Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

ya kizlar bu sarimsakli sampuan bana yaramiyormuuu ben kullanali 5. kez falan oldu sac derimde kasinma falan yok acaba bu bana yaramiyormu demek bilen varmiiii ? eyvahedigeldismile

saç çıkacağı zaman kaşındığını söylüyorlar hihoyyyt bende sarımsaklı şampuan kullanıyorum 2-3 haftadır ama saç derime bir şey yapmadı

Bu kadar emekten sonra öldürmek hakkın kontes ben ne zamandır bemix im bitti yapamıyorum yaa saçlarımı açtırdım ne güsel bir senedir uzamıştı. mafoldumben şimdi gıcık bi kahve herkes siyah sana ne kadar çok yakışıyordu diyordu en yakın zaman da siyaha boyayp kaynaklarıma geri döneceğim :sinifsinif:

kızlar arife günü yaptım evigen bepanten bemiks sinemaki ve badem yağı olarak bir süre böle yapcam

bu arada bayramınız mubarek olsun

ben bugün aldım malz.başlayacam akşam saçlarım platin sarı rengine herhangi bir şey olurmu acaba ?

ay kontesiiimm:) üzülme..sıkma canını...arar o...ayın burçlara göre olan konumundan olabilir sıkıntın...arada oluyo öle..sebepsiz yere...

Vayyyy süper fark varmış hakkaten kontesim helal olsun valla :1shok: boshayallersmile
Saçların çok çok güzel maşallah!
kaydirigubbakcemile5 opuyorumnanaktan

teşekkürler bebikimmmm :kedipuyorumnanaktan

kontescım bakımı yaptım smdı ama sınamekı kaynattktan sora ılımasını beklıyorz ya bıraz fazla bekletmısım sanırım sogumustu bıras saclarm ılıkken hemen emıodu ama zor emdı sence bı faydası olmasmı sımdı yenıden mı yapmam lazım kafam karstı:çok üzgünüm:

benim de souk yaptğm oldu (özllkle yazın)
bilmiyorum ki fydası olmas mı
ben yaptm ööle,oldu bitti die dşündüm
on kere uuraşmadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…