biraz bakım uyguluyum azda olsa dzelme olursa kestirmem ama düzelme olmazsa kestiriyim artık emegime az daha savaşıyım
rc ederim canımm hoş geldin aramızaolumunekankayizsmile
cnm kendin temizleyebilirsin o kırıkları ama şekil bozukluğu yapmadan tabii tutamlara ayır saçını tek tek temizle emeğinin boşa gitmesinden iyidir..
hosbulduk tatlım opuyorumnanaktan
henuz carsıya cıkıp alamadım malzemelrı. kpss grcem de iptal oaln egıtım bılmerıne 31 ekımdekı evde ders calsıyorum da bı turlu cıkıp alamadımmafoldumben
ben kürü 6 kez uygulayıp ara vemek zorunda kaldım. farketmediğini sanıyodum ama dün akşam 4 hafta önceki fotoğraflarla kıyaslayınca 2 cm kadar uzadığını farkettim. bu kısa gibi gelebilir ama benim için ciddi bir fark. yanisi kürü uygulamaya devam edicem inş bu kez 8e kadar devam edebilirim
Bugün sarımsaklı şampuanla yıkadım saçlarımı. Üstüne sinamekili badem yağlı bemiksli karışımı uyguladım üstüne dove şampuan ile yıkadım onun üstüne elseve ile yıkadım. Saçlarımın kokusu bir garip oldu. sempatiksalakcinni
Yarın Rapunzel olarak uyanmayı hayal ediyorum bu kadar bakımdan sonra delikafadulden
cnm kendin temizleyebilirsin o kırıkları ama şekil bozukluğu yapmadan tabii tutamlara ayır saçını tek tek temizle emeğinin boşa gitmesinden iyidir..
off bilmiyorum canım ya ilk kez mi mevsim değişiyo hiç olmazdı böle kafada saç yok zaten arkaları diilde önleri iice açılıcak diye korkuyorum
Bendede dökülme sorunu vardı.
Doktora gittim ketoral sampuan verdi.
İki üç haftadır onu kullanıyorum dökülme tamamen durmadı ama azaldı.
Herkez dökülme sorunundan sıkayetci.
Mevsimsel galibaabilmiyorumkismile
aa ben de eskiden kullanmıştım o şampuanı
kırmızılı bi kutusu var di mi?
ama ben başka şey için kullanmıştımbilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?