Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

bende de iyi etki etti, saçlarm gürleşti, uzuyor da sanırım çünkü 1 ayda 2 kere kestim ben saçlarımı.

off bnde bin kere sordum bu soruyu ama kimse cevaplamadı şu önemli tarihler nelerdiii????biri cevaplasın artık allah aşkına yawww

3-4 ağustos_ay boğa burcunda ve küçülen fazda:saç bakımı için uygun (boyayı denemedim,şimdilik öneremiyorum)

9 ağustos_ ay aslan burcunda ve küçülen fazda:saç bakımı ve boya için uygun.

10 ağustos_ay aslan burcunda ve yeni ay fazında:saç bakımı,boyası ve kesimi için uygun.

11-12 ağustos_ay başak burcunda ve büyüyen fazda:saç bakımı için uygun (boyayı denemedim,şimdilik öneremiyorum)

bu tarihte saça faydalı her türlü besini ağız yoluyla da almak çok faydalı olacaktır.dolaşım yoluyla saçlara taşınacağı için masajda faydalı olacaktır.

mrh kızlar ben bu kürü 3 kere uyguladım saçlarım çok kötü durumdaydı we uçları çok kırıktı:S uzasın die kırıkları aldım 2 cm flan gitmişti bana çok kısa geliyodu daha da kısalmıştı neyse uzatmim bugün düzleştirdim saçlarımı uzamış mı die bakim dedim kestirmeden önceki byuma ulaşmışş ve kırık yok ekime kadr belimi geçer inş. yaa çok istiyorumm

kızlarr ben aranızaaa yeni katıldım:):) ben 1 yıldan beriii bir sürü bakım yağları flan uyguladım en fazlaa 4 5 cm uzadıı saçımmm neredeyse hiç uzamıyorrr üzgünüm: bu konuyu açan arkadaşa minettarımm:):) bu yöntemii uyguladımmm yumuşadıı çook güzel parlaklıkta geldi ama uzama konusundaa henüz bi gelişme yok aynı

valla benim ayda 4 cm uzadı haziranda haftada 1 cm eder yani temmuzda hiç ölçmedim doğru düzgün ama uzuyolar :içelim:

:lepi: maşşallah diyelim nazar değmesin.bugün aktara uğradım sinamekiyi aldım yarına yapıcam kısmetse.malum yarın o özel günlerden...benim de uzasın artık saçlarım yaaaa...senağlama

iki kere kullandım uzadığını hissedebliyorum ve saçlarım yumuşacık oldu

ben de aynı şekilde iki kere kullandım bugün üçüncüyü yapıcam ve 1,5 cm dibim geldi sadece 11-12 günde. gözlerime inanamadım saçlarımı iki hafta arayla boyamak zorunda kaldım aklinialirimsmile

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis Evetttt bu coook güzel bişiiii acayiiip işe yarıo
2 kez yaptım ama 2 cm uzadı zaten cabuk uzuyodu artık daha cabuk uzuyooo Çok mutluyuum :) :) :) :) Hergün yapsak nolur ki ? yada bırgun durup ertesı gün bida yapsak ????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…