Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

arkadaşlar ben troid hastasıyım ya........ we saçlarım uzamıyo çok az ne yapabilirim ne olur acil bi çözüm söliin ama kesin olsun lütfen

Cnm bu kürü dene nerdeyse herkezde fayda ediyor sende neden fayda etmesin ki.Benimde saçlarım çok az uzardı şimdi çok güzel uzuyo denemeni tavsiye ederim.

siz bu zeytin yağ bakımını kürden bir gün öncemi yada bir gün sonramı yapıyorsunuz ?? ben kürü 3 hafdadır uyguluyorum ama daha hiç zeytin yağlı bakım yapmadım yeni baslıycam persembe günleri yapıyorum kürümü sizce ne zmn yapayım zeytin yağını .. birde kürü her hafda aynı gün yapmak zorundamıyız ??

zeytinyağı bu bakımla beraber değil cnm ne zmn yapmak istersen yapablirsin tbi abartmadan ama önemli tarihleri seç bnce sinamekili kürüde hafta 1 kezden fazla yapma sinameki tembellik yapıyomuş yani fayda vereym derken zarar verme fisfisfis

kızlar 3. kürümü de yaptım bugün
saçlarımda inanılmaz bir toparlanma söz konusu. arkalarda fazla değişiklik yok ama önlerden 1,5 cm dip verdi. ayrıca uçlar filan kırık diye bi şey kalmadı saçımda. tabii gliserinin de etkisi büyük.
fotoğraflarımı ekledim profilime isteyen arkadaş talebi gönderip görebilir. şimdilik iki tane var ama yenilerini ekleyeceğim zamanla.
bu kür cidden mucize bi'şey inanmayan baksın. iki fotoğrafımda da saçlarım temiz ve fönsüz doğal haliyle. kontescim allah senden razı olsun diyorum canım. cidden büyük bi iyilik yaptın bana :icecream:

baktım iki cm fln uzama var bnce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…