Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

biraz bakım uyguluyum azda olsa dzelme olursa kestirmem ama düzelme olmazsa kestiriyim artık emegime az daha savaşıyım

cnm kendin temizleyebilirsin o kırıkları ama şekil bozukluğu yapmadan tabii tutamlara ayır saçını tek tek temizle emeğinin boşa gitmesinden iyidir..

ben kürü 6 kez uygulayıp ara vemek zorunda kaldım. farketmediğini sanıyodum ama dün akşam 4 hafta önceki fotoğraflarla kıyaslayınca 2 cm kadar uzadığını farkettim. bu kısa gibi gelebilir ama benim için ciddi bir fark. yanisi kürü uygulamaya devam edicem inş bu kez 8e kadar devam edebilirim

hosbulduk tatlım opuyorumnanaktan

henuz carsıya cıkıp alamadım malzemelrı. kpss grcem de iptal oaln egıtım bılmerıne 31 ekımdekı evde ders calsıyorum da bı turlu cıkıp alamadımmafoldumben

olsun kuşumm ben de yapamadım bugün,badem yağım kalmamış:gitme:

işte bu olumunekankayizsmile işe yaramıyor diyip bırakmayın,uzuyor ama fark edemiyorsunuz derken bunu kastediyordum

Bugün sarımsaklı şampuanla yıkadım saçlarımı. Üstüne sinamekili badem yağlı bemiksli karışımı uyguladım üstüne dove şampuan ile yıkadım onun üstüne elseve ile yıkadım. Saçlarımın kokusu bir garip oldu. sempatiksalakcinni
Yarın Rapunzel olarak uyanmayı hayal ediyorum bu kadar bakımdan sonra delikafadulden

:roflol: keşke o kdr kolay olsaydı kuşummm

Son düzenleme:
şimdi banyo yaptım kızlar saçlarım yine çok dökldü nazarım değdi valla ya.. hiç bişi de yapmamıştım ama niye böle yapıyo yaa.. bnm saçlarım dölülmez diye diye dökülmeye başladılar kendi kendime nazar değdirdim ya
:çok üzgünüm:

off bilmiyorum canım ya ilk kez mi mevsim değişiyo hiç olmazdı böle kafada saç yok zaten arkaları diilde önleri iice açılıcak diye korkuyorum

Son düzenleme:
off bilmiyorum canım ya ilk kez mi mevsim değişiyo hiç olmazdı böle kafada saç yok zaten arkaları diilde önleri iice açılıcak diye korkuyorum

Bendede dökülme sorunu vardı.
Doktora gittim ketoral sampuan verdi.
İki üç haftadır onu kullanıyorum dökülme tamamen durmadı ama azaldı.
Herkez dökülme sorunundan sıkayetci.
Mevsimsel galibaabilmiyorumkismile

aa ben de eskiden kullanmıştım o şampuanı
kırmızılı bi kutusu var di mi?
ama ben başka şey için kullanmıştımbilmiyorumkismile

bugün yine zamanım olmadığı için yapamadım sinameki
saç bakım maskemi kullandım
yarın sabah ilk iş sinameki yapıcam inş

bşy sorcam arkdlar şimdi bn 5.kürümü yapcam ama bugündü o pazar günleri yapıyodum bide düzenli yapıyorum bu kürü bugün yapamadım zamanım olmadı acaba yrn akşammı yapayım yoksa haftaya pazar günümü yapayım sizce ???

aa ben de eskiden kullanmıştım o şampuanı
kırmızılı bi kutusu var di mi?
ama ben başka şey için kullanmıştımbilmiyorumkismile

Evet kırmızı a.s
İşe yarıyor gibi
Tüm saç sorunları icin galibabilmiyorumkismile
Kuzenimde saç derisindeki yaralar icin kullanmıştı faydasini görmüştü
Saci sertlestiriyor çok dolastiriyor tararken cok zorlanıyorum:1closedeyes:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…