Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

ya bişey sormak istiyorum bende başladım bu formüle kullandım ve gerçekten etki ediyor ama sizde de koku bıraktı mı yani ne biliyim sürdükten sonra sürekli koktu saçlarım özellikle ıslakken çok pis kokuyor bide fön çekerken kuaförde çok koktu utandım baya bıraktım uzun süredir yapmıyorum ama hala çok az geliyor sizde böyle birşey yaşadınız mı kokusu için ne yapmalıyım ? kızlar 2. soruşum bişey söyleseniz =( .....

gliss saç spreyi kullanabilirsin.
ben hiç rahatsız olmadım kokusundan,kimseden de uyarı almadımbilmiyorumkismile

kontes bu renk de güzel ama favorim ilkiydi. hatta bi gün kızıldan vazgeçersem (ki sanmıyorum) sebebi böle bu renk olur. bence bi dahaki sefere önceki rengine boyat kaydirigubbakcemile2

kontesimm çook güzel bu renk çok da yakışmış sana güle güle kullan tatlışımm opuyorumnanaktan
saçlarda harekaa bittim vee acayipppppp kıskandımmmm :jeyyar:

Son düzenleme:
ahh tatlışım ahh nerdeeee..
olmuyo valla naparsam 5. sinemaki uygulamm hem dökmeye başladı hm uzama yok bilmiyom valla ya çok üzülüomm senağlama

kontess sen rengini koyulaştırdın mı
ben eski rengine hasta sen gitmiş koyultmuşsunnn
ossun ama bu da yakışmış yawrum

bekletme süresini azalt bakalım
hem daha 5 uygulama nedir ki
çok yeni

ewet tatlım yeni de işte uzasın istiyorum.. milliet 1 ayda uzadı falan diyo kıskanıorummmmm :))
aslında 2 saat tutuyorumen fazla ama döksede umursamıyorum uzasındaa... önlerimi dökmesin yeter saçsız kalırım yoksammmm

yaa ben 6. uygulamadan sonraki hafta yapamadım bi türlü ara vermiş olayım dedim bu hafta da yapmadım ama hala bi uzama göremedim illa 8 kez mi uygulamak lazım

kendimi mi kandırıyorum bilmiyorum ama galiba saçlarım şu son günlerde uzamaya başladı

kızlar bugün saç bakım günümüz
unutmayın

tatlım merhaba bu topiği yenı keşfettım ve verdıgın sinamekılı kür daha yapmaya baslamadan cok hosuma gitti tavsıyelerın için teşekkur ederım.opuyorumnanaktan bemıksı aldım dıgerlerını de alıp hemen yapmaya baslıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…