hıımm bnce ara vermelisin o zmn aslında dinlenmeyi 5 kürden snra yapmak lazım bnce daha etkili olur
bu aralar bakım günleri var art arda, ara veremem napıcam
bu aralar bakım günleri var art arda, ara veremem napıcam
onlardan snrada olablir çünkü saçın nefs almasıda gerekiyo ztn senn saçın uzunmuş dildiğim yere yaklaşsın azcık ara vermek istiyorum bnde herşeye
onlardan snrada olablir çünkü saçın nefs almasıda gerekiyo ztn senn saçın uzunmuş dildiğim yere yaklaşsın azcık ara vermek istiyorum bnde herşeye
tamam madem şu bakım günlerinde de yapayım sonra ara vereyim yerimseniben
tamam madem şu bakım günlerinde de yapayım sonra ara vereyim yerimseniben
bence daha snrasnda daha etkili olcaktır
haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?
Allah derim de benimkisiler uzamıyo kıvrılıyoOnun için ne yapcaz acep... Düzeştirince bele kadar geliyorlar da normal halleri hep omuzlarda
Sinemaki tembellik yapıyomuş cnm hergümn yaparsan etkisini göremezsin.
6-9 haftadan sonrada biraz mola ver cnm.
Bende iyi etki etti.Resimlerini koymuştm bakabilirsin.
bnce çok yorma saçlarını zeytnyağlı sabunla yıka ama farklı yağlr katma derm
siz bu zeytin yağ bakımını kürden bir gün öncemi yada bir gün sonramı yapıyorsunuz ?? ben kürü 3 hafdadır uyguluyorum ama daha hiç zeytin yağlı bakım yapmadım yeni baslıycam persembe günleri yapıyorum kürümü sizce ne zmn yapayım zeytin yağını .. birde kürü her hafda aynı gün yapmak zorundamıyız ??
6-9 haftadan sonrada biraz mola ver cnm.
kızlar 3. kürümü de yaptım bugün
saçlarımda inanılmaz bir toparlanma söz konusu. arkalarda fazla değişiklik yok ama önlerden 1,5 cm dip verdi. ayrıca uçlar filan kırık diye bi şey kalmadı saçımda. tabii gliserinin de etkisi büyük.
fotoğraflarımı ekledim profilime isteyen arkadaş talebi gönderip görebilir. şimdilik iki tane var ama yenilerini ekleyeceğim zamanla.
bu kür cidden mucize bi'şey inanmayan baksın. iki fotoğrafımda da saçlarım temiz ve fönsüz doğal haliyle. kontescim allah senden razı olsun diyorum canım. cidden büyük bi iyilik yaptın bana :icecream:
baktım iki cm fln uzama var bnce
ya uzama var bayaa da daha yoğunlukla önlerden uzadı arkadan çok belli olmuyor kahküllerimden filan anlıyorum ben de zemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?