Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

Slm kızlar bişey sorucam yaa ben 8 kere kürü yapıp ara vericem de ne kadar süre ara verilmeli? bi bilgisi olan varsa yazarsa sevinicem

bende ara verdim 8 kez falan yaptım son iki üç tanesini bemixsiz yaptım 11-12 de tekrar başlıcam ölçüyorum uzuyo ama görünüşte hiçte uzamamış gibi yaabilmiyorumkismile

bende ara verdim 8 kez falan yaptım son iki üç tanesini bemixsiz yaptım 11-12 de tekrar başlıcam ölçüyorum uzuyo ama görünüşte hiçte uzamamış gibi yaabilmiyorumkismile

aynen!
çok sinir bozucu
özellikle kuruyunca ya da örüldüğünde kısacık kalıyor
kötükedihüso

offf çok kötüymüş canım ya çok geçmiş olsun :sinifsinif: sık sık pansuman yap da çabuk iyileşsin bari. inşallah hemen geçer de deavm edersin bakımına cınımzemuszemus

bu karışımı nasıl sürüyosunuz kızlar ya bana biri açıklayabilirmi lütfen.yani çay bardağı ölçüsünde sıvı bir karışım ve bütün saç diplerine yaymak gerek.nasıl yapıyosunuz parmak uçlarıylamı fırçaylamı boya yapar gibimi?CADIARZU

parmak ucu da olur ama genelde spreyli şişe kullanıyorum bena.s.

kontessss :kedi:

canim bidenemm :)
ben senden öneri almistim.. walla tüm gün ugrastim bulmak icin. bulamadim sayfayi.
bana tekrar söylermisin..
ben 8 aylik nevale ismarlicam tr den.

ne kaa bemiks
ne kaa badem yagi?
ne kaa gliserin yagi?

bi de fiyatlari ne.
babam diyo ne kadar tutcak :kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…