Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

hehehehe :içelim: saruu saruuu-tatlicadiarzu-

kkontess Fotoğraflarından kullandığın kürün ve şampuanın baya etkili olduğunu gördüm ama sinamekinin saç döktüğünü de duydum. uzun süredir kullanıyosan eğer tavsiye eder misin ve saçların nasıl şuan istediğin saçlara kavuşabildin mi :) ben saçımı boyadıktan sonra çok pişman oldum ve boyanın gitmesi için uğraşıyorum :çok üzgünüm:tabi uzaması gerekiyo hazirana kadar sence göz hizamda olan boyalar bu bakımla nereye kadar gelir?
Mesajıma cevap verirsen çok sevinirim :)

Son düzenleme:

mrb canım hgolumunekankayizsmile
benim saçımı dökmedi sinameki.
memnunum,1sene oldu galiba ben kullanmaya başlayalı...
saçlarım istediğim gibi oldu sayılır çünkü daha uzamalarını istiyorum
düzenli olarak kırık aldırdığım için boydan kaybım oldu yoksa şimdiye çokdan totoyu görmüştükkaydirigubbakcemile
benim kaş hizamdaki kakülüm bir kaç ayda çenemi gördü ama seninkini bilemiyorum.
herkeste aynı etkiyi göstermiyor bu meret:gitme:

kizlar sarimsakli sampuani sacinizda tutuyormusunuz biraz sac diplerine masaj yaparak yoksa normal sampuanlar gibi yapip hemen yikiyormusunuz?

ya bişey sormak istiyorum bende başladım bu formüle kullandım ve gerçekten etki ediyor ama sizde de koku bıraktı mı yani ne biliyim sürdükten sonra sürekli koktu saçlarım özellikle ıslakken çok pis kokuyor bide fön çekerken kuaförde çok koktu utandım baya bıraktım uzun süredir yapmıyorum ama hala çok az geliyor sizde böyle birşey yaşadınız mı kokusu için ne yapmalıyım ?

istediğimden daha açık oldu saçlarım ama kafaya takmamaya çalışıyorum :1ninca:
nasıl sizce çok mu kötü oldular?

renkı cok guzel ve parlak sekerım
eger begenmedıysen bır kat koyusunu yapar tanıdık degılmı kuaforun

bence çok hoş bir renk.. çok sağlıklı duruyor saçların göründüğü kadarıyla.bayaa uzun maşallah.. olumunekankayizsmile

renkı cok guzel ve parlak sekerım
eger begenmedıysen bır kat koyusunu yapar tanıdık degılmı kuaforun

tanıdık da ev ile papaz olcam bi kez daha para bayarsam sempatiksalakcinni
saç uzun olunca,fiyat artıyo
boya+fönde bile fenalık geldi insnlara,hissettm sempatiksalakcinni

bence çok hoş bir renk.. çok sağlıklı duruyor saçların göründüğü kadarıyla.bayaa uzun maşallah.. olumunekankayizsmile

saol canımm:kedi:

aşkım da beendi şuanda cam dan gösterdim,ışıktaki parlak rengi süper dedi eh artk sindi içime kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…