hg canım
1. hani derler ya 1-2taşım diye ahanda o kadar
2.sadece köklere
3.evet
rica ederim
Teşekkür ederim tatlım, yaptım şimdi saçım ıslak bekliyorum bakalım. Birikip birikip damlıyor ensemden, çok gıcık... Gülü seven dikenine katlanır demişler. NapalımBu arada saç açık bekliyoruz değil mi? Daha bir saat oldu.
damlamaması için bone takabilir ya da streçle sarabilirsin. 5-6 saat bekletmen gerekiyor:)
Günaydın rapunzeller ve rapunzel adayları.ya benimki hiç damlamıyo diplere yediriyorum.sonra da topluyorum.bi yanlışlık mı var bu işte ne dersiniz?
bilmiyorum ki
bi dene bakalım:26:
benim saç kıvırcık değil,hiç anlamam kıvırcık saçın yapısından kabarıklılığından
ben de fısfısla saç diplerime iyice sıktıktan yedirdikten sonra bandanayla sarıyorum kafamıben 8 kez yaptım kürü, şu an 2 haftalık ara dönemindeyim, haftaya cuma yine başlıycam:87: ve samimi olmadığım insanlar bile durdurup "ya senin saçların ne kadar çok uzadı böyle nasıl oluyo yaaa" diyolar, çok seviniyorum ben de:81:
yok tatlım benimki de damlamıyor miktarı fazla mı yapıyor acaba o arkadaşlar...:26:
Günaydın rapunzeller ve rapunzel adayları.ya benimki hiç damlamıyo diplere yediriyorum.sonra da topluyorum.bi yanlışlık mı var bu işte ne dersiniz?
damlamaması için bone takabilir ya da streçle sarabilirsin. 5-6 saat bekletmen gerekiyor:)
yok tatlım benimki de damlamıyor miktarı fazla mı yapıyor acaba o arkadaşlar...:26:
Ben de bu iki kürü uyguluyorum ama ilk kürde cidden saçıma güzellik kattıysa da öyle kaldı. ne uzattı ne dolgunlaştırdı. kime sorsam senin saçların zaten güzel diyorlar gıcık oluyorum!!!
ama bir ay daha yapmaya devam edeceğim, bir ay sonunda 2,5 ayı tamamlayacağım ve hala etkisi yoksa o zaman bırakırım. şimdilik devam:) hem uzatmasa bile vitaminle besliyor sonuçta, mutlaka bir faydası olacağına inanıyorum....
saçlarım besleniyor, bakımlı oluyor oh oh:))
Teşekkür ederim tatlım, yaptım şimdi saçım ıslak bekliyorum bakalım. Birikip birikip damlıyor ensemden, çok gıcık... Gülü seven dikenine katlanır demişler. NapalımBu arada saç açık bekliyoruz değil mi? Daha bir saat oldu.
bir poşet ya da havluyla sarabilirsin canım,üşütme diye...
fısfıslı şişe ile uygula bence
o zaman damlamaz
ara versen daha iyi olur canımben yarn 4. kez uygulucam sinameki kürünü. siz 7 8 kez uygulamadan snra 2 hafta ara vermişsnz ben vermezsem bişey olrmu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?