Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

Bu arada ben 8 kür yaptim uzama olmamisti malesef
belki bi ümit eger biraktigim arada uzarsa tekrar baslarim bi ay sonra falan ama uzamasa baslamam elveda s+b+b.y üclusu

ben de bugün bemiks ve sinameki alayım ben de başlayacağım
kırıklarımı aldırmak için gittim kuaföre,belimde olan saçlarımı neredeyse 15 cm kısaltmış çok üzüldüm:85:
umarım kısa sürede eski haline döner saçlarım of of:85:

Son düzenleme:

15 santım mı
o kuafor nasıl bır kesım fetişistiymiş öyle

bana da 8 martta öyle yapmıştı kuaförüm
3ay sürdü toparlamam
hayırlı olsun ne diyeyim

ayyyy çok üzüldümm valla yha nazarım mı deydi ne
ben olsan fururum o kuaförüü
hepsi saf herhal bunların yhaa
geçmiş olsun tatlım ne diim artık uzar inş en kısa zamndaa..

Son düzenleme:
benimde saçlarım ince telli ve kolay kolay uzamıyo gördüğümde hemen demek istedim ve sinemakili kürü karışımı saçıma sürdüğümde saçlarım çok döküldü bide duşta yıkarken bi ton saç çıktı 3 hafta denedim ama ben bi faydasını görmedim ve saçlarım azaldı artık yapmıyorum sizde dikkatedin hersaç yapısı farklı kızlar

kızlar bgn de bakım günü
abartmamak adına bgn sinameki yapmıycam
amway saç bakım maskemden kullanayım diyorum bakalım
ay 4-5 gündür saçla uğraşmaktan da sıkıldım haaa
yıka-tara-kurut puf

kafamda sinamekili kür var.. ama ben bemix yerine evde bephantene ve evigen vardı onları kullanıcam bitene kadar.. şampuanıma da sarımsak koydum ama rezalet kokuyo nası yıkayacam onla bilemiyorum

Son düzenleme:
arkadaşlar siz bu karışımı sürdükten sonra başınıza birşey takıyor musunz? ben yaptıktan sonra saçlarımı tepeden toplayıp öyle bekliyorum

ay şu an kafamda sinameki
yanlz badem yağımla bemiksim bitti bende sadece sinameki sürdüm bayram dönüşü alıcm inş.

Dün annem saçlarının dipleri simsiyah duruyor.Uzuyor mu diye sordu.Bugün bir arkadaşım da senin saçların ne çabuk uzuyor öyle boyatalı ne oldu daha dedi.Arkadaşlar ben başlarda neden uzamıyor diye çok sinirleniyordum.Ama artık fark edilir şekilde uzuyor.Bence pes etmeyin.Benim saçlarım önce de uzuyordu ama çok yavaştı.Ara verdikten sonra epey fark etti.Hatta bir defa daha yapıp bırakmayı bile düşünüyorum.Çünkü sadece bir bemiksim kaldı.Üşenmezsem devam ederim ama kış geliyor ve benim sinüzitim var.

kızlar bgn de bakım günü
abartmamak adına bgn sinameki yapmıycam
amway saç bakım maskemden kullanayım diyorum bakalım
ay 4-5 gündür saçla uğraşmaktan da sıkıldım haaa
yıka-tara-kurut puf

:90::90::90::90: aynen bende senin gibi dü$ünüyorum üst üste ugra$inca zor geliyor insana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…