Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

canlarım 6,7 eylulu kacırmadım kendı daha onceden hazırldıgım sarımsak yaglı kürümü ve fındık+ hınt yagı+ısırgan + badem yaglı kürümü yaptım
ıkı gun ustuste
badem yagını her banyonun oncesınde dokulme yasadıgınız yere surun bekletın zamanı olmayan arkadaslar bunu barı yapsınlar, ben banyodan once kahkullerıme ve kaşlarıma mutlaka surerım 1,2 saat oyle dolanırım

bırde arkadaslar buradakı yazıları gorunce uyandım
ben gecen sene goguslerımı toparlasın dıye kara uzum cekırdegı tabletı kullanıyordum
ıstahımı acmıstı ve bakım yaglarımla beraber saclarım sıyahtı o zaman o kadar bakımlı ve guzel saclarım vardı kı, resımlerde parıl parıl parlıyordu, ve gurlesmıstı

sanırım k.ü.ç. çok işe yaradı , besınede dıkkat etmek lazım
sımdı ben aklıma geldıkce badem felan atıyorum agzıma tavsıye ederım
bakalım 5,6 ay boyle dıkkat edecegım sonu ne olacak

bırde bende lıfetex var wella dokulmeye karsı ozel serı, onu eylul ekım gıbı aylarda kullanmak lazımmıs
ampulu ve tonıgı var onada tekrar baslayacagım
bugun kuaforde bu yaglardan cok sac bakım maskelerının daha cok ıse yarayacagını soyledı
bır yıl gıder kerastase alırsan felan dedı?

bu arada sınamekını aldım ama bemıks koyacagımı unutmusum o eksık bayramdan sonra onuda alacagım

cevap verebilcek yok mu?

Bende kirpiklerime badem ve hint yağı uyguluyorum eşit ölçülerde karıştırdım ikisini ve her akşam yatmadan önce sürüyorum 15-20 gün oldu gözle görülür bir dolgunlaşma sıklaşma ve uzama var tavsiye ederim..

mutlu bayramlarrrrrrr canlarimhihoyyyt

cevap veren vermeyen herkese cok tesekkurler.. tavsiye ettiginize gore bir zarari da yoktur. peki o zaman daha da bakimli olmanin zamani geldi hanimlar saglikli saclar rimelli gibi gozuken kipppriklersengözlerimebaksanab =) Allah hakkımızda hayırlısını eylesin insallah.:Saruboceq:

ya kizlar bu sarimsakli sampuan bana yaramiyormuuu ben kullanali 5. kez falan oldu sac derimde kasinma falan yok acaba bu bana yaramiyormu demek bilen varmiiii ? eyvahedigeldismile

herkese hayırlı bayramlar

ben de bu kürü biraz değiştirerek kullanıyorum.ama çook nadiren ayda bir falan.son zamanlarda yapmadım ama bugün yapayım dedim.ama aklıma takılan bir sorun var.bu bemixi falan yaz başında almıştım.tatilde de (sanki yapıcakmışım gibi) yanımda götürdüm.malum hava çok sıcaktı.bu sürede bozulma durumu olmuşmudur?kutusundan bile çıkarmadım.ama içim de rahat etmiyor.
ben sinamekiliyi denedim bir kere röfleli saçlarımı baya kuruttu.onun için sinameki yerine hint yağı kullanıyorum.

cogu ılac ancak oda sıcaklıgına dayanabılıyor canım
kutusunu bır oku bakalım ne yazıyor
malum havalar bu sene cokkkkk sıcaktıı

üzerinde 25 derecenin altndaki oda sıcaklığında saklanmalı yazıyor.pek sağlam olduklarını sanmıyorum bavulda 50 dereceyi bile görmüş olabilirler.yenisini almak daha mantıklı hemde kafam rahat olur.ama eczaneye gidince oraya da sorarım

hayır olsun kontes rüyada saç kestirmek biraz sıkıntıymış.
bence kuaförü hakladığına göre sıkıntının da üstesinden geliceksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…