ara versen daha iyi olur canım
bu tarz bitkisel kürler ara verilerek uygulanıyor hep
6.kürümü uyguladım ama 4.uygulamadan snra 2 cm uzama vardı daha da uzamıyo yardım edin bana
ilk uygulamada uzamasını ve dolgunlaşmasını mı bekliyordun anlamadım canım?
tabiki ilk uygulamada beklemiyorum ama 1,5 aydır uyguluyorum canım ben:) ilk uyguladığımda parlaklık olmuştu ama sonrakilerde ne uzaman e bir değişim bu süre zarfında. onu demek istedim
sarmısaklı şampuan kokmaz demi kullanan war mı kusura bakmayın çook uzun bi topik hepsine bakamadım yorumların.
bi ara sütte kaynatılan bi tarif okumuştum.. bu o mu acaaba sütte kaynatılınca koku kalmıyormuş..
sarmısaklı şampuan kokmaz demi kullanan war mı kusura bakmayın çook uzun bi topik hepsine bakamadım yorumların.
bi ara sütte kaynatılan bi tarif okumuştum.. bu o mu acaaba sütte kaynatılınca koku kalmıyormuş..
Epeydir takip ediyorum burayı, bugün bir selam vereyim dedim
Kontes tarifini harfiyen uyguluyorum hem sarmısaklı kürü hem de sinamekiyi...
Bu iki kürden sonra da saçlarım ellerimin arasından kayıp gidiyor, dökülme bırakın azalmayı sıfıra indi çok şükür sarmısak sayesinde...
Uzama için henüz çok erken, bu hafta sonu 3. kürümü uygulayacağım, yalnız dün diplerde gözle görülür bir şekilde minnak minnak saçlarımın çıktığını gördüm, umutluyum
Ben saçlarıma her banyodan sonra, sarımsaklı şampuandan sonra saçlarım ıslakken gliserin de uygulamaya başladım:)
E bu kadar bakıma süpürge bile canlanır yahuu benim saçlarım neden böyle inat ediyor, kime çekmiş acaba:)) inatçı:)
nasıl gaza geldiysem saç bakımıma önem veriyorum maş tü tütü bir de tırnak ve cilt bakımı da yapsam ne güzel olur:)
Kontes sivilce sorunun icin benzamycin kullandın mı hic?
kullandım canım
hala daha duruyor dolapta son kutu
ama ondan daha etkili bir şey bulduğum için papucu dama atıldı
alkol+aspirin karışımı...
hemen faydalanabilirmiyim nasıl yapıyosun canım :26:
eczanelerde alkol satılıyor canım, bi şişe ondan alıyorum ama %100 alkol değil
suyla karışmış hallerinden alıyorum (eczacı karıştırır ,oranlarını biliyorlar)
içine de 6 tane aspirini ezip ekliyorum
2-3 gün bekletiyorum oda sıcaklığında
sonra kullanılabilir halde geliyor
geceleri temizleme jeli ile yıkadıktan sonra yüzümü, pamukla sivilce üstlerine sürüyorum
bu kadar
kız senin ne orjinal yöntemlerin var bunuda denicem çok teşekkür ederim canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?