as cnm hgselam arkadaşlar hepinize özelliklede kkontess arkadaşım sna(içimizde en tecrübeli sen olduğum için) bi sorum war bnm saçlarım şuan omuz hizamın 1 2 parmak altında ama bn hızlı bi şekilde uzamasını istiyorum iki haftadır kürü uyguluorum ancak bi düzenli yapamadım ilk hafta pazar ikinci hafta çok çalışığım ewe gelir gelmez uyuduğum için pazar yapamadım pazartesi ve salıda yapamadım ama çarşamba yaptım sorum şu bundan snra sizce nasıl bi düzende we ne sıklıkta yapmalıyım kürü????hatta şöyle söleyeyim çok hızlı uzamasını istiorum hergün yapsam bi zararı olurmu???
Mükemmel durumdalar saçların ..
Ben de istiyorum ama böyle ...
Sadece Aycangülün verdiği tarihlerde yapıyorum bakımı ama düzenli mi yapsam ki ?
Sen ne dersin?
walla canlar ben o topiği keşfettiğimden beri (ki bu haziran ayı oluyor) sadece özel tarihlerde yapıyorum bakımımı.kontesciğim ben eylül 15de başlamıştım 9 hafta düzenli uyguladım yani en son kürümü kasım 10da yaptım.şu an dinlendiriyorm aralık 15de tekrar başlasam mı yoksa senin gibi sadece saç bakım günlerinde mi yapsam.saçlarım nerdeyse omuzlarıma geldi.sen kaç ay uyguladın düzenli olarak:78:
slm iki haftadır sinemeki kürünü yapıyorum.. bide komilinin zytinyağlı ballı şampuanını aldım içine sarımsak koydum ancak çok dökülüyor. ne yapmam lazım ..sizce normal mibu
slm iki haftadır sinemeki kürünü yapıyorum.. bide komilinin zytinyağlı ballı şampuanını aldım içine sarımsak koydum ancak çok dökülüyor. ne yapmam lazım ..sizce normal mibu
yeni konu açtım
bi bakıverin hele
hayırlı olsun kontesım konu baslıgın ne
kontes maşallah çok güzel saçların var
benim de uzamıştı baya kestirdim ama istediğim çok gitti yaa
ilk başta sallamadım ama şimdi üzülüyom
bu kürü yapmaya başlıcam ilk fırsatta
yeni açtığım konu sayım 2 ye çıktı
asla yapmam dedikleriniz-bunları nereden bulablirim
as cnm hg
her gün yaparsan saçın kalmaz bence.en basidi diplerini tıkarsın + vitaminler yağlar fazla gelir saça.
http://www.kadinlarkulubu.com/sac-u...akim-yapiyor-sonuc-alamiyoruziste-cevabi.html
şu topikteki ilk mesajı oku,her ay güncelleme yapılıyor orda.
şuan kasım ayı için saç bakım günleri yazıyor ,bugün ve yarın son günler.
sonra aralık ayının bakım günlerini yazıcak aycangül arkadaşımız
ben hep ordaki tarihlere göre yapıyorum artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?