- 2 Haziran 2008
- 5.431
- 1.273
- 173
kontes bişi sorcam sarımsaklı şampuanı yapmayıp bemiksli karışımı yapsam sadece daha mı geç etkisi olur uzamada ..
kızlar sızler glıss ın hangı spreyınden kullanıyorsunuz
pembe ve sarı olanı vardı sankı
sacı yaglandırıyor mu o spreyler
guzel kou harıcınde ıse yarıyor mu bakıma felan
kızlar sızler glıss ın hangı spreyınden kullanıyorsunuz
pembe ve sarı olanı vardı sankı
sacı yaglandırıyor mu o spreyler
guzel kou harıcınde ıse yarıyor mu bakıma felan
ben sütü eklemedim
süzdüm yani
şekerler ya sinamekili kürü benim saçımın rengini açtı :)
yok bitanem boya değil ki :) ya aslında çok hoş oluyo ama okulda yasak boya sanıyolar onlara nerden anlatcam kkontes ablişimin önerdiği kür sonucunda olduğunu :):) ya güzeller bide bişe sorcam kuaför kahküllerim çok kısa ve istediğim biçimde kesmedi çok kıl oldum bu kürü atıyorum haftanın 7 günü uygulasam 7 cm uzar mı yada 5 cm flanboyalı mıydı canım saçların
benimde açıldı çünkü baya akıyo boya
enemmm süper darısı başımaaa :)şekerler ya sinamekili kürü benim saçımın rengini açtı :)
benim röfleli bakalım benim saçlar ne olucak :)boyalı mıydı canım saçların
benimde açıldı çünkü baya akıyo boya
yok bitanem boya değil ki :) ya aslında çok hoş oluyo ama okulda yasak boya sanıyolar onlara nerden anlatcam kkontes ablişimin önerdiği kür sonucunda olduğunu :):) ya güzeller bide bişe sorcam kuaför kahküllerim çok kısa ve istediğim biçimde kesmedi çok kıl oldum bu kürü atıyorum haftanın 7 günü uygulasam 7 cm uzar mı yada 5 cm flan
enemmm süper darısı başımaaa :)
benim röfleli bakalım benim saçlar ne olucak :)
canım bunu daha öncede sordular kontesimde cevaplamıştı malum herşeyin fazlası zarar haftada bir yap bence birazcık sabret :)))
uff abla sinir oldum :)
ben de bu kürü dün yaptım sonuç saçlarımda hala bemiks kokusu :)))) birde acayip dipleri kaşınıyor yaww
güzel etkisi saçlarım yumuşacık saldılar kendilerini pek hoşuma gitti fön çektiremedimhavada yağmur havası artık başka zamana
bakalım benim saçlarda gelişmeler nasıl olcak :)
lacrimacım çok karıştırmasaydın canım etki tepki meselesi :))))
sende hangı rengı var kontescım
yok bitanem boya değil ki :) ya aslında çok hoş oluyo ama okulda yasak boya sanıyolar onlara nerden anlatcam kkontes ablişimin önerdiği kür sonucunda olduğunu :):) ya güzeller bide bişe sorcam kuaför kahküllerim çok kısa ve istediğim biçimde kesmedi çok kıl oldum bu kürü atıyorum haftanın 7 günü uygulasam 7 cm uzar mı yada 5 cm flan
ben de ilk kürü yaptım ama yarım yamalak oldu biraz malzemelerin yarısı yoktu elimde :)
bi de aktar bana papatya tavsiye etti beraber kaynattım sinamekiyle.. dedi ki en son durularken maydonozla papatyayı kaynat ılıt onla durula, bakım yapıomuş, saçları besliomuş :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?