benimkini dökmüyor,bu da saç yapısı ile ilgili bir durum,lütfen yanlış yönlendirmeyelim insanları
saol canımm:kedi:
aşkım da beendi şuanda cam dan gösterdim,ışıktaki parlak rengi süper dedi eh artk sindi içime kaydirigubbakcemile5
benim normalde hayatta sacim dokulmez ama bu karisim cok dokuyo haberiniz olsun..
bide kocam yanimda yatmicak kokudansenağlama
benim dokulmedi demissin al benimki dokuldu o zaman sende beni yalnis yonlendiriyosun..benim diye basladigima gore kisisel olarak soylenmis bisey..herkez fikrini yazar uygulamak isteyen uygular..kimsede yonderilimis olmaz..
şekerım işte para almadan yapar zaten
bu karışım döküyor cümlesi sanki herkesin saçını döküyormuş anlamını taşır.benim saçlarımı döktü deseydin,savunman doğru olucaktı...
madem döküyo sen uygulama madem.:lepi:
kontess saçların çok güzel :)
Maşallah bide :)
Bende şampuanıma sarımsak rendeleyip koydum 6 tane ve hiç kokusu yok
Yeni başladık bakalım ,umarım en yakın zamanda gürleşir saçlarım
Sinamekili kürü ise yapmak inan çok zoruma gidiyor
Tembelin tekiyimdir ben zaten :)
aşkım da beendi şuanda cam dan gösterdim,ışıktaki parlak rengi süper dedi eh artk sindi içime kaydirigubbakcemile5
kontess saçların çok güzel :)
Maşallah bide :)
Bende şampuanıma sarımsak rendeleyip koydum 6 tane ve hiç kokusu yok
Yeni başladık bakalım ,umarım en yakın zamanda gürleşir saçlarım
Sinamekili kürü ise yapmak inan çok zoruma gidiyor
Tembelin tekiyimdir ben zaten :)
hmm.. iyi bari..beğenmesi güzel. yakışmış tabi beğenmesi normal.. kaydirigubbakcemile5
bende başlamak istiyorum.bugün gidemedim çarşıya.ama başlayınca gelişmeleri yazıcam inş.faydası olur inş da dua ederim kız sana.. boshayallersmile faydası olmazsada ederim ya nolcak dimi.paylaşmışsın ya.sağolasın... opuyorumnanaktan
ohaaaaaaa kontess o uzunluk ne laa:asigim:
harika olmus rapunzelimmmm rengide cok sevdim hihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?