Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

aynen benimki gibi olmuş
benim de o arada uzamıştı birden guclubacismile

ya ne zamdır yapıcam bu kürü bi fırsatını bulamadım yaa.. ramazanda ewden dışarı çıkmıyırum zaten 3 de kalkıyorum eczanede eve uzak alamıyorum deli olcam bi bulsam eczane hemn dalcam alcam ampulü ama artık ramazan sonuna kaldım ... boshayallersmile

şu saç dökülmem olmasa gözüm kapalı yaparım o derece inanıyorum uzatıcağına malum saçlarım çok dökülüyo yapamıyorm :S

bizim gelinin saçıda çok dökülüyordu internetten araştırdık ısırgan otu iyi geliyormuş
bizde aktardan aldık .durulamaya yetecek kadar suyu ocağa koyduk kaynayınca içine bir tutam ısırgan attık 2 dakika kaynattık soğuttuk
saç şampuanlandıktan sonra son durulama suyu olarak onu kullandı ve o şekilde saçını kuruttu.4 kez yaptığı halde dökülmesi durdu devam edecek tabiki
belki sanada iyi gelir diye paylaşmak istedim

Çok teşekkür ederim paylastığın için. Saçımın uzamasını kafaya takıyodum artık uzamasını geçtim saç dökülmemi nasıl durdurucam diye kafaya takmıstım. Hiç dökülmeyen saçım bir anda avuçlarıma geldi. Yarın ilk işim bu formülü uygulamak olucak. Tekrar çok çok teşekkür ederim :)

benm saçlarım uzadı ama dökülmesine çare bulamamıştım uzun olupta dökülmesi daha da kötü yatakda uzun uzun kıllar sinirimi bozuyodu bende deniycem tşklerr

canımcım kürün kötü kokuyosa içine güzel kokulu bi kaç yağ var onlarda azcık koy çilel yağı mesela ben kullnıyorum ayrıcana kırıklarada iyiymiş jojba yağı falanda güzel kokar mı bilmiyorum işte güzel kokulu yağlardan ekle kürüne ben 2 kürdür çilek kullnıyorum koku moku yok zemuszemuskaydirigubbakcemile3

inşallah işe yarar canım ne demek rica ederim

memnunumm tabi.
walla 1 hafta yapamadım şehir dışında olduğumdan
kazık gibi oldu saç uçlarımlmaz:
onun dışında sürekli yaptım,yapıyorum canımlmaz:zemuszemus

gliserinli bakım nasıl oluyor tatlım nasıl uyguluyorsun a.s.

GLıSERıNLı BAKIM
saç uçlarım kurumasın diye yeni başladığım bir kür bu da...
gliserinin nemi hapsetme özelliğinden faydalanarak saç uçlarımızın kurumamasını dolayısı ile de kırılmamasını hedefliyoruz
aktardan alınan gliserin yağı,bebe yağı ve su 3'lüsünden elde ediliyor.
hazırlanışı;
1çay bardağı su
1kapak gliserin yağı
2-3 damla bebe yağı
kullanım sıklığı konusunda özel bir kural yok
ben her gece uyumadan önce saç uçlarıma fıslatıp uyuyorum mesela...gayet memnunum.siz de bu şekilde uygulayabilirsiniz...

şeklinde kontess den alıntı yaptım destınax 'cım ,,ustume vazıfe olmadan:)
sanırım bu tarıftı degıl mı baska goremedımm aralarda varsa

bır arkadasta bemıks kokusu demıs, menekse yagı kotu kokulu yagların kokusunu alıyor

ısırgan suyunu bende yapmıstım gercekten ıse yarıyor

ben su bakımları yapmakla yapmamak araasında kaldım, saclarım yenı boyalı kızıl bakır kumral rengınde , acarsa dıye yapamıyorum, ama bır yandan tarıhler gelıyor ,6,7 sı benım ıcın uygunmus

kontesscım ıyıkı acmıssın boyle bır konu, saolasın

tatlım kokudan bende çok şikayetçiyim de peki bu çilek yağının kürü etkileme gibi bi olasılığı varmı bilmiyorumkismile

dün maşa yapmaya çalıştığım saçlarım...
cnm pekde güzel ALLAH nazardan korusun.dekolteyi de vermiişiz azcık yandan :kedi: neyse üzüm çekirdeği tozunu yaparsın sonra...ama okudukça çok şaşırıyorum bu üzüm çekirdeğine..ne faydalı bişeymiş ya..her derde deva derler ya öyle... kaydirigubbakcemile5

ahh ahh bende dayanamadım dün kestim hemde kaç parmak..ara ara alıyodm ama tek tek..bu kez gitti..neyse parça pinçik gözükmesinden iyidir ( kafamçokkarıştı

kızlar benim saçlarım kuaför belasına çarptı ve 5 cm den fazla kayıp var bugün badem yağı ve ampüllerden bakım yapıcam çarşamba erken çıkıcam sinamekiyi yapıcam ya of dünden beri ağlıyorum görseniz

sen de saol bebişimm
eed gliserinli bakım dediğim buydu
teşekkür ederim :kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…