Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

Bende başladım :sm_cool: Saçlarım 20 cm uzayana kadar yapıcam bu formüle çok güveniyorum umarım saçlarım uzar =)

şu saç dökülmem olmasa gözüm kapalı yaparım o derece inanıyorum uzatıcağına malum saçlarım çok dökülüyo yapamıyorm :S

acıktm:1shok:
bu gidişle de kilo topiklerinde görüşces millet hee:roflol:

bende oyladım :))
cnm üzüm çekirdeği nası gidiyo?ne öğrendim bilio musunuz harnup pekmezine üzüm çekrdeği tozu atıp yenince kansızlığa da ii geliyomuş..tabi gözaltı morluklarına da bu yoll a ii geliyomuş..bi topic de okudum kk da. ..guclubacismile

iki kere ustura ile kestirdim ikisindede saclarim normalinden daha az göründü.. bundan sonra artik kesinlikle usturayla kestirmem...simdi ise tekrar makasla kestirmem lazimki saclarim daha iyi görünsün istedigim gibi.. ama bu seferde yine kisalcak ya of birde katli kestirmeyincede bir sekil olmuyor.. sanirim sadece önlerden kat kestiricem arkalarda düz dursun.. ama bu kesimi suanmi yaptirmaliyim yoksa beklesemmi bilmiyorummm cok düsünceliyim... bu özel günler varmis onlara göre kestiriyim belki bi ise yarar :))

Ahh bende başladım arkadaşlar ben ayrıca içine papatya suyuda koydum ki renginide biraz açar belki diye sizde koyabilirsiniz tarifi veren arkadaşa sonsuz teşekkürler...opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

Ahh bende başladım arkadaşlar ben ayrıca içine papatya suyuda koydum ki renginide biraz açar belki diye sizde koyabilirsiniz tarifi veren arkadaşa sonsuz teşekkürler...opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

papatya suyu sürünce saç renginin açılması için güneşe çıkman gerek canım. yerimseniben

Ya ben sanırım bu forumda okumuştum pek iyi hatırlamıyorum ama güneşe çıkma imkanınız yoksa fön makinasıyla saçları kurutuncada rengi açılıyrmuş

evet malesef öyle ama ben yazın saç rengimi baya bi açtım şimdide eski haline dönmesini geciktirmek için yapıyorum hem yumuşaklıkta veriyor..boshayallersmile

ehehe bıraktım ki kaydirigubbakcemile3
kendi evimde değilim,o yüzden zor oluyor bakımlar kürler
inş ekim gibi başlıycamboshayallersmile

bence de özel günleri bekle canım a.s

bence de özel günleri bekle canım a.s

kestirmeye karar verirsem öyle yaparim ama emin dielimki usturayla kesildi diye makasla kestirmem anlamli olurmu hic bilmiyorum.....................

kontess sen bemiksli karisimi 4-5 saat bekletiyorsun ya ben 1 saat bekletiyordum.. acaba ondami pek ise yaramadi bende..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…