slm kızlarrr.. bn zaytinyağımı yaptım yine sçımda1.5 saattir falan.. banyoya girmeden yarım saatöncede sarımsağı ortasından kesip az saç olan yerlerime sürücm herkezde çokartıyo umarım bndede çıkartır:'( çıksın artık yaa.... geçen kuaföre gittim düğün vardı kız saçlarımı yaparkan farkettim önümde bayaaa bi açıklık var kız bile ddi..:a015: o yüzden her yıkamada yapmaya karar verdm artk bu sarımsağı... peki kızkar bnm saçlarımı ne kadar sürede çıkartır nu sarımsak..? lütfenn acill yardım senağlama
Şampuanına katmayı denese
ewet düşündn de koku yapıyo ya o yüzden yapmadım. elma sirkesi de yok almıyim böylede işe yarar belki ddim.. bide ablamla aynı şampuanı kullanıyoruz onun saçı gür pek istemez sarımsak katmamı
hadi yaa:S ama yıkayınca geçer diye düşünmüştüm ben yada aşırı derece olmaz falan diye.....??? CADIARZU napsak kii.. sn hiç yapyın mı sarımsak falan
güzelmiş ya keşke bnimde öle olsaaa.. nese bakalım bugün bi kullanalım da eğer çok koku yaparsa ewden çıkmam :):) bidada yapmam ama denemekte fayda var dimi zemuszemus. zaten o olmazsa ısırganı kullanıcam.. ya bn bişi daha sorabilir miyim..?? kekik yeşil çay falan da sürsem işe yarar mı beslemak için falan..? (biraz fazla mı oldum nee)
yok cnm sor ki öğrenesin sarımsak etkili baya ama bnce yani çok kullanan arkadş var ondan vazgeçme kokusunada katlanırsın bi müddet elma sirkesiyle durularsın fln ama yeşilçayla kekiğin işe yarayıp yaramadığını bilmiorum açıkçası
ya interneten baktım ama her yerde farklı şeyler yazıyo anlamadım ama yapmıyım en ii si bi sarımsağı kullanalım da umurım o çıkarır yoksa bu yıl her gn saç yıkamk zorunda kalcm.. okulda saçlarımızı toplattırıyolar (sağlık meslekte okuyorum da) e zaten önlerim az toplayınca kötü duruyo bide hergn çok yağlanıyo o yüzden de baya kötü duruyo :S gür olursa yağını belli etmez en azından diye düşünüyorum da....
evet ya hergün yağlanmasından biktım valla yazın neyse yıkan çık sıcakta ama kışın çok zor oluyo.. çam terebtn falan kullandım kurutuyo diya ama hiiç bi işe yaramadı.. yinede hergn yağlanıyo.. sn bişi yapıyo musun yağlanma içinn..?
ya bende hiç işe yaramadı ç.terebntin ama snde yarayabilir saç yapıları farklı her insanın sonuçta bn 2 ay falan kullandım badm yağıla birlikte şampuanıma katıp ama pek fayda sağlayamadım..
bıçakla kestim canım elma keserken
dişimde tel var da elmayı keserek yemek zorundayım
hem de neresi kesildi biliyo musuun
parmağımı avcuma bağlayan boğum ve iki parmağım arasında kalan perde
umarım açıklayıcı anlatabilmişimdir
zaten 7 kere falan bakım yaptım
ara vermem gerekiyordu
vermedim çünkü bu aralar özel bakım günlerinin tarihi art arda gelmiş
nasip değilmiş demek ki yapamıyorum bakım
ara verince daha hızlı uzar deniyor bakalım uzayacak mıbilmiyorumkismile
selam kızlar bende bu kürü uyguluyorum 2 hafta oldu şuan pek bi değişiklik yok amma yinede devam edecem saç uclarım çok kırık var kesmeyede kıyamıyorum.
bu giliserin bebek yağını kulansam işe yararmı ?kaydirigubbakcemile5[/QUOTA
Maviişim ooo sen buralar hışgeldin canım geçen beraber aldığımız ısırgan otunu uyguladım inşallah iyi gelir
cnm geçmiş olsun.nerdeyse okurken benim cnm acıdı eyvahedigeldismile
sende de tel var değil mi?forumda okudum.bende de var.doktorum son gittiğimde implant takılacak sonra çıkartabilriz dedi..az kaldı yani...
kızlar telin görüntüsü filan umrumda değilde kütür kütür elma ymeyi özledim ben ya (ve tabi diğerlerini : elma şekeri, dürüm, vs vs v s) :gitme: :sinifsinif:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?