acıktm:1shok:
bu gidişle de kilo topiklerinde görüşces millet hee:roflol:
makas kesim ile ustura kesim arasındaki farkı anlamıyorum açıkcası.
kimisi ustura ile kesilince uçlar çok inceliyor diyor kimisi de makasla kesilirken kırılıyor saçlar diyor.
anlamadım yani hangisi daha iyi.
o yüzden bir yorum yapamıycam
ama fön çekilince az görünmesinin nedeni saçlarının katlı olması
ince telli saçlara kat yapınca öyle oluyor ne yazık kiboshayallersmile
Ahh bende başladım arkadaşlar ben ayrıca içine papatya suyuda koydum ki renginide biraz açar belki diye sizde koyabilirsiniz tarifi veren arkadaşa sonsuz teşekkürler...opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
bende oyladım :))
cnm üzüm çekirdeği nası gidiyo?ne öğrendim bilio musunuz harnup pekmezine üzüm çekrdeği tozu atıp yenince kansızlığa da ii geliyomuş..tabi gözaltı morluklarına da bu yoll a ii geliyomuş..bi topic de okudum kk da. ..guclubacismile
iki kere ustura ile kestirdim ikisindede saclarim normalinden daha az göründü.. bundan sonra artik kesinlikle usturayla kestirmem...simdi ise tekrar makasla kestirmem lazimki saclarim daha iyi görünsün istedigim gibi.. ama bu seferde yine kisalcak ya ofbirde katli kestirmeyincede bir sekil olmuyor.. sanirim sadece önlerden kat kestiricem arkalarda düz dursun.. ama bu kesimi suanmi yaptirmaliyim yoksa beklesemmi bilmiyorummm cok düsünceliyim... bu özel günler varmis onlara göre kestiriyim belki bi ise yarar :))
bence de özel günleri bekle canım a.s
ozel gunler derken canım?
ne gıbı bır yararı oluyor
cok mu safca bır soru sordum
estapitipiti canımm:1hug:
buyur
http://www.kadinlarkulubu.com/sac-u...akim-yapiyor-sonuc-alamiyoruziste-cevabi.html
bence de özel günleri bekle canım a.s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?