Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

kkontess maşallah saçların süper hem boyu hem rengi. özellikle rengine bayıldım. hangi renk oluyor bu? benim saçlarım röfleli acaba üzerine bu tonu tutturabilir miyim?

ilk sayfadaki 2. fotoyu görmüşsündünr.dore altın kahveydi o.bu da onun yazın akmış,altından oryallerimin çıkmış hali =)
teşekkür ederim.

kontess masallh cnm ya saçların hem güzel hem sağlıklı görüor.darısı basımızaa insaşşh:))

ay ya bi uzasa saçlarım başka bişi istemiyorum yarın eksilen malzemeleri alıp yapıcam bakalım

bnm saçlarımıda kuaför çok kısa kesti ensemi bile kapatmıyor nerdeyse

3 haftadır sinamekili kürü uyguluyorum. Gözle görülür farka inanamadım. Sevgilim bile senin saçların uzadı diyor
ayrıca sarımsaklı şampuanı da yaptım.. onu da kullanıyorum dökülmem belirgin derecede azaldı. aslına bakarsanız bu tür şeylerin işe yarayacağına pek inanmazdım ama şaşırdım valla..

çooook teiekkür ederim kkontes bebeeeemm

ben de baslamak istiyorum bu iki küre de,sinamekili kürün icine bephantene ampul,badem yağı,susam yağı,zeytinyağı filan da koysak ii olur mu ne dersinz kızlar..

ben de baslamak istiyorum bu iki küre de,sinamekili kürün icine bephantene ampul,badem yağı,susam yağı,zeytinyağı filan da koysak ii olur mu ne dersinz kızlar..

bence kkontes arkadaşın verdiği tarifi uygula canım ilk önce. bi yerde okumuştm çok şey karştrmakta iyi değilmişş .. herşeyi karıştrnca etki tepki olup fayda etceği yerde zarar ederse bide .d .d

Son düzenleyen: Moderatör:

rica ederim canım

bence de bilmediğimiz şeyleri kafamıza göre karıştırmayalım arkadaşlar
elimizde işe yaradığı kanıtlanan bi kür var zaten
ayda 1 cm uzayan saçı,ayda 3-4 cm'e çıkarıyoruz daha da abartmanın lüzumu yok
doğamıza fazla müdahale etmeye gelmez

benimde sinemakiye başlayalı 5. haftam artık uzun olan saçlarım çok daha sağlıklı olmaya başladı hemde nasılsa hızlı uzayor diye babama uçlarınıda kestirdim çok daha güzeller en yakın zamanda son halinin resmini koyucam arkadaşlar öpüyorum herkesi

kontesim asçların süper olmuş yahuuuuu bayıldımmmm
darısı başıma sonunda bu pazar ben de başlıyorum malzemeler hazır ama yapıcak adam yok artık başlayım sşu saçları uzatayım ben de :)

kontesim asçların süper olmuş yahuuuuu bayıldımmmm
darısı başıma sonunda bu pazar ben de başlıyorum malzemeler hazır ama yapıcak adam yok artık başlayım sşu saçları uzatayım ben de :)

kız,arkadaşın alıntıladığı foto taaaaa yazınki hali
şimdi daha uzunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…