,onun dışında mayalı süttede 4.günüm,ayrıca 10 tane yağ karışımından oluşan yağlarla haftada 2 kerede öyle bakım yapıyorum son durulama suyunuda zencefilli suyla yaptım artık uzasın şu saçlar daha ne yapayım bilemiyorum ama dikkat ettimde var biraz uzama:)

bnmde mayalı sütümde 4. günüm :) saçımda ilk defa sinameki var zencefille duruluycam ve haftada bi defa zeytinyağı yapıyorum inş faydası olucak

piyasada sarımsaklı şampuanda mı varmış ???

canım onu alacağına kendi şampuanının içine sarımsak rendelesene ben ööle yapıyorum
çok ta faydasını gördüm

evet cnm var ama alacagım markalar arasıda kararsız kaldım =(

sarmısağı rendeleyip sampuanın içine atmakta mantıklı ama kokusu dayanılmaz olur gibi

badem yağm olmadığında çeşitli yağlar kullanıyorum .. ama uzamam gerçekleşiyor sçlarıma çok yklenmiş oluyormuyumdur ?

badem yağm olmadığında çeşitli yağlar kullanıyorum .. ama uzamam gerçekleşiyor sçlarıma çok yklenmiş oluyormuyumdur ?

badem yağı katmıyosan tek bi yağ kullan susam yağı olablir mesela bi çok yĞI koyma bence sçlarımızın kendi halinde kalmayada ihtiyacı var

okurken aynı ekndimi gördüm şimdi canım ya sorma bende sampuanın içine ampul kırdım baktım elimde kalıyo saçlarr gitti şampuan baska bi şampuanada çam terebentin ekeldim hergün ısırdgan otu suyuyla saçımı yıkıyorum saçlarım inceldi ya

saçlarımın kırıklarını aldırdım bide perçem kestirdim ama beğenmedim ya acilen bu perçemleri uzatmam gerek yeniden başlayacağım bu küre

sarımsaklı şampuan çok piyasada...macitefendi otacı nival marka şampuanlar ben şimdi bu kutu bitiryor bunlardan birini alıcam bakalım dökülme ne olacakk?*

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…