Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

kizlar bugun 3. kurumu yaptim. normalde saclarim ayda 1 cm uzar. kure basladigimdan beri kesinlikle saclarim daha hizli uzuyor. haftada 1 cm diyemicem ama bugun itibariyle 2. haftam bitti ve 1,5 cm uzama var. belki yeni basladigim icindir. ben daha da hizlanacagini umuyorum

Bende dün itibariyle başladım küre bugünde sarımsaklıarımı alıyor şampunuma katıyorum ..ohhhhhh ...birde bunu kirpik ve lkaşa deneyenler varsa önerilerini yazabilir mi ..

öptüm konttess. Oylarrr sanaaa balım kaymağım ....

valla ben genelde boyle seylere ınanmam hıc de denemezdım, aktarcı adam cam terebentın onerdı abla yemın ederım sana haftada 1 cm uzıcak dedı buraya yazdım kızların cogu tahrıs edıyo soyle boyle dedı sac uzatmaz o dedı bende gıttım adama dedımkı bak amca ben manyagım saçımı da cetvelle olcerım bunu alıyorum sımdı 1 ay sonra gelıcem 3cm bıle uzamışsa paramı gerı ısterım dedım kı 3 4 lıra mı ne cam terebentın, adam da tamam dedı.

tam 1 ay oldu, ılk kestırdıgım gun resım cekmıştım sacımın durdugu boyu tespıt etmek ıcın.. dun aynı şeyı gıyıp aynı resmı bıda cektım, oncekı resımden de kerterız alarak ölçtüm. kızlar allah belamı versınkı 4cm uzamış hakkaten, amcaya gıttım bu sabah tesekkur ettım. benım saçlarım 4 ayda bıle 4cm uzamaz normalde ınanamıyorum su an..onu geçtım ınce tellı kabarık ve keçe gıbıdır, sacımın kalıtesı degıstı sac tıpım degısmış resmen 1 ayda.. saclarım ıpek gıbı kı 2gunde bı duzlestırıcı kullanırım ben 2 ayda 1 de boyarım. mucıze gıbı bışe oldu yanı. o yuzden tahrış fln yalan ya da bende olmadı, bende mucıze etkısı yarattı

sac tıpı benım gıbı olan herkese cam terebentınli sampuanla 2 gunde bı (kesnlıkle hergun degıl) dus onerıyorum. garantınız de benım

kkontess bu sinamekili tarif saç döküyormu?? birde bnm saçlarım ince telli dökülmede var saçlarımda ne yaparsam saçlarım gürleşir ?

kızlar yha bn 8 defa uyguladım 2 hafta ara verdim ama pek uzama farkedemiyorum foto da çektim 4. kürümle 2 hafta ara verdikten sonraki hali ama ikiside aynı gibi duruyo pc ye atınca koyacağım bide sizin fikirlerinizi almak istiyorum kızlar..?
bu arada 6 defa bemiks 2 defa da bepanten kullandım bepantenle de devam etsem olur mu.? dieri çok kokuyo.. sewgilim kullanma şunu diyo bende mecbur kullanmıyorum.. =)
ama sorun olmaz dimi..? sarımsaklı şamp. da başladım ama sarımsak kokmuyo sütte kaynattım bnede ondan normal şampuanla yıkıyomuş gibi geliyo ya, etki etmiyomuş gibi.:)

kkontess bu sinamekili tarif saç döküyormu?? birde bnm saçlarım ince telli dökülmede var saçlarımda ne yaparsam saçlarım gürleşir ?

sarımsaklı şampuan gürleştirir canım
sinamekili tarifte yağ olduğu için dökülme yapabilir ama bu kişiden kişiye değişiyor
denemeden bilemeyiz

ayy oya cidden çok ihtiyacım varrr :18:
kirpik kaşa denemedim ama deneyenlerden olumlu yorumlar okumuştum

canım bepanten onarıcıdır
bepanten krem gibi
bemiks b vitaminidir
uzaması için bemiks lazım
mantıken düşündüğümde bence aynı etkiyi vermez ama bilemiyorum

Üff bayılcam şimdi kokudan bu bemiks çok kötü kokuyor.
Ama yinede düzenli olarak yapıcam bu şeyi saçıma:/

ben kuru uygularken kaslarıma da parmaklarımla suruorm bıraz cnm ıı geldı gercekten de dokuluyordu bosluklar vardı sımdı dokulmuyor daha doldu:87:

Canım peki çam terebentini naısl uyguladın _?

kızlar feci halde konu dışına çıkıcam
affınıza sığınıyorum bu yüzden ama
şundan ne anladığınızı bana bi yazar msıınız
algı yeteneğim uçtu da 2 gündür

Yarışma iki farklı aşamadan oluşuyor. Arzu objesi ile birlikte kendi fotoğrafını siteye yükleyenler arasından yapılacak jüri oylamasında, her kategoriden bir kazanan seçilecek. 30 Kasım 2010 tarihinde yapılacak jüri oylaması sonucunda kazananlar Trendyol.com'dan 1000 TL değerinde hediye çeki kazanırken Vogue Ocak sayısında yer alacaklar.

Yarışmanın ikinci aşaması ise site ziyaretçilerinin oylaması ile devam edecek. 30 Kasım 2010'a kadar devam edecek olan yarışmada site ziyaretçileri beğendikleri katılımcıları oylayacaklar. Farklı kategorilerden en fazla oy alan stil sahipleri Trendyol.com'dan 1000TL'lik hediye çekinin sahibi olacak.

kontesim anladığım kadarıyla hem jüri oylaması hem halk oylaması olucakmış sen hızla devam et boşver bunları oylamaya devam

çam terebenti uzun vadede sakıncalı diye duymuştum bende bunudamı denesek acaba :)))))
Üff bayılcam şimdi kokudan bu bemiks çok kötü kokuyor.
Ama yinede düzenli olarak yapıcam bu şeyi saçıma:/

ben pazar günü yaptım ilk kürümü bugün banyo yaptım saçımı kuruturken hala kokuyordu ne meret şeymiş bu 1 hafta miğden bulandı yaa haftaya bol kokulu parfüm alcam valla

kontesim 2451.oyuda verdim oylerım devam ediyo senin kategoride 1.kim acabaaaa

magrentam benim kategorimde birinci benim
eğer her kategoriden bir kişi birinci seçilecekse (yani totalda 3 tane birinci olcaksa) benim sırt yere gelmez
2. ile aramda çok var çünkü.
ama tüm katılanlar içinde en çok oy alan 1. olcaksa, daha çok oy almam gerek.
anlamadığım olay bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…