canlar yarın saç boyatıcam
akmadan önceki rengimi istiyorum yine,yani şu ;
sizce nasıl?
heee o zaman boşver kuşumm,sağlık hepsinden önemli
geçmiş olsunnopuyorumnanaktan tamamen iyileşince süsleşirsinndelikafadulden
oowww yeaaa:lepi:
ya bende bi ara sarı kullandım..aama bi yıl kadar..sonra sıkıldım..şimdi kimi böyle daha ii diyo kimi eski halin ..:) benim için radikal bi değişiklik olduğu için herkes şaşırmıştı. akannehir şimdi koyu kullanıyorm ama dediğin gibi aktıkça alttan gelio sarı sarı..(bak barda bunu da söyle rock şeklinde orjinal durur delikafadulden )
çok güzel bi renk bu hangi renk bu kontesimm
süper bi renk bu daha önce de sölemiştim. kesinlikle bu renk:dance:
dore altın kahve kuşummdelikafadulden
kkontess Fotoğraflarından kullandığın kürün ve şampuanın baya etkili olduğunu gördüm ama sinamekinin saç döktüğünü de duydum. uzun süredir kullanıyosan eğer tavsiye eder misin ve saçların nasıl şuan istediğin saçlara kavuşabildin mi :) ben saçımı boyadıktan sonra çok pişman oldum ve boyanın gitmesi için uğraşıyorum :çok üzgünüm:tabi uzaması gerekiyo hazirana kadar sence göz hizamda olan boyalar bu bakımla nereye kadar gelir?
Mesajıma cevap verirsen çok sevinirim :)
kizlar sarimsakli sampuani sacinizda tutuyormusunuz biraz sac diplerine masaj yaparak yoksa normal sampuanlar gibi yapip hemen yikiyormusunuz?
akmış hali bile güzell bende açık rengi beğeniyorum ama boyayacağın renk de güzel canımzemuszemus
renkı cok guzel ve parlak sekerım
eger begenmedıysen bır kat koyusunu yapar tanıdık degılmı kuaforun
bence çok hoş bir renk.. çok sağlıklı duruyor saçların göründüğü kadarıyla.bayaa uzun maşallah.. olumunekankayizsmile
tanıdık da ev ile papaz olcam bi kez daha para bayarsam sempatiksalakcinni
saç uzun olunca,fiyat artıyo
boya+fönde bile fenalık geldi insnlara,hissettm sempatiksalakcinni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?