Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

kardeşim aldığınız yağın markası ne? saç dibine de sürüyor musunuz?

Urunun adı DABUR AMLA SAC BAKIM YAGI..hındıstandakı kadınların kullandıgı yagmıs
ben suanlık memnunum:) sac dıbıne suruyorum zaten azda uclarına bıraz bekletıyorum sonra yıkıyorum

hoşgeldin kontesim..özlemişim kıs seni :))
dabur amla yı bende duydum..canım zamanla yorumlarını iletirsen sevinirim ürün hakkında...bi arkadaş içinde slikon var demişti..malum slikon saça zararlı...

Urunun adı DABUR AMLA SAC BAKIM YAGI..hındıstandakı kadınların kullandıgı yagmıs
ben suanlık memnunum:) sac dıbıne suruyorum zaten azda uclarına bıraz bekletıyorum sonra yıkıyorum

bende kullanıyorum o yağı çok güzel bi yağ ve saçların hızlı uzamasına gerçektende yardımcı oluyo

dabur amla yı bende duydum..canım zamanla yorumlarını iletirsen sevinirim ürün hakkında...bi arkadaş içinde slikon var demişti..malum slikon saça zararlı...

hoş gördüm bebişim
walla ben de ösledim sizleri çokkk :kedi:

Ben sureklı gıttıgım aktardan bayanın onerısı uzerıne aldım suan memnunum bı sorun yok sıse bıttınde gorcez sonucu:))

suan sacıma uyguladım beklıyorum bırazdan yıkıcamm:)))

bende yapmak istiyorum bu mucize formülü.3 haftalık izin kullanıyorum ptesi itibariyle sanırım 3-4 kür uygularım evdeyken.evde bir kavanoz dolusu sinemaki var kabızlık için almıştım neye niyet neye kısmet gerçi ben dökülme dursun razıyım uzamasada olur ama aklımda kalacağına saçımda kalsın demi amaananiknanik

geçmiş olsun dorocan ya hayırdır?
yapma zaten bakım senin saçın zaten uzunmuş sen biraz orda dur biz sana yetişelim :smiley-cool:
gerçi bu saçın uzaması önümüzdeki seneyi bulur da olsun ehah fisfisfis

bıçakla kestim canım elma keserken
dişimde tel var da elmayı keserek yemek zorundayım
hem de neresi kesildi biliyo musuun
parmağımı avcuma bağlayan boğum ve iki parmağım arasında kalan perde
umarım açıklayıcı anlatabilmişimdir

zaten 7 kere falan bakım yaptım
ara vermem gerekiyordu
vermedim çünkü bu aralar özel bakım günlerinin tarihi art arda gelmiş
nasip değilmiş demek ki yapamıyorum bakım
ara verince daha hızlı uzar deniyor bakalım uzayacak mıbilmiyorumkismile

Canııım aşırı geçmiş olsun çok üzüldüm yaa inşlh biran önce iyileşir :gitme: Çok kötü bi yeri kesmişsin yaa cdden cok üzüldüm ama nazar değdi nazar büyüklerimizin lafı biran önce iyileşmesi dileğimlee:1hug:

çok sağol bitanem benimm :1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…