Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

Ben bu renk tonlarına bayılıyorum ya. Bence Çok hoş. Aynı renkten sıkılmadıysan boya derim Daha acık tonları flnde güzel duruyo..Bu arada saçlarr süper yaa

Son düzenleme:
soru 1 ve tek :) kkontes kız türkü mü söylüyon yoksam sennnn :) gelelim kız nerde nerde saçları sallaya sallaya alkışlarız

Ben bu renk tonlarına bayılıyorum ya. Bence Çok hoş. Aynı renkten sıkılmadıysan boya derim Daha acık tonları flnde güzel duruyo..Bu arada saçlarr süper yaa

açık renk sevmiyorum kuşumm
2sene sarı takıldım ve resmen tiksindim
bu renge aşık olmuştum ama işte yazın aktı sarılarım çıktı yine
ondan boyatıcam
hatta bundaki altın kısmını azalttırabilirim bile,koyu saç çok seviyorum artıkkopuyorumnanaktan

Hangi renk bu cok güzel duruyor

ay çok sevindim aynı fikir olmamızaaalkisalkisalkis

kıyafet forumundan koşa koşa geldım şekerim burayaaabayanssulusmile

canım salmamamın nedeni bu arada burda söyliyem senin konu nassı olsa

ameliyat olmuştum işte ondan evdeyım canım ıstemıyıydı artık suslenmelıyım vaktı gelmiş
bayanssulusmilebayanssulusmile

kontess saçların çok güzel maşaallah canım ya..
bende çok uğraşıyorum saçlarımla.çok fazla dökülüyor saçlarım.ve de gür değil.cansız.sarımsaklı şampunı denedim ama çok kokuyordu ya.her yıkamada sanki.. eşimde rahatsız oluyordu bilmiyorumkismile sinamekili karışımı yapmadım.uzamasından ziyede sağlıklı ve gür olmasının istiyorum ya.. bemix falan almayı dünüyorum.şampuanıma koyarım.tek başına faydası olur mu acaba?
off güzel saçlarım olsun artık ya Rabbim ne olur.

aktardan sarımsaklı şampu alsana kuşum?onlar kokmuyormuş...
şampuana bemiks eklemedim ben hiç,faydası oluyor mu bilmiyorum.

heee o zaman boşver kuşumm,sağlık hepsinden önemli
geçmiş olsunnopuyorumnanaktan tamamen iyileşince süsleşirsinndelikafadulden

aktardan sarımsaklı şampu alsana kuşum?onlar kokmuyormuş...
şampuana bemiks eklemedim ben hiç,faydası oluyor mu bilmiyorum.

aktarda her aradığımı bulamıyorum ya ben.küçük bi aktar.belki vardır.yarın bi bakınıyım saçlarım için,eczaneden,aktardan neler alabilirim.. delikafaduldendelikafadulden sempatiksalakcinni

aktarda her aradığımı bulamıyorum ya ben.küçük bi aktar.belki vardır.yarın bi bakınıyım saçlarım için,eczaneden,aktardan neler alabilirim.. delikafaduldendelikafadulden sempatiksalakcinni

peki bakalımm bizle de paylaş bulduklarını opuyorumnanaktan

ay türkü hiç sevmem bilin mi rock söylüyordumm arkadaşımın barında:kedi:
oowww yeaaa :lepi:

ya bende bi ara sarı kullandım..aama bi yıl kadar..sonra sıkıldım..şimdi kimi böyle daha ii diyo kimi eski halin ..:) benim için radikal bi değişiklik olduğu için herkes şaşırmıştı. akannehir şimdi koyu kullanıyorm ama dediğin gibi aktıkça alttan gelio sarı sarı..(bak barda bunu da söyle rock şeklinde orjinal durur delikafadulden )

çok güzel bi renk bu hangi renk bu kontesimm

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…