Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

yaa uzasın uzasın işte böyle maşallah diyelim de nazar değmesin :dance:
canım sen de çekip koysana bir iki fotoğraf birbirimizden görüp gaza gelelim böyle:sm_cool:

yaa uzasın uzasın işte böyle maşallah diyelim de nazar değmesin :dance:
canım sen de çekip koysana bir iki fotoğraf birbirimizden görüp gaza gelelim böyle:sm_cool:

kürden önce foto çkmedm iknci krden snra çktm
ama iki üç hafta önceye ait fotolar vr koyablriim

oehh seninkiler bayaa uzunmuş zaten cınım ya :icecream: maşallah çok da sağlıklı görünüyor kesimi de güzel:smiley-cool:

Tsk ederim yardımcı oldun için tatlımdelikafadulden

kızlar ben artık bu bemiksin kokusunu sürekli duymaktan bıktım,

terleyince bile geliyor koku burnuma.

BEPANTHENE ya da EVİGEN kullansam olur mu? Kullanıp da aynı etkiyi gören var mı?

rapunzellerim mrb
tatilimin 2. bölümü için izmir yollarındayım şuan
otobüsteim =)

minecim özel günlerde yaptğmda daha mı çok uzadı diye sormuşsun
sanki öyle oldu evet ama bu psikolojik de olabilir
o yüzden kesin bir şey söyleyemiyorum

ufuncum eed dierlerini kullanarak uzama elde eden arkadaşlarmz da oldu
eminm ki onlar dha sağlam bilgiler verecektr sna

upss kontes hoşgeldinalkisalkisalkis tatildesin oh valla ne güzel...boshayallersmile

mine saçların çok güzel canım keşke benimkiler o kadar uzasa daha fazlasını istemezdim zaten
kontescim sanada iyi tatiller canım:)

oehh seninkiler bayaa uzunmuş zaten cınım ya :icecream: maşallah çok da sağlıklı görünüyor kesimi de güzel:smiley-cool:

teşekkür eddiorum cnm ilk defa uzatmmaya kalktım saçlarımı uzadıkça kesimi şekli bozuluyodu bnde moralm bozuldukça kestiriyodum saçlarımı en son ağustosta kestirdim bütün olarak modelinide beğendim uzatmaya başladım uzun süredir düzleştirici flnda kullanmıyorum anında kırıyo bnm saçlarımı çnkü uzuycak inş. bununla umudum var hızlandırdı

mine saçların çok güzel canım keşke benimkiler o kadar uzasa daha fazlasını istemezdim zaten
kontescim sanada iyi tatiller canım:)

Çok teşekkürlerrr :)Bende iç geçirenlerdendim cnm kısacıktı bnmde uzamamktan değildi çok kestiriyodum uzatmaya pek mrğım yoktu kışın turp sayesnde baya uzadı bu kürde baya uzatıyo ben çok tavsiye ediyorum ikisinide daha güzelleri senn olsun cnm inan hiç özenilcek bişi yok bi bakmışın sennkilerde uzamış

Evet ya minenin saçlarını bende çok beğeniyorum benimki yarısı kadar bile diil keşke olsaaaopuyorumnanaktan

Çok teşekkür ediyoorumm ama sennkilerde baya hızlanmış bence fotoları görmüştüm bnce en yakın zmnda daha sağlıklı istediğin boyutta saçlara ulaşçan hepimiz ulaşçaz azimliyiz istekliyiz :enbuyukkk:

İnşallah cnm ya çok istiyorum bnde takıntı oldu uzun saçsempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…