Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

sarmısaklı şampuan kokmaz demi kullanan war mı kusura bakmayın çook uzun bi topik hepsine bakamadım yorumların.
bi ara sütte kaynatılan bi tarif okumuştum.. bu o mu acaaba sütte kaynatılınca koku kalmıyormuş..

sütte kaynatırsan koku kalmıyor canım evet
ben o şekilde kullanıyorum

ben sütte kaynatmadan kullanıyorum ama koku yapmıyor. şampuanı avcuma dökerken keskince kokuyor ama yıkadıktan sonra ve kuruttuktan sonra asla koku gelmiyor bende.

Epeydir takip ediyorum burayı, bugün bir selam vereyim dedim
Kontes tarifini harfiyen uyguluyorum hem sarmısaklı kürü hem de sinamekiyi...
Bu iki kürden sonra da saçlarım ellerimin arasından kayıp gidiyor, dökülme bırakın azalmayı sıfıra indi çok şükür sarmısak sayesinde...
Uzama için henüz çok erken, bu hafta sonu 3. kürümü uygulayacağım, yalnız dün diplerde gözle görülür bir şekilde minnak minnak saçlarımın çıktığını gördüm, umutluyum

Son düzenleme:

as canım
senin adına çok sevindim

6.kürümü şuan itibariyle yapmış bulunuyorum 2 kürüm kaldı ara vermeye ha gayret

Ben saçlarıma her banyodan sonra, sarımsaklı şampuandan sonra saçlarım ıslakken gliserin de uygulamaya başladım:)

E bu kadar bakıma süpürge bile canlanır yahuu benim saçlarım neden böyle inat ediyor, kime çekmiş acaba:)) inatçı:)

nasıl gaza geldiysem saç bakımıma önem veriyorum maş tü tütü bir de tırnak ve cilt bakımı da yapsam ne güzel olur:)

valla neden öyle oluyr bilmiyorum canım ama saç konusunda bende acayip gaza geldmm valla :) ama ne tırnak ne cilt 0 bakmıyruum hiç galiba gaza gelmem lazım

ben ellerim için tbs un kenevirli el kremini kullanıyorum
bazen başka şeyler de sürdüğüm oluyor, çeşitli kremlerim var...
cilt bakımını asla aksatmamam gerekiyor çünkü aksatınca sivilceleniyorum
bi temizleme jeli bi tonik bi de yüz kremi kullansanız, dahasına gerek olmaz bence

Kontes sivilce sorunun icin benzamycin kullandın mı hic?

Kontes sivilce sorunun icin benzamycin kullandın mı hic?

kullandım canım
hala daha duruyor dolapta son kutu
ama ondan daha etkili bir şey bulduğum için pabucu dama atıldı
alkol+aspirin karışımı...
bende aktif sivilce 1-2 yi geçmiyor baya bir süredir (imex ile kendi kendimi tedavi ettim resmen)
günlük rutin bakımları yapıyorum,sivilce çıktığında da o karışımdan sürüyorum tonik gibi
2güne kalmadan kuruyorlar

Son düzenleme:
hemen faydalanabilirmiyim nasıl yapıyosun canım :26:

eczanelerde alkol satılıyor canım, bi şişe ondan alıyorum ama %100 alkol değil
suyla karışmış hallerinden alıyorum (eczacı karıştırır ,oranlarını biliyorlar)
içine de 6 tane aspirini ezip ekliyorum
2-3 gün bekletiyorum oda sıcaklığında
sonra kullanılabilir halde geliyor
geceleri temizleme jeli ile yıkadıktan sonra yüzümü, pamukla sivilce üstlerine sürüyorum
bu kadar

kız senin ne orjinal yöntemlerin var bunuda denicem çok teşekkür ederim canım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…