Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

off yine bepanthene kırarken elimi kestim çok acıyo:bbo:

cnm bi bez arasına alıp kırarsan sorun olmaz.ben öyle yapıyorum

ya ben bademyağınıın kokusundan bemiks filan duymuyorum.bi tuhaf kokuyodu neyseki bitti..geçen hafta tekrar başladım küre..epeydir ara vermiştim.yine yeni yeniden :)) mecitefendi bademyağı aldım.200 ml 15 lira.daha ucuza geldi bence :)

off yine bepanthene kırarken elimi kestim çok acıyo:bbo:

kızlar bu bemiksleri nasıl kıramıyorsunuz anlamıyorum :uhm:

nokta ile işaretlenmiş kısmın hemen altında
boğum

kısmında küçük bir çizik var dikkatli bakarsanız hemen

görürsünüz oraya biraz bıçak sürtünce hemen kırılıveriyor...

yani işaretli kısımdan kırmaya çalışmayın elinize yazık

İlk kırdığımda bende elimde patlatmıştım ya tüm kırıkları batmıştı parmağıma
sonra çizgi durumunu okudum ama bu kezde kıramaz oldum.. Neyseki evdeki pense yardımıma yetişti

2. kürümü yaptım yalnız saçlarım dökülmeye başladı sizlerde böyle sorunlarla karşılaşıyor musunuz ? Yoksa anormal bir durum mu ? Yardımcı olursanız çok sevinirim.

2. kürümü yaptım yalnız saçlarım dökülmeye başladı sizlerde böyle sorunlarla karşılaşıyor musunuz ? Yoksa anormal bir durum mu ? Yardımcı olursanız çok sevinirim.

kimisinin saçına iyi gelmiyor yağlı bakımlar
belki sen de onlardansın.
ya da çok tutuyorsun saçında
1-2 saat tutmayı dene

Ufff bu bemiks ne kötü kokuyormuş :bbo: kotu kokulara hc dayanamıorum yaa hemen midem kalkıveriyor ama genede sabrettm ve bekledm yaptm kürü yıkadm saclarımı tek bir dökülme yoook şooook oldum yaa topak topak dökülürdü öncedeen :1shok: ama bu koku işini halletmem lazm :a015:

ben 2 kutu bemiks bitirdim..şimdi bephanten aldım...hücre yenileyiciyymiş...besliyomuş falan...doro bephantenle yapmış hep ve uzamış...ben de onu denicem bi...bi kutu da öyle olsun bakalım nasıl olcek:ecrin_bebek:

bepanthen daha az kokuo diyorlar canım bende bemiksle yapıyorum.bu bitsin bide bepanthen denerim olmazsa hihoyyyt

ben 2 kutu bemiks bitirdim..şimdi bephanten aldım...hücre yenileyiciyymiş...besliyomuş falan...doro bephantenle yapmış hep ve uzamış...ben de onu denicem bi...bi kutu da öyle olsun bakalım nasıl olcek:ecrin_bebek:

slm canım.ben ilk kullandığımda kötü kokuyordu.ama kullandığım yağ esanslı bi değişik kokuyo inanın bemiks filan gelmiyo hiç..sanki limon gibi ferah değişik bi kokusu var..sahte mi die düşünmeden edemiyorum.bi de bemiks ile bepanthene ve evigen i karıştırın.bence faydalı.bi dönem kara üzüm çek tozu içiyodum saçlarıma faydalı oldu küçük saçlarım çıktı.ama sonra bıraktım.bu yağlara başladım sonra... forumda 3 ampulu karıştırdıklarını okudum.bende öyle yaptım.küçük küçük saçlarım var artıkkkkk hihoyyyt tavsiye ederim
bide ekşi sözlükte kadınlar kulubü yorumlarını okudum bazısına kızdım lmaz: ama bazende koptum kaydirigubbakcemile3 neler yazmışlar ya..dolunay ha aklinialirimsmile

benim yeterince çok saçım var...zaten çıkıyo onalr sen istemesen de...ama o kadar çok yüklenme saçına...fazla besinden artık büyüyemez hale gelir...ekşi sözlükte neler yazıyolar burayla ilgili ya.. yazsınlar napalım:))

Kızlar ben baya bi ara vermiştim dün bidaha yaptım saçlarım yumuşacık oldu çok sevindim bıraktığımdan beri kazık gibilerdi sempatiksalakcinni

cnm çok sık yapmıyorum zaten.ama etkili diyebilriim.uzamasına da etkili ama düzenli yapmadığım için bilemicem.
ekşi sözlükde kimi küçük görmüş kimi övmüş..ama komik yorumlar varki kızamıyorum çünkü bahsedilen şeyleri yapan varsa kızılır hakikaten..dolunayda bilemm ne yaparsan ii olur filan..saçma şeylere inanmasın insanlar..yazamıcam ben :kedi: siz okuyun :kedi:

meraba kizlar...bende 3 ay boyunca her hafta sinemakili kürü kullandim sacima ama fazla bir etkisini görmedim.. bende birer tane sampuanima karistiriyorum ise yariyormudur sizce..

en son 4 ay önce kestirmistim usturayla sacimi.. ondanmidir bilmiyorum fazla uzamiyr saclarim ya..birde katlari var belkide bu yüzden uzasada belli olmuyor..saclarim fön cektirince daha az görünüyor saclarim normalinde cok, ama ince telli biraz..

acaba makasla birazcik kestirsemmi korkuyorum simdi cok kesilir yine kisalir diye.. cabuk uzamalari icinde makas kesimi düsünüyorum napmaliyim sizce kizlar..

merhabalar bende birkaç soru sorabilirmiyim
şimdi şampuanda kimyasal maddeler bilirsiniz sarımsağın etkisini yitirmesin
ayrıca sarımsak eklemenin etkileri faydaları nelerdir.
birde ampüllerin saç uzamasına yararından hariç saç çıkarma özlelliğide varmıdır
çok sordum kızlar idare edin artıkkaydirigubbakcemile3

merhaba cnm a.s. sarımsağın faydası inanılmaz cok yaa. Sacları gürleştiriyor güçlendiriyor küçük küçük saçlar çkartıyor uzatıyor kısacası baya faydalıı zemuszemus hee bana sorarsan kullanıyormusun diye. Hayır kullanmıorum çnkü saçlarım yeterince gür ve fazlaaa sarımsak ampulun görevini görüor diyeblrm cnku ampulun sac cıkardığnı duymadm besler , onarır yada uzatr dıe duydum hep. Bu kdrr cnm Yardmcı olabldysem ne mtlu bna vereliniortak

makas kesim ile ustura kesim arasındaki farkı anlamıyorum açıkcası.
kimisi ustura ile kesilince uçlar çok inceliyor diyor kimisi de makasla kesilirken kırılıyor saçlar diyor.
anlamadım yani hangisi daha iyi.
o yüzden bir yorum yapamıycam
ama fön çekilince az görünmesinin nedeni saçlarının katlı olması
ince telli saçlara kat yapınca öyle oluyor ne yazık kiboshayallersmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…