Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

kızlar sızler glıss ın hangı spreyınden kullanıyorsunuz
pembe ve sarı olanı vardı sankı
sacı yaglandırıyor mu o spreyler
guzel kou harıcınde ıse yarıyor mu bakıma felan

yağlandırmıyo
güzel koku + kolay tarama konusunda işe yarıyo
bakım konusunda faydasını görmedim

ben pembesini kullanıorum güzel kokuyor.yağlandırmıorda ama diplerine sıkma zaten sadece suçlarına..az kaldı benm biitikten sonra başka bişe denicem

boyalı mıydı canım saçların
benimde açıldı çünkü baya akıyo boya
yok bitanem boya değil ki :) ya aslında çok hoş oluyo ama okulda yasak boya sanıyolar onlara nerden anlatcam kkontes ablişimin önerdiği kür sonucunda olduğunu :):) ya güzeller bide bişe sorcam kuaför kahküllerim çok kısa ve istediğim biçimde kesmedi çok kıl oldum bu kürü atıyorum haftanın 7 günü uygulasam 7 cm uzar mı yada 5 cm flan

Son düzenleme:
şekerler ya sinamekili kürü benim saçımın rengini açtı :)
enemmm süper darısı başımaaa :)
boyalı mıydı canım saçların
benimde açıldı çünkü baya akıyo boya
benim röfleli bakalım benim saçlar ne olucak :)

canım bunu daha öncede sordular kontesimde cevaplamıştı malum herşeyin fazlası zarar haftada bir yap bence birazcık sabret :)))

ben de bu kürü dün yaptım sonuç saçlarımda hala bemiks kokusu :)))) birde acayip dipleri kaşınıyor yaww
güzel etkisi saçlarım yumuşacık saldılar kendilerini pek hoşuma gitti fön çektiremedim havada yağmur havası artık başka zamana
bakalım benim saçlarda gelişmeler nasıl olcak :)

evet şeker bende çok kaşıntı oldu :) heralde badem yağından
neyse hayırlısıinşallah seninde saçların uzar şeker :)

ben de ilk kürü yaptım ama yarım yamalak oldu biraz malzemelerin yarısı yoktu elimde :)
bi de aktar bana papatya tavsiye etti beraber kaynattım sinamekiyle.. dedi ki en son durularken maydonozla papatyayı kaynat ılıt onla durula, bakım yapıomuş, saçları besliomuş :)

oyşş çok attın ama sen
her gün yapılmaz kii :18:
bi de sana kötü bi haber vereyim
neden bilmiyorum ama öndeki saçlar (kakül vb) arkadakilere kıyasla daha geç uzuyor

eneee yimek yapmış maydonoz filan

kontes meraba:))

nezamndır başladım başlıcam anca kısmet bugüneymiş bütün malzemeleri toparladım ama ben bemiks yerine bepanthen ampülü almışım onun bi faydası olur mu

bu arada uğraşan herkese kolay gelsinn:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…