tatlım merhaba bu topiği yenı keşfettım ve verdıgın sinamekılı kür daha yapmaya baslamadan cok hosuma gitti tavsıyelerın için teşekkur ederım.opuyorumnanaktan bemıksı aldım dıgerlerını de alıp hemen yapmaya baslıcam
Kontes saçlarını daha yeni gördüm süper olmuş ya yeni rengii bayıldımm resmenn :asigim:
1,5 AYDIR YAPIYORUMÇOK İYİ SONUÇLAR ALDIM AMA DÜN SAÇLARIMA KÜRÜ UYGULADIM YIKARKEN SAÇLARIMIN ÇOK KÖTÜ OLDUGUNU GÖRDÜM YANİ UZATTIGIM KADAR KIRIK VARDI 4 PARMAK FELAN BANYODAN ÇIKINCA SİNİRDEN WALLA AGLADIM ÇOK KIRIK VAR KESTİRMEKTE İSEMİYORUM EMEGİM GİDİCEK YAAÇok üzgünüm çoook:çok üzgünüm:
birr defa hatayaa düştüm bida asla o hataya düşmem imkansızz yaaadüzleştirici saçı mahvediyor yaa
cnm dzleştiricim var ama 1 yıldır saç uzatıcam die kullanmıyorum hiç ben son 3 yıldır saçımı kurutma makinesi ile hiçççç kurutmuorum ama ama şu zeytinyağı oayını denicem ayy dün gece gibiydi çokk agladım yaa :çok üzgünüm::çok üzgünüm:
en son 3 ay oluyo ama emegime üzüldüm çokk yaae niye kırılıyolar ki o zaman bilmiyorumkismile
en son ne zaman kestirdin?
birr defa hatayaa düştüm bida asla o hataya düşmem imkansızz yaaa
en son 3 ay oluyo ama emegime üzüldüm çokk yaa
nasıl yani neden kırılıyor ki peki :uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?