Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

cnm evet küç işe yarıyo içten de besin şart...bende de olmuştu..ben unutkanlık için almıştım ama toz olunca yiyemedim yoğurta katıp yemek kolayıma geldi..kilo için de şekerli yoğurt demişti diyetisyen..ikisini de karıştırdım ben :) sade de yenebilir ...bende tel var yapışıyo die yiyemedim

cevap verebilcek yok mu?
bence olur neden olmasın ki..zaten bitkileiri kaynatınca özü bozuluyomuş galiba...
k.ü.ç iştah mı açıyoooomafoldumben

yok kuzu yukarda da belirttim zaten..sade de yenilebilir...öyle hapur hupur yedirtse ben yerdem ama nerdeeeeeeeeeeeeeeeeeee :sinifsinif: :sinifsinif:

Kontesciğim sinamekili kürü ben 5 günde bir yapıyorum.Hatta bugün üçüncüyü yapıcam.Sence bir sorun olur mu?Bir de sarımsaklı şampuan sanki benim saçlarımı döküyor.Yani zaten dökülüyordu ama sanki arttı dökülmesi.Sende de böyle şeyler olmuş muydu?Öpüyorum canım seniopuyorumnanaktan

bende arife günü yaptım ama bayadır yapmıyorum die bepanten evigende kattım küre şimdi şampuanım bitsin onları şampuana kırcam inşallah uzar eski haline döner

arkadaşlar bu sinemaki kürünü detaylı bir şekilde uzun uzun anlatır mısınız.. naısl yapcaz bunu suyunumu süzcez kaç defa yapcaz?

yaklaşık yarım çay bardağı suya bi tutam sinameki at bi taşım kaynat demini alana kadar bekle sonra süz..ıldıktan sonra bemiks+ 1 çorba kaşığı-kapak- badem yağı at..diplere sür yarım saat ile 4 saat arasında süre tavsiye ediliyo..bekletebildiğin kadar yani..haftada 1 aksatmadan yap.8 hafta sonra 2 hafta ara ve ki saç alışmasın..ilk sayfaya bak tavsiye olunur

dün sinameki kürü yaptım. bugün arkadaşım buram buram b vitamini koktuğumu söyledi:roflol: fisfisfis

bu kürü duymadan önce bemiks, bepanthen, evigen ve badem yağıyla bakım yapıyodum. artık bepanthen bitince de evigenle yaparım bi zararı olacanı sanmıyorum o da vitamin sonuçta. çok olsa nötrleştirir diye düşünüyorum. bu arada 3 kere yaptım sinameki kürünü fazladan bi uzama görmedim. yılmadan yapacam amaguclubacismile

ben önceden 3 ay boyunca her hafta hic aksatmadan yapmistim ama bir fark cok göremedim normalde nasilsa öyle uzadi.. sarimsakli sampuani kullaniyorm ve sarimsak yutuyorum.. bilmiyorum bukadar kisa zamanda belli olurmu yada psikolojikmen mi ama saclarimda biraz uzama farkediyorum kizlar..

çok teşekür ederim.. bnde denicem çnkü uzamayan saçlara sahibim inş. faydaısını görürüm teş.tekrardan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…