canım 8 hafta kürü düzenli bi şekilde yaptım yaparken pek bi uzama farketmedim ama 8 hafta sonra 2 hafta bi ara verdim o sırada uzadıı baya bi şimdi tekrar başladım küre ikinci uygulamamı yaptımm bu şekilde oldu bayanssulusmile
canım 8 hafta kürü düzenli bi şekilde yaptım yaparken pek bi uzama farketmedim ama 8 hafta sonra 2 hafta bi ara verdim o sırada uzadıı baya bi şimdi tekrar başladım küre ikinci uygulamamı yaptımm bu şekilde oldu bayanssulusmile
şu saç dökülmem olmasa gözüm kapalı yaparım o derece inanıyorum uzatıcağına malum saçlarım çok dökülüyo yapamıyorm :S
bizim gelinin saçıda çok dökülüyordu internetten araştırdık ısırgan otu iyi geliyormuş
bizde aktardan aldık .durulamaya yetecek kadar suyu ocağa koyduk kaynayınca içine bir tutam ısırgan attık 2 dakika kaynattık soğuttuk
saç şampuanlandıktan sonra son durulama suyu olarak onu kullandı ve o şekilde saçını kuruttu.4 kez yaptığı halde dökülmesi durdu devam edecek tabiki
belki sanada iyi gelir diye paylaşmak istedim
Ufff bu bemiks ne kötü kokuyormuş :bbo: kotu kokulara hc dayanamıorum yaa hemen midem kalkıveriyor ama genede sabrettm ve bekledm yaptm kürü yıkadm saclarımı tek bir dökülme yoook şooook oldum yaa topak topak dökülürdü öncedeen :1shok: ama bu koku işini halletmem lazm :a015:
Çok teşekkür ederim paylastığın için. Saçımın uzamasını kafaya takıyodum artık uzamasını geçtim saç dökülmemi nasıl durdurucam diye kafaya takmıstım. Hiç dökülmeyen saçım bir anda avuçlarıma geldi. Yarın ilk işim bu formülü uygulamak olucak. Tekrar çok çok teşekkür ederim :)
memnunumm tabi.
walla 1 hafta yapamadım şehir dışında olduğumdan
kazık gibi oldu saç uçlarımlmaz:
onun dışında sürekli yaptım,yapıyorum canımlmaz:zemuszemus
canımcım kürün kötü kokuyosa içine güzel kokulu bi kaç yağ var onlarda azcık koy çilel yağı mesela ben kullnıyorum ayrıcana kırıklarada iyiymiş jojba yağı falanda güzel kokar mı bilmiyorum işte güzel kokulu yağlardan ekle kürüne ben 2 kürdür çilek kullnıyorum koku moku yok zemuszemuskaydirigubbakcemile3
cnm pekde güzel ALLAH nazardan korusun.dekolteyi de vermiişiz azcık yandan :kedi: neyse üzüm çekirdeği tozunu yaparsın sonra...ama okudukça çok şaşırıyorum bu üzüm çekirdeğine..ne faydalı bişeymiş ya..her derde deva derler ya öyle... kaydirigubbakcemile5
saolun bebişlerimm,darısı başınızaa amin :asigim:
akitram aslında daha da uzun olcaktı da işte kırık uğruna bi 10 cm'lik kaybımız oldu mart ayında :1ninca:
nasıl içime oturduysa hala unutamadım:roflol:
gliserinli bakım nasıl oluyor tatlım nasıl uyguluyorsun a.s.
GLıSERıNLı BAKIM
saç uçlarım kurumasın diye yeni başladığım bir kür bu da...
gliserinin nemi hapsetme özelliğinden faydalanarak saç uçlarımızın kurumamasını dolayısı ile de kırılmamasını hedefliyoruz
aktardan alınan gliserin yağı,bebe yağı ve su 3'lüsünden elde ediliyor.
hazırlanışı;
1çay bardağı su
1kapak gliserin yağı
2-3 damla bebe yağı
kullanım sıklığı konusunda özel bir kural yok
ben her gece uyumadan önce saç uçlarıma fıslatıp uyuyorum mesela...gayet memnunum.siz de bu şekilde uygulayabilirsiniz...
şeklinde kontess den alıntı yaptım destınax 'cım ,,ustume vazıfe olmadan:)
sanırım bu tarıftı degıl mı baska goremedımm aralarda varsa
bır arkadasta bemıks kokusu demıs, menekse yagı kotu kokulu yagların kokusunu alıyor
ısırgan suyunu bende yapmıstım gercekten ıse yarıyor
ben su bakımları yapmakla yapmamak araasında kaldım, saclarım yenı boyalı kızıl bakır kumral rengınde , acarsa dıye yapamıyorum, ama bır yandan tarıhler gelıyor ,6,7 sı benım ıcın uygunmus
kontesscım ıyıkı acmıssın boyle bır konu, saolasın
bugün sinameki günüsüüüüüüüü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?