off yine bepanthene kırarken elimi kestim çok acıyo:bbo:
bende bugün 2.kürü yaptım ve 1 haftada 1 cm uzadı mı bilmiyorum ama saçlarımda bi uzama var bence.kokusu kötü ama uzun sağlıklı saçlar için değer zemuszemus bu arada kkontess saçlarına maşallah maşallah
off yine bepanthene kırarken elimi kestim çok acıyo:bbo:
kızlar bu bemiksleri nasıl kıramıyorsunuz anlamıyorum :uhm:
nokta ile işaretlenmiş kısmın hemen altında boğum
kısmında küçük bir çizik var dikkatli bakarsanız hemen
görürsünüz oraya biraz bıçak sürtünce hemen kırılıveriyor...
yani işaretli kısımdan kırmaya çalışmayın elinize yazık
2. kürümü yaptım yalnız saçlarım dökülmeye başladı sizlerde böyle sorunlarla karşılaşıyor musunuz ? Yoksa anormal bir durum mu ? Yardımcı olursanız çok sevinirim.
kimisinin saçına iyi gelmiyor yağlı bakımlar
belki sen de onlardansın.
ya da çok tutuyorsun saçında
1-2 saat tutmayı dene
Ufff bu bemiks ne kötü kokuyormuş :bbo: kotu kokulara hc dayanamıorum yaa hemen midem kalkıveriyor ama genede sabrettm ve bekledm yaptm kürü yıkadm saclarımı tek bir dökülme yoook şooook oldum yaa topak topak dökülürdü öncedeen :1shok: ama bu koku işini halletmem lazm :a015:
ben 2 kutu bemiks bitirdim..şimdi bephanten aldım...hücre yenileyiciyymiş...besliyomuş falan...doro bephantenle yapmış hep ve uzamış...ben de onu denicem bi...bi kutu da öyle olsun bakalım nasıl olcek:ecrin_bebek:
slm canım.ben ilk kullandığımda kötü kokuyordu.ama kullandığım yağ esanslı bi değişik kokuyo inanın bemiks filan gelmiyo hiç..sanki limon gibi ferah değişik bi kokusu var..sahte mi die düşünmeden edemiyorum.bi de bemiks ile bepanthene ve evigen i karıştırın.bence faydalı.bi dönem kara üzüm çek tozu içiyodum saçlarıma faydalı oldu küçük saçlarım çıktı.ama sonra bıraktım.bu yağlara başladım sonra... forumda 3 ampulu karıştırdıklarını okudum.bende öyle yaptım.küçük küçük saçlarım var artıkkkkk hihoyyyt tavsiye ederim
bide ekşi sözlükte kadınlar kulubü yorumlarını okudum bazısına kızdımlmaz: ama bazende koptum kaydirigubbakcemile3 neler yazmışlar ya..dolunay ha aklinialirimsmile
benim yeterince çok saçım var...zaten çıkıyo onalr sen istemesen de...ama o kadar çok yüklenme saçına...fazla besinden artık büyüyemez hale gelir...ekşi sözlükte neler yazıyolar burayla ilgili ya..yazsınlar napalım:))
merhabalar bende birkaç soru sorabilirmiyim
şimdi şampuanda kimyasal maddeler bilirsiniz sarımsağın etkisini yitirmesin
ayrıca sarımsak eklemenin etkileri faydaları nelerdir.
birde ampüllerin saç uzamasına yararından hariç saç çıkarma özlelliğide varmıdır
çok sordum kızlar idare edin artıkkaydirigubbakcemile3
meraba kizlar...bende 3 ay boyunca her hafta sinemakili kürü kullandim sacima ama fazla bir etkisini görmedim.. bende birer tane sampuanima karistiriyorum ise yariyormudur sizce..
en son 4 ay önce kestirmistim usturayla sacimi.. ondanmidir bilmiyorum fazla uzamiyr saclarim ya..birde katlari var belkide bu yüzden uzasada belli olmuyor..saclarim fön cektirince daha az görünüyor saclarim normalinde cok, ama ince telli biraz..
acaba makasla birazcik kestirsemmi korkuyorum simdi cok kesilir yine kisalir diye.. cabuk uzamalari icinde makas kesimi düsünüyorum napmaliyim sizce kizlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?