Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

slm kızlarrr.. bn zaytinyağımı yaptım yine sçımda1.5 saattir falan.. banyoya girmeden yarım saatöncede sarımsağı ortasından kesip az saç olan yerlerime sürücm herkezde çokartıyo umarım bndede çıkartır:'( çıksın artık yaa.... geçen kuaföre gittim düğün vardı kız saçlarımı yaparkan farkettim önümde bayaaa bi açıklık var kız bile ddi..:a015: o yüzden her yıkamada yapmaya karar verdm artk bu sarımsağı... peki kızkar bnm saçlarımı ne kadar sürede çıkartır nu sarımsak..? lütfenn acill yardım senağlama

Şampuanına katmayı denese

hadi yaa:S ama yıkayınca geçer diye düşünmüştüm ben yada aşırı derece olmaz falan diye.....??? CADIARZU napsak kii.. sn hiç yapyın mı sarımsak falan

hadi yaa:S ama yıkayınca geçer diye düşünmüştüm ben yada aşırı derece olmaz falan diye.....??? CADIARZU napsak kii.. sn hiç yapyın mı sarımsak falan

yok geçerde ben kullanmadım hafif önlerde açıklık var ama normal saçlarım gür baya sarışınım saç sayımda fazla ihtiyaç duymuorum

güzelmiş ya keşke bnimde öle olsaaa.. nese bakalım bugün bi kullanalım da eğer çok koku yaparsa ewden çıkmam :):) bidada yapmam ama denemekte fayda var dimi zemuszemus. zaten o olmazsa ısırganı kullanıcam.. ya bn bişi daha sorabilir miyim..?? kekik yeşil çay falan da sürsem işe yarar mı beslemek için falan..? (biraz fazla mı oldum nee)

yok cnm sor ki öğrenesin sarımsak etkili baya ama bnce yani çok kullanan arkadş var ondan vazgeçme kokusunada katlanırsın bi müddet elma sirkesiyle durularsın fln ama yeşilçayla kekiğin işe yarayıp yaramadığını bilmiorum açıkçası

ya interneten baktım ama her yerde farklı şeyler yazıyo anlamadım ama yapmıyım en ii si bi sarımsağı kullanalım da umurım o çıkarır yoksa bu yıl her gn saç yıkamk zorunda kalcm.. okulda saçlarımızı toplattırıyolar (sağlık meslekte okuyorum da) e zaten önlerim az toplayınca kötü duruyo bide hergn çok yağlanıyo o yüzden de baya kötü duruyo :S gür olursa yağını belli etmez en azından diye düşünüyorum da....

benim gür ama çabuk yağlanıyolar düz oldğundan olablirr o sorun bendede fazlasıyla var yani

evet ya hergün yağlanmasından biktım valla yazın neyse yıkan çık sıcakta ama kışın çok zor oluyo.. çam terebtn falan kullandım kurutuyo diya ama hiiç bi işe yaramadı.. yinede hergn yağlanıyo.. sn bişi yapıyo musun yağlanma içinn..?

Bioblas yağlı saçlar için olandan kullanıyorum çam terebentn alıcam deniycem ama yarar diye düşünyorum benm hergn yyağlanmıyo ama yıkadıktan bi gün snra rahatsız oluyorum ama

ya bende hiç işe yaramadı ç.terebntin ama snde yarayabilir saç yapıları farklı her insanın sonuçta bn 2 ay falan kullandım badm yağıla birlikte şampuanıma katıp ama pek fayda sağlayamadım..

cnm geçmiş olsun.nerdeyse okurken benim cnm acıdı eyvahedigeldismile
sende de tel var değil mi?forumda okudum.bende de var.doktorum son gittiğimde implant takılacak sonra çıkartabilriz dedi..az kaldı yani...
kızlar telin görüntüsü filan umrumda değilde kütür kütür elma ymeyi özledim ben ya (ve tabi diğerlerini : elma şekeri, dürüm, vs vs v s) :gitme: :sinifsinif:

bemiks bulamadım nöbetçi eczanede yoktu =(
bepanten de almadım,içime sinmez diye...
özetle bugün bakım yapamadım,yarın da yapamıcam...
hoş,bu sıcakta kökünden kesesim geliyo ya neyseeee

çok sağol canım inşallah hemen iyileşir elim mafoldumben
benim telim çıkmak üzere son aşamadayım, şu apara mıdır nedir ondan korkuyorum kaba bi şey olursa konuşmayı bile engeller sevgilimin yanında napacağım ben rezil olurum :kedi:
ben de elma, haşlanmış veya közlenmiş mısır, her türlü ekmek arası yemeyi çook özledim cokacimcoook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…