soru 1 ve tek :) kkontes kız türkü mü söylüyon yoksam sennnn :) gelelim kız nerde nerde saçları sallaya sallaya alkışlarız
Ben bu renk tonlarına bayılıyorum ya. Bence Çok hoş. Aynı renkten sıkılmadıysan boya derim Daha acık tonları flnde güzel duruyo..Bu arada saçlarr süper yaa
açık renk sevmiyorum kuşumm
2sene sarı takıldım ve resmen tiksindim
bu renge aşık olmuştum ama işte yazın aktı sarılarım çıktı yine
ondan boyatıcam
hatta bundaki altın kısmını azalttırabilirim bile,koyu saç çok seviyorum artıkkopuyorumnanaktan
Hangi renk bu cok güzel duruyor
çok gusel renk sekeırm bence boyatabılırsın
cok parlak duruyor
ay çok sevindim aynı fikir olmamızaaalkisalkisalkis
aktardan sarımsaklı şampu alsana kuşum?onlar kokmuyormuş...kontess saçların çok güzel maşaallah canım ya..
bende çok uğraşıyorum saçlarımla.çok fazla dökülüyor saçlarım.ve de gür değil.cansız.sarımsaklı şampunı denedim ama çok kokuyordu ya.her yıkamada sanki.. eşimde rahatsız oluyordu bilmiyorumkismile sinamekili karışımı yapmadım.uzamasından ziyede sağlıklı ve gür olmasının istiyorum ya.. bemix falan almayı dünüyorum.şampuanıma koyarım.tek başına faydası olur mu acaba?
off güzel saçlarım olsun artık ya Rabbim ne olur.
kıyafet forumundan koşa koşa geldım şekerim burayaaabayanssulusmile
canım salmamamın nedeni bu arada burda söyliyem senin konu nassı olsa
ameliyat olmuştum işte ondan evdeyım canım ıstemıyıydı artık suslenmelıyım vaktı gelmişbayanssulusmilebayanssulusmile
rengi çok güzemiş bencede bu renk olsun canım
aktardan sarımsaklı şampu alsana kuşum?onlar kokmuyormuş...
şampuana bemiks eklemedim ben hiç,faydası oluyor mu bilmiyorum.
aktarda her aradığımı bulamıyorum ya ben.küçük bi aktar.belki vardır.yarın bi bakınıyım saçlarım için,eczaneden,aktardan neler alabilirim.. delikafaduldendelikafadulden sempatiksalakcinni
oowww yeaaaay türkü hiç sevmem bilin mirock söylüyordumm arkadaşımın barında:kedi:
açık renk sevmiyorum kuşumm
2sene sarı takıldım ve resmen tiksindim
bu renge aşık olmuştum ama işte yazın aktı sarılarım çıktı yine
ondan boyatıcam
hatta bundaki altın kısmını azalttırabilirim bile,koyu saç çok seviyorum artıkkopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?