şekerler ya sinamekili kürü benim saçımın rengini açtı :)
kkontess bu sinamekili tarif saç döküyormu?? birde bnm saçlarım ince telli dökülmede var saçlarımda ne yaparsam saçlarım gürleşir ?
Bende dün itibariyle başladım küre bugünde sarımsaklıarımı alıyor şampunuma katıyorum ..ohhhhhh ...birde bunu kirpik ve lkaşa deneyenler varsa önerilerini yazabilir mi ..
öptüm konttess. Oylarrr sanaaa balım kaymağım ....
canım bepanten onarıcıdırkızlar yha bn 8 defa uyguladım 2 hafta ara verdim ama pek uzama farkedemiyorumfoto da çektim 4. kürümle 2 hafta ara verdikten sonraki hali ama ikiside aynı gibi duruyo pc ye atınca koyacağım bide sizin fikirlerinizi almak istiyorum kızlar..?
bu arada 6 defa bemiks 2 defa da bepanten kullandım bepantenle de devam etsem olur mu.? dieri çok kokuyo.. sewgilim kullanma şunu diyo bende mecbur kullanmıyorum.. =)
ama sorun olmaz dimi..? sarımsaklı şamp. da başladım ama sarımsak kokmuyo sütte kaynattım bnede ondan normal şampuanla yıkıyomuş gibi geliyo ya, etki etmiyomuş gibi.:)
valla ben genelde boyle seylere ınanmam hıc de denemezdım, aktarcı adam cam terebentın onerdı abla yemın ederım sana haftada 1 cm uzıcak dedı buraya yazdım kızların cogu tahrıs edıyo soyle boyle dedı sac uzatmaz o dedı bende gıttım adama dedımkı bak amca ben manyagım saçımı da cetvelle olcerım bunu alıyorum sımdı 1 ay sonra gelıcem 3cm bıle uzamışsa paramı gerı ısterım dedım kı 3 4 lıra mı ne cam terebentın, adam da tamam dedı.
tam 1 ay oldu, ılk kestırdıgım gun resım cekmıştım sacımın durdugu boyu tespıt etmek ıcın.. dun aynı şeyı gıyıp aynı resmı bıda cektım, oncekı resımden de kerterız alarak ölçtüm. kızlar allah belamı versınkı 4cm uzamış hakkaten, amcaya gıttım bu sabah tesekkur ettım. benım saçlarım 4 ayda bıle 4cm uzamaz normalde ınanamıyorum su an..onu geçtım ınce tellı kabarık ve keçe gıbıdır, sacımın kalıtesı degıstı sac tıpım degısmış resmen 1 ayda.. saclarım ıpek gıbı kı 2gunde bı duzlestırıcı kullanırım ben 2 ayda 1 de boyarım. mucıze gıbı bışe oldu yanı. o yuzden tahrış fln yalan ya da bende olmadı, bende mucıze etkısı yarattı
sac tıpı benım gıbı olan herkese cam terebentınli sampuanla 2 gunde bı (kesnlıkle hergun degıl) dus onerıyorum. garantınız de benım
ya kontes oy attik ama bi kiz 5 bin kusur ona yetisemezsinki:26:
çam terebenti uzun vadede sakıncalı diye duymuştum bende bunudamı denesek acaba :)))))valla ben genelde boyle seylere ınanmam hıc de denemezdım, aktarcı adam cam terebentın onerdı abla yemın ederım sana haftada 1 cm uzıcak dedı buraya yazdım kızların cogu tahrıs edıyo soyle boyle dedı sac uzatmaz o dedı bende gıttım adama dedımkı bak amca ben manyagım saçımı da cetvelle olcerım bunu alıyorum sımdı 1 ay sonra gelıcem 3cm bıle uzamışsa paramı gerı ısterım dedım kı 3 4 lıra mı ne cam terebentın, adam da tamam dedı.
tam 1 ay oldu, ılk kestırdıgım gun resım cekmıştım sacımın durdugu boyu tespıt etmek ıcın.. dun aynı şeyı gıyıp aynı resmı bıda cektım, oncekı resımden de kerterız alarak ölçtüm. kızlar allah belamı versınkı 4cm uzamış hakkaten, amcaya gıttım bu sabah tesekkur ettım. benım saçlarım 4 ayda bıle 4cm uzamaz normalde ınanamıyorum su an..onu geçtım ınce tellı kabarık ve keçe gıbıdır, sacımın kalıtesı degıstı sac tıpım degısmış resmen 1 ayda.. saclarım ıpek gıbı kı 2gunde bı duzlestırıcı kullanırım ben 2 ayda 1 de boyarım. mucıze gıbı bışe oldu yanı. o yuzden tahrış fln yalan ya da bende olmadı, bende mucıze etkısı yarattı
sac tıpı benım gıbı olan herkese cam terebentınli sampuanla 2 gunde bı (kesnlıkle hergun degıl) dus onerıyorum. garantınız de benım
Üff bayılcam şimdi kokudan bu bemiks çok kötü kokuyor.
Ama yinede düzenli olarak yapıcam bu şeyi saçıma:/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?