Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

selam arkadaşlar hepinize özelliklede kkontess arkadaşım sna(içimizde en tecrübeli sen olduğum için) bi sorum war bnm saçlarım şuan omuz hizamın 1 2 parmak altında ama bn hızlı bi şekilde uzamasını istiyorum iki haftadır kürü uyguluorum ancak bi düzenli yapamadım ilk hafta pazar ikinci hafta çok çalışığım ewe gelir gelmez uyuduğum için pazar yapamadım pazartesi ve salıda yapamadım ama çarşamba yaptım sorum şu bundan snra sizce nasıl bi düzende we ne sıklıkta yapmalıyım kürü????hatta şöyle söleyeyim çok hızlı uzamasını istiorum hergün yapsam bi zararı olurmu???

as cnm hg
her gün yaparsan saçın kalmaz bence.en basidi diplerini tıkarsın + vitaminler yağlar fazla gelir saça.
http://www.kadinlarkulubu.com/sac-u...akim-yapiyor-sonuc-alamiyoruziste-cevabi.html
şu topikteki ilk mesajı oku,her ay güncelleme yapılıyor orda.
şuan kasım ayı için saç bakım günleri yazıyor ,bugün ve yarın son günler.
sonra aralık ayının bakım günlerini yazıcak aycangül arkadaşımız
ben hep ordaki tarihlere göre yapıyorum artık

kontesciğim ben eylül 15de başlamıştım 9 hafta düzenli uyguladım yani en son kürümü kasım 10da yaptım.şu an dinlendiriyorm aralık 15de tekrar başlasam mı yoksa senin gibi sadece saç bakım günlerinde mi yapsam.saçlarım nerdeyse omuzlarıma geldi.sen kaç ay uyguladın düzenli olarak:78:

Mükemmel durumdalar saçların ..
Ben de istiyorum ama böyle ...
Sadece Aycangülün verdiği tarihlerde yapıyorum bakımı ama düzenli mi yapsam ki ?
Sen ne dersin?
walla canlar ben o topiği keşfettiğimden beri (ki bu haziran ayı oluyor) sadece özel tarihlerde yapıyorum bakımımı.
böyle daha da rahat ettim,uzama da var

ya benim saçlarm çok kısaa ne kadar zamanda uzarlar seninki kadr olmaları imkansz zaten çok üzülüyorum çok

slm kızlar bilgisayar bozuk bakamıyorum pek fazla..saçlarım inanılmaz dökülüyodu..geçenlerde okudum silikonlu şampuanlar zarar verityormuş bende silikonsz die hacı şakır zeytinyağlı aldım 2 kere yıkadım arındırıcı şampuan...dökülmem durdu tavsiye ederim
bide mayalı su var..çok güzel yapıyo..deneyin kaybınız olmaz..

slm iki haftadır sinemeki kürünü yapıyorum.. bide komilinin zytinyağlı ballı şampuanını aldım içine sarımsak koydum ancak çok dökülüyor. ne yapmam lazım ..sizce normal mibu

Son düzenleme:
slm iki haftadır sinemeki kürünü yapıyorum.. bide komilinin zytinyağlı ballı şampuanını aldım içine sarımsak koydum ancak çok dökülüyor. ne yapmam lazım ..sizce normal mibu

sampuanından da kaynaklı olabılr bence ben kuru yaparken sarımsaklı sampuan kullanıyorum kure ara verdıkten sonra zeytın yaglı sampuan kullanıyorum cok yaglanmasın dıye hem de yıkaması zor oluyor.

kontes maşallah çok güzel saçların var
benim de uzamıştı baya kestirdim ama istediğim çok gitti yaa
ilk başta sallamadım ama şimdi üzülüyom
bu kürü yapmaya başlıcam ilk fırsatta

sütte kaynatıp da yaptığım sarımsaklı şampuanım kokmadığı için kendimi acayip hissediyorm
normal şampu ile yıkıyormuşum gbi geliyoo:18:

Son düzenleme:

çok saol cnm bnde bi bakayım ona göre yaparım artık tkrr tşkr...

acilen denemeliyim omzuma çıktı saçlarım =(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…