Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

Ben de bu iki kürü uyguluyorum ama ilk kürde cidden saçıma güzellik kattıysa da öyle kaldı. ne uzattı ne dolgunlaştırdı. kime sorsam senin saçların zaten güzel diyorlar gıcık oluyorum!!!

ama bir ay daha yapmaya devam edeceğim, bir ay sonunda 2,5 ayı tamamlayacağım ve hala etkisi yoksa o zaman bırakırım. şimdilik devam:) hem uzatmasa bile vitaminle besliyor sonuçta, mutlaka bir faydası olacağına inanıyorum....

saçlarım besleniyor, bakımlı oluyor oh oh:))

hg canım
1. hani derler ya 1-2taşım diye ahanda o kadar
2.sadece köklere
3.evet
rica ederim

Teşekkür ederim tatlım, yaptım şimdi saçım ıslak bekliyorum bakalım. Birikip birikip damlıyor ensemden, çok gıcık... Gülü seven dikenine katlanır demişler. Napalım
Bu arada saç açık bekliyoruz değil mi? Daha bir saat oldu.

damlamaması için bone takabilir ya da streçle sarabilirsin. 5-6 saat bekletmen gerekiyor:)

ben de fısfısla saç diplerime iyice sıktıktan yedirdikten sonra bandanayla sarıyorum kafamı ben 8 kez yaptım kürü, şu an 2 haftalık ara dönemindeyim, haftaya cuma yine başlıycam:87: ve samimi olmadığım insanlar bile durdurup "ya senin saçların ne kadar çok uzadı böyle nasıl oluyo yaaa" diyolar, çok seviniyorum ben de:81:

Son düzenleme:

ne güzelll:81: kaç cm uzama oldu cnm...

aslında keşke foto çekseydim diyorum, o zaman daha net anlaşılırdı ama şöyle söyliyim canım: benim saçlarım dalgalı kıvırcık arası, küre başlamadan önce kestirmiştim saçlarımı ve fönlü hali sütyen kopçamın biraz üstündeydi, şimdiyse dalgalı hali kopçamın 5 parmak altındaa:)

e tabi saçlarım uzadıkça kendini bırakıyo kabarması azalıyo, onun da etkisi vardır 1-2 cm :))

Son düzenleme:
Günaydın rapunzeller ve rapunzel adayları.ya benimki hiç damlamıyo diplere yediriyorum.sonra da topluyorum.bi yanlışlık mı var bu işte ne dersiniz?

ben diplere sürdükkten sonra tüm saçıma sürüyorum ve ister istemez enseye alna akıyor. süzülüyor. gııck oluyorum :)

damlamaması için bone takabilir ya da streçle sarabilirsin. 5-6 saat bekletmen gerekiyor:)

Sağol canım bir dahakini o şekilde deneyeceğim...

Günaydın rapunzeller ve rapunzel adayları.ya benimki hiç damlamıyo diplere yediriyorum.sonra da topluyorum.bi yanlışlık mı var bu işte ne dersiniz?

Ben de fısfısla diplere yedirmeye çalıştım ve topladım ama çay gibi bir kıvam olduğu için pek yemedi Haliyle saçlarım da ıslandı biraz...

yok tatlım benimki de damlamıyor miktarı fazla mı yapıyor acaba o arkadaşlar...:26:

Tarifi hiç değiştirmeden uyguladım canım. Neyse bir dahaki sefere bone ya da streç film ile deneyeceğim.

ilk uygulamada uzamasını ve dolgunlaşmasını mı bekliyordun anlamadım canım?

bir poşet ya da havluyla sarabilirsin canım,üşütme diye...
fısfıslı şişe ile uygula bence
o zaman damlamaz

ben yarn 4. kez uygulucam sinameki kürünü. siz 7 8 kez uygulamadan snra 2 hafta ara vermişsnz ben vermezsem bişey olrmu ?

bir poşet ya da havluyla sarabilirsin canım,üşütme diye...
fısfıslı şişe ile uygula bence
o zaman damlamaz

Fısfısla yaptım tatlım zaten. Çok da büyük bir problem değil damlaması. Bir dahaki sefere daha iyi yaparım heralde. Teşekkür ederim .

kızlarr bende dün başladım bu kürü yapmaya ama bende yanlışlıkla 1 tatlı kaşığı badem yağı atmışım allahtan ilk yapışımdı çk umutluyum yaa boşu boşuna kestrdm saçlarımı :84::84:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…