canım bende seni okuyup gaza geldim,3 aydır şampuanımın içine bemix,redoxan(bi arkadaş önerdi), e vigen ampul kırdım 3 er tane bunları kullanıyorum....
haftada 1 de fısfıslı bir kaba 1 er tane bu ampullerden kırıp ,içine hakiki zeytinyağı koyup önceden ısıttığım saç diplerime sıkıp,yediriyorum....
saçlarım resmen gürüldedi...çok memnunum...jerkes saçların acayip uzamış diyor ve çoookk bakımlı görünüyor...belime geldi artık saçlarım..daha uzamasın,bebeğim olcek...zor olurdüzenli uçlarından aldırırım..
beni gaza getirdiğin için teşekkür ederim tatlım..
acaba aynı anda turplu su yapsam birşey olurmu ki ?
ben bu formülü denediğimde saçlarım göğsümün 3 parmak üstündeydi 5 kez kullandım sarımsaklı şampuanla birlikte.baktım ki saçlarım 6 haftada (1 hafta ara vermiştim) resmen göğüs seviyemi aşmış. sonra yazın tamamen ara verdım.saçlarım çok kırıktı kötü duruyodu ekimin sonlarında yıne kestirdim.yine göğüsümün 2-3 parmak kadar yukarısında.ınanıyorum tekrar uzayacağına :) kontesscim çok teşekkür ederim sana tekrardan :)
Bende ilk kürü bu gün yaptım ,iyi gelecek sanırım.saçlarım pırıl pırıl ve yumuşacık oldu...paylaşımın için çok teşekkürler kontes...
canım bemiks b vitamini oda badem yagı gibi saclaro besliyor benim düsüncem sinameki otu sacın uzamasına yardımcı oluyor badem yagı ve bemiks de besliyor canlandırıyor sac dökülmesini önlüyr bemiks ayrıca sac bile cıkartıyor neden koymak istemiyorsun ki madem bakım yapmak icin o kadar ugrasıcaksın bitande bemiks atıver icine dahada faydalı olsun :)sarımsaklı şampuan : 400ml'Lik şampuanınıza 5-6 diş sarımsağı rendeleyerek elde edebilirsiniz.
sinamekili kür: 1tutam sinamekiyi yarım çay bardağı suda kaynatın,ılıyınca içine 1çorba kaşığı badem yağı ve 1 bemiks ampül ekleyin.saç diplerinize sürün.4-5saat bekleyin ve yıkayın.
rutin saç yıkamamı sarımsaklı şampuan ile yapıyorum,sonrasında da mis kokulu bir şampuan ile yıkıyorum ki sarımsak kokmasın.saçınızda boya yoksa durulama suyuna bir kaç damla sirke damlatarak(elma sirkesi) kokudan kurtulabilirsiniz.ya da gliss saç bakım spreylerini öneririm
sinamekili kürü ise haftada1 kez uyguluyorum.sinameki ve badem yağı aktardan,bemiks eczaneden alınıyor
CANIM YA BEN SACIMA BU KÜRÜ YAPMAK İSTİYORUM AMA SİNAMEKİNİN İÇİNE SADECE BADEM YAGI KOYSAM OLMAZMI AYNI ETKİYİ GÖSTERMEZ Mİ BEMİKS KOYMASAM
ya kontis abliş sana bişe sora bilir miym bebe yağı forumun bi yerinde görmüştümde kabaran saçlart için önermişlersdir. Bende cuma günü nivea nın bebe yağını aldım benim saçlarım çok dalgalı ve çok sık o yüzden saçımı yıkayınca kabarıyo düzleştirmekte her zaan olmuyo sence bi yararı olur mu beb yağın ben saçım kuruduktan sonra sürdüm bi faydasını göremedim. sence bunun için faydası olur mu bebe yağın yada nasıl kullanmalıyım ???
sarımsaklı şampuan : 400ml'Lik şampuanınıza 5-6 diş sarımsağı rendeleyerek elde edebilirsiniz.
sinamekili kür: 1tutam sinamekiyi yarım çay bardağı suda kaynatın,ılıyınca içine 1çorba kaşığı badem yağı ve 1 bemiks ampül ekleyin.saç diplerinize sürün.4-5saat bekleyin ve yıkayın.
rutin saç yıkamamı sarımsaklı şampuan ile yapıyorum,sonrasında da mis kokulu bir şampuan ile yıkıyorum ki sarımsak kokmasın.saçınızda boya yoksa durulama suyuna bir kaç damla sirke damlatarak(elma sirkesi) kokudan kurtulabilirsiniz.ya da gliss saç bakım spreylerini öneririm
sinamekili kürü ise haftada1 kez uyguluyorum.sinameki ve badem yağı aktardan,bemiks eczaneden alınıyor
CANIM YA BEN SACIMA BU KÜRÜ YAPMAK İSTİYORUM AMA SİNAMEKİNİN İÇİNE SADECE BADEM YAGI KOYSAM OLMAZMI AYNI ETKİYİ GÖSTERMEZ Mİ BEMİKS KOYMASAM
ablacım yani saçımın kabarmaması için yardımcı olur dimi )?ıslakken ya da nemliyken sürmeyi denesene canım
kuruyken sürünce yağlı yağlı durmuyor mu?
ablacım yani saçımın kabarmaması için yardımcı olur dimi )?
Canım benimde saçım kıvırcık senin ki gibi değildir belki ama ben salık bırakıyorum ve köpük kulllanıyorum şekillendirmek için yağ falan giç denemedim açıkçası :)
Ben de başlayacağım, saçlarımdaki kırıkları aldırdım malzemelerim de hazırama birkaç sorum olacak:
1. Sinamekiyi ne kadar süre kaynatmamız gerekiyor?
2. Karışımı sadece köklere mi uygulayacağız yoksa bütün saça mı?
3. Kaynayan sinemakinin yapraklarını süzüp suyuna katacağız değil mi diğer malzemeleri ?
Şimdiden çok teşekkür ederim.
ablacım yani saçımın kabarmaması için yardımcı olur dimi )?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?