Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

benimkini dökmüyor,bu da saç yapısı ile ilgili bir durum,lütfen yanlış yönlendirmeyelim insanları

benim dokulmedi demissin al benimki dokuldu o zaman sende beni yalnis yonlendiriyosun..benim diye basladigima gore kisisel olarak soylenmis bisey..herkez fikrini yazar uygulamak isteyen uygular..kimsede yonderilimis olmaz..

benim normalde hayatta sacim dokulmez ama bu karisim cok dokuyo haberiniz olsun..
bide kocam yanimda yatmicak kokudansenağlama
benim dokulmedi demissin al benimki dokuldu o zaman sende beni yalnis yonlendiriyosun..benim diye basladigima gore kisisel olarak soylenmis bisey..herkez fikrini yazar uygulamak isteyen uygular..kimsede yonderilimis olmaz..

bu karışım döküyor cümlesi sanki herkesin saçını döküyormuş anlamını taşır.benim saçlarımı döktü deseydin,savunman doğru olucaktı...

madem döküyo sen uygulama madem.:lepi:

kontess saçların çok güzel :)
Maşallah bide :)
Bende şampuanıma sarımsak rendeleyip koydum 6 tane ve hiç kokusu yok
Yeni başladık bakalım ,umarım en yakın zamanda gürleşir saçlarım
Sinamekili kürü ise yapmak inan çok zoruma gidiyor
Tembelin tekiyimdir ben zaten :)

bu karışım döküyor cümlesi sanki herkesin saçını döküyormuş anlamını taşır.benim saçlarımı döktü deseydin,savunman doğru olucaktı...

madem döküyo sen uygulama madem.:lepi:

Bence hiic o anlami tasimaz BENIM saclarimi doktu bu karisim (arada virgul yok diikkat) haberiniz olsun sizinkinide dokebilir anlaminda yazilmistir..

aman neyse ne ya sagol tavsiyen icin ozgur irdaye sahibim coksukur..neyse en azindan siteye uye olmamda senin payin var 1 cumle yazmak icin on tane format gecip uye oldum..kolay glsin bol yazismalarşakkıdı

evet kurabıyecıgımde baslamıs sarımsaklıya
hadı bakalım
banada sınamekı kolay gelmişti

bende başlamak istiyorum.bugün gidemedim çarşıya.ama başlayınca gelişmeleri yazıcam inş.faydası olur inş da dua ederim kız sana.. boshayallersmile faydası olmazsada ederim ya nolcak dimi.paylaşmışsın ya.sağolasın... opuyorumnanaktan

bende epeydir yapmıyodum dedim yapayım yapmışken de evigen alır onu da katarım dedim.ama evigen yok...kızlar ben evigen arıyorum..bemiks de zor bulunomuş...naptınız ya kuruttunuz mu

saol kuşummm:kedi:
aa fısfıslı şişe kullan hiç de zor gelmess

inş faydası olur canımmm
mutlaka değişim olcaktır,inanıyorummmhihoyyyt

uzun zamandır aradığım topikmiş meğer :) yaklaşık 1 saattir soluksuz inceledim hemen yapma kararı aldım paylaşımda bulunan herkese de çok teşekkürr ediyorum :)

ohaaaaaaa kontess o uzunluk ne laa:asigim:
harika olmus rapunzelimmmm rengide cok sevdim hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…